Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد -هفتمین همایش تخصصی مدیریت ریسک و بیمه با رویکرد ریسک‌های منابع‌انسانی در 9محور برگزار می‌شود.

به‌ گزارش پایگاه خبری امتداد و اعلام مدیر آموزش و پژوهش بیمه کوثر، علاقه‌مندان به شرکت در این همایش می‌‌توانند آثار خود را تا ۳۰آذرماه به نشانیwww.RMI.kins.ir ارسال کنند.

زینب حمیدی‌فر با اشاره به محورهای برگزاری این همایش گفت: همایش امسال با محورهای «برنامه‌ریزی منابع انسانی در صنعت بیمه»، «همسوسازی استراتژی­های مدیریت منابع انسانی با استراتژی­­های سازمان‌ها در صنعت بیمه»، «مدل­های تعالی منابع انسانی و استانداردسازی حوزه منابع انسانی در صنعت بیمه»، «بررسی فرایندهای منابع انسانی (گریدینگ شغل و شاغل، حقوق و مزایا، مدیریت عملکرد، جانشین‌پروری، مدیریت استعداد، حسابرسی منابع انسانی و…) در صنعت بیمه»، «مدیریت منابع‌انسانی در شرایط رکود و بحران (تحول سازمان، تحول‌های عصر دیجیتال، دورکاری، COVID19 و…) در صنعت بیمه»، «آموزش و بهینه‌سازی منابع انسانی در صنعت بیمه»، «آسیب‌شناسی ریسک منابع انسانی در صنعت بیمه»، «بررسی آیین‌نامه ۹۰، الزام‌ها و چالش‌ها» و «بررسی و آسیب­شناسی شبکه فروش به‌عنوان منابع‌انسانی شرکت­­های بیمه (تغییر و جایگرینی روش‌های فروش برخط)» برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آموزش و پژوهش بیمه کوثر درباره اهداف برگزاری همایش‌های ریسک و بیمه گفت: شرکت‌های بیمه در کسب‌وکار خود با تهدیدی برای دست‌یابی به اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت موجه هستند، بنابراین توجه به مسایل آموزش و ارتقای دانش مدیران و کارشناسان بیمه در بخش ریسک، در کاهش آثار زیان­بار این امر مفید است. از این رو، مسئولان بیمه کوثر با هدف ایفای نقش در کاهش ریسک و پیشبرد دانش و مهارت فعالان در این صنعت، همایش­های سالانه خود را با موضوع مدیریت ریسک و بیمه برگزار می­کند. همایش هفتم نیز با اهدافی همچون ایفای نقش در مسایل مهم و راهبردی صنعت بیمه کشور، پیشبرد دانش و مهارت فعالان این صنعت، ترویج امر پژوهش و انتقال و به‌کارگیری تجربه‎‌های موفق رشته‌های فنی و غیر فنی در صنعت بیمه برگزار می‌شود.

دبیر هفتمین همایش مدیریت ریسک و بیمه با بیان اینکه با توجه به اهمیت غنای علمی این همایش، امسال نیز به مانند سال‌های گذشته سعی بر آن است که از بهترین استادان در بخش منابع انسانی برای سخنرانی‌ها دعوت شود، افزود: از دستاوردهای این همایش‌ها، طرح صریح مباحث و دشواری‌های صنعت بیمه و نقد آن‌ها از زبان افراد متخصص‌ و شخصیت‌های علمی و اجرایی است چرا که همایش‌ها تلاشی در اغنای روحیه جستجوگری و کاوشگری جامعه علمی صنعت بیمه و کسب معلومات و اطلاع از یافته­های جدید در عرصه علم و دانش است. برگزاری همایش­ها می‌تواند به تجمیع تجربه‌ها، برقراری ارتباط مستقیم میان پژوهشگران، محققان و علم‌اموزان و همچنین ایجاد زمینه­ای برای فعالیت­های جمعی کمک شایانی می‌کند.

وی گفت: ثبت دانش در قالب کتابچه مجموعه سخنرانی‌ها و مقاله‌های برتر نیز از دیگر دستاوردهای همایش‌های برگزار شده است.

حمیدی‌فر در توضیح نحوه دریافت و روش‌های انتخاب مقاله‌های منتخب گفت: مقاله‌ها باید از طریق تارنمای همایش ارسال شود و پس از تایید اولیه مقاله‌های دریافت شده از نظر ارتباط موضوعی با محورهای همایش، مقاله‌ها برای داوری ارسال می‌شود و پس از جمع‌بندی نظر کمیته داوری درباره مقاله‌ها، رتبه‌بندی نهایی در کمیته علمی انجام می‌گیرد. در پایان، سه مقاله به عنوان مقاله برتر (ارائه حضوری) و ۵ الی ۷ مقاله نیز به عنوان مقاله‌های پوستری پذیرفته می‌شود.

مدیر آموزش و پژوهش بیمه کوثر درباره تاثیر ریسک‌های منابع انسانی بر کارکرد صنعت بیمه کشور گفت: ریسک‌های منابع انسانی دربرگیرنده طیـف وسـیعی از مفـاهیم اعـم از ریسـک‌هـای اقتصادی، سیاسی، روان‌شناختی، راهبردی، عملیاتی، محیطی و فرهنگـی است و از این‌رو، شناخت آن‌ها بسیار مهم و اثرگذار است.

دبیر هفتمین همایش مدیریت ریسک و بیمه با بیان اینکه مدیریت منابع انسانی در هر سازمان، مهم‌تـرین ریسـک‌هـای و کلید اصلی دست‌یابی به اهـداف سـازمان تلقـی مـی‌شـود، افزود: منـابع انسـانی، عملکرد سازمان را افزایش می‌دهد و ضمن ایجاد مزیت رقـابتی مسـتمر، در افـزایش بهـره‌وری نیـز نقش اساسی دارد. از آنجایی که منابع انسانی در شرکت‌های بیمه، با ارزش‌ترین عامل تولید و منبع اصلی زاینده مزیت رقابتی و ایجادکننده قابلیت‌های کلیدی و منبع راهبردی برای سازمان‌های خود  محسوب می‌شوند، بنابراین ادغام صحیح مدیریت ریسک و مدیریت منابع انسانی در بخش‌های رهبری، ارتباطات، آموزش، مدیریت تعارض و ارزیابی می‌تواند در سازوکار سازمان تاثیرگذار باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: منابع انسانی در صنعت بیمه مدیریت منابع انسانی مدیریت ریسک و بیمه منابع انسانی هفتمین همایش بیمه کوثر مقاله ها همایش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۸۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه کارگران برا اساس دستمزد واقعی است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، میرهاشم موسوی در اولین نشست نظارت ستادی سال ۱۴۰۳ که با حضور معاونان و مدیران بیمه‌ای این سازمان و مشارکت ویدئوکنفرانسی مدیران‌کل استانی و با هدف بررسی راهبردها و اولویت‌های حوزه بیمه‌ای این سازمان برگزار شد، با اشاره به نقش، جایگاه و اهمیت سازمان تأمین‌اجتماعی در تحقق «جهش تولید» به عنوان شعار سال، گفت: حوزه بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی مهم‌ترین حوزه‌ای است که در راهبری و تحقق شعار سال در حکمرانی تأمین‌اجتماعی می‌تواند اثرگذار باشد و از این حیث امسال در این حوزه وظیفه مهمی در مشارکت در تحقق شعار سال داریم.

موسوی در این جلسه با تأکید بر این که اجرای کامل پروژه‌های لیست هوشمند و خوداظهاری، از اولویت‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری است، گفت: در نشست‌هایی که با شرکای اجتماعی، فعالان کارفرمایی و بخش خصوصی داریم،  با توجه به مسائل و چالش‌های مطرح شده در خصوص نقش تأمین‌اجتماعی در رونق فعالیت‌ها و کسب و کارها، متوجه می‌شویم علاوه بر دستاوردهای زیادی که داشته‌ایم، راه‌های نرفته‌ای زیادی هم داریم که ورود به هر کدام، حوزه کسب و کار را، به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم، متأثر و متحول می کند.

وی افزود: پایداری منابع همچنان اولویت اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان یک سازمان درآمد-هزینه‌ای با تعهدات بین‌نسلی است و در این مسیر و برای گسترش پوشش بیمه‌ای در سال جاری توسعه پوشش بیمه اتباع و بیمه فعالان پلتفرمی و سکوهای مجازی را باید با جدیت دنبال کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین گفت: در سال جاری اهدافی که برای رشد و تعالی سازمان دیده شده نه صرفاً تحولی که جهشی است. یعنی نه تنها نباید اجازه بدهیم ضریب پشتیبانی کاهش یابد بلکه باید آن را ارتقاء دهیم.

موسوی با یادآوری اهمیت کنترل و مدیریت مصارف، تأکید کرد: همزمان با تلاش برای توسعه پوشش بیمه‌ای و افزایش منابع، نباید اجازه داد حفره‌هایی مانند اجرای نادرست قانون مشاغل سخت و زیان‌آور منابع بیمه‌شدگان را ببلعد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در خصوص اهمیت فناوری و هوشمندسازی در این سازمان تأکید کرد: باید همچنان برای بخش فناوری اطلاعات و هوشمندسازی، جایگاه پیشران را قائل باشیم. این جایگاه البته با صحبت کردن به دست نمی‌آید و نیاز به تلاش بیشتر و اقدام و عمل و همچنین تعامل حوزه بیمه‌ای استان‌ها با واحد فناوری اطلاعات  دارد. بحمدالله در این حوزه، موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم و جزو دستگاه‌های برتر شده‌ایم ولی همچنان از نقطه مطلوب فاصله داریم.

وی با اشاره به اهمیت اعلام دستمزد واقعی به عنوان مبنای تعیین و کسر حق بیمه، گفت: همکاران ما امسال علاوه بر بحث‌های مختلف بیمه‌ای، چالش بین‌نسلی بسیار مهمی را مورد توجه قرار دادند که اعلام دستمزد غیرواقعی است. اعلام دستمزد غیرواقعی به‌عنوان مبنای کسر حق بیمه هم حقوق بیمه شدگان و هم سازمان تأمین‌اجتماعی را ضایع می‌کند. تلاش برای واقعی‌سازی دستمزدهای مبنای کسر حق بیمه که به سود کارگران هم خواهد بود از اولویت‌های سال جاری در حوزه بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی است.

در این نشست همچنین محمد محمدی، معاون بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی با ارائه گزارشی از اقدامات سال گذشته این حوزه، برنامه سال جاری این معاونت را با توجه به بودجه ابلاغی و برنامه‌های تحولی در خصوص وصول مطالبات معوق و جاری و تعهدات، تشریح و تبیین کرد.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی با ارائه نمودارهای آماری و مقایسه سه سال گذشته در حوزه منابع و مصارف گفت: بررسی‌های آماری حکایت از آن دارد که برنامه‌های تحولی پیگیری شده در دوره جدید مدیریتی سازمان تأمین‌اجتماعی، موفقیت‌های ارزشمندی در پی داشته است. به عنوان نمونه در حالی‌که در سال ۱۴۰۰ مصارف سازمان بیش از منابع بوده و مطابق آمارها منابع ورودی تنها ۹۸ درصد مصارف را پوشش داده، در سال ۱۴۰۱ منابع و مصارف تقریباً برابر شده و در ۱۴۰۲ با احتساب وصولی اسفند ماه، منابع سازمان از مصارف اندکی پیشی گرفته است.

محمدی همچنین افزود: اعلام دستمزد غیرواقعی به‌عنوان مبنای کسر حق بیمه از مسائلی است که در عین آن‌که بهره‌مندی بیمه‌شدگان از مزایای بیمه‌ای مانند انواع مستمری‌های بازنشستگی، ازکارفتادگی و بازماندگان و برخی تعهدات کوتاه‌مدت مرتبط با دستمزد مبنای کسر حق بیمه را تهدید می‌کند، منابع سازمان تأمین اجتماعی را نیز تحدید می کند و به همین دلیل در سال جاری یکی از اولویت‌های اصلی حوزه بیمه‌ای تأمین‌اجتماعی، واقعی‌سازی دستمزدهای مبنای کسر حق بیمه خواهد بود که نیازمند نظارت و پیگیری جدی و مستمر در واحدهای اجرایی است.

همچنین در ادامه این نشست، برخی از مدیران استانی از طریق ویدئوکنفرانس به ارائه نظرات، چالش‌ها و مشکلات حوزه بیمه‌ای استان خود پرداختند.

دیگر خبرها

  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • آب‌گرفتگی محورهای مواصلاتی شمال شرق اصفهان
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • تداوم بارش‌ها در اصفهان تا چهارشنبه / سیلاب در نطنز و آب‌گرفتگی در بعضی محورهای استان
  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی
  • حق بیمه کارگران برا اساس دستمزد واقعی است