Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-25@09:09:23 GMT

بحران جدید برانکو برای پرسپولیس!

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۸۹۷۳

  به گزارش جام نیوز، ایسنا نوشت: باشگاه پرسپولیس با وجود پرداخت بخش زیادی از مطالبات سرمربی سابق خود اما مالیات قرارداد او را پرداخت نکرده که این امر موجب ایجاد مشکل برای مربی کروات شده است.

 

در هفته‌های اخیر باشگاه پرسپولیس در چند نوبت پرداخت‌هایی به برانکو ایوانکوویچ داشت تا اینگونه پرونده شکایت مربی کروات را ببندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فیفا در اسفند ٩٨ پرسپولیس را محکوم به پرداخت یک میلیون و ۵۵ هزار یورو به برانکو کرد، اما ماه‌ها این پول پرداخت نشد و در نهایت کمیته انضباطی فیفا پرسپولیس را از نقل‌وانتقالات محروم کرد. حالا  با فشار فیفا در اقساط مختلف ٩٠ درصد مطالبات برانکو به حسابش واریز شده تا به این ترتیب هواداران پرسپولیس امیدوار باشند تا با بسته شدن این پرونده، پنجره نقل‌وانتقالات باشگاه باز شود.

 

پرداخت تمام مطالبات مربی کروات، پایان بحران برانکو در باشگاه پرسپولیس نیست. بر اساس منابع خبری ایسنا، این باشگاه طی چهار سال همکاری‌اش با برانکو در بندی از قرارداد پذیرفته است که تمام مالیات این مربی و دستیارانش را بپردازد اما در دو سال آخر قرارداد تسویه حساب مالیاتی به طور کامل انجام نشده است. این یعنی برانکو ایوانکوویچ حالا با یک بدهی سنگین مالیاتی در ایران موجه است و اگر قرار باشد همراه تیم ملی عمان به ایران سفر کند، امکان خروج از ایران را نخواهد داشت. 

 

این ممنوع‌الخروجی قبلا هم گریبان سرمربی سابق پرسپولیس را گرفته بود. او پس از ترک تیم ملی فوتبال ایران در سال ٢٠٠۶ حدود ٩ سال با مشکل مالیاتی در ایران مواجه بود که به همین خاطر تا پیش از قبول هدایت پرسپولیس به ایران سفر نکرد. حتی زمانی که سرمربی تیم الاتفاق عربستان بود هم نتوانست همراه این تیم به ایران سفر کند تا اینکه در نهایت پیش از پذیرش هدایت پرسپولیس، مالیات قرارداد تیم ملی او از سوی پرسپولیس پرداخت شد تا او بتواند سرمربی سرخ‌های پایتخت شود.

 

بر اساس قوانین مالیاتی با وجود اینکه در قرارداد پرسپولیس و برانکو ذکر شده که پرداخت مالیات بر عهده باشگاه است اما اداره مالیات فقط حقوق گیرنده (برانکو) را به عنوان مودی مالیاتی می‌شناسد و به همین خاطر فشاری روی باشگاه پرسپولیس نیست که این بدهی مالیاتی را بپردازد. 

 

برانکو ایوانکوویچ در سال اول قراردادی ۶۵٠ هزار دلاری منعقد کرد و برای سال بعد از آن، پایه قراردادش به ٧۵٠ هزار دلار رسید. او برای سال سوم و چهارم هم پایه ٨٠٠ هزار یورویی در قراردادش داشت. بر اساس قوانین مالیاتی باشگاه پرسپولیس باید برای دو سال آخر باید حدود ٢۴٠ هزار یورو (این مبلغ تقریبی محاسبه شده و مبالغ دقیق از سوی اداره مالیات تعیین می‌شود) را به اداره مالیات پرداخت می‌کرد که این کار انجام نشده است. البته پرداخت مالیات به ریال است و محاسبه نرخ ارز هم بر اساس نرخ رسمی بانک مرکزی در سال‌های ٩۶ تا ٩٨ محاسبه می‌شود. 

 

نکته حائز اهمیت این است که برانکو برگه تسویه حساب مالیاتی خود را از ایران دریافت نکرده تا به کشور خود ارائه کند از پرداخت مالیات دستمزدش معاف شود. به همین خاطر اگر پرسپولیسی‌ها به زودی تکلیف بدهی مالیاتی سرمربی سابق خود را مشخص نکنند، به نظر می‌رسد باید منتظر شکایت مجدد برانکو ایوانکوویچ و دستیارانش باشند. 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: نیوز بازیکن برانکو ایوانکوویچ پرسپولیس جام گزارش گل محمدی فوتبال جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۸۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال

به گزارش خبرنگار مهر، مالیات در ایران ذیل عنوان درآمدهای جاری دولت قرار می‌گیرد و تقریباً مهم‌ترین منبع درآمدی دولت محسوب می‌شود. درآمد مالیاتی دولت از دو رکن اصلی مالیات مستقیم و مالیات بر کالا و خدمات (غیرمستقیم) تشکیل می‌شود. مالیات مستقیم نیز خود از سه جز اصلی تشکیل شده که مالیات بر اشخاص حقوقی اصلی‌ترین آنها است، این نوع مالیات از شرکت‌ها و هر نوع درآمد انتفاعی اشخاص حقوقی دریافت می‌شود. اجزای بعدی نیز مالیات بر درآمد و مالیات بر ثروت نام دارند. همچنین یکی از مهم‌ترین سر فصل‌ها در مالیات غیر مستقیم مالیات بر واردات است.

در این بین با توجه به تاکید اسناد بالادستی بر کاهش اتکای کشور به درآمدهای نفتی، دولت‌ها از سال‌ها قبل به دنبال افزایش سهم سایر درآمدها از جمله درآمد مالیاتی بود. بر همین اساس هم از دهه ۹۰ سیاست گذاری ها مبنی بر افزایش درآمدهای مالیاتی از طرق مختلف در دستور کار قرار گرفت.

در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد که میزان اخذ مالیات از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ سیر صعودی محسوسی یافته است به گونه‌ای که از مالیات ۱۰۹ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۳۹۷ به مالیات حدود ۸۰۶ هزار میلیارد تومانی رسیده که بیانگر افزایش ۷۴۰ درصدی است.

این گزاره مهر تأییدی بر افزایش وزن درآمدهای مالیاتی در سبد درآمدی دولت و در نتیجه کاهش وابستگی به درآمدهای ناشی از خام‌فروشی انرژی‌های فسیلی در دهه گذشته می‌زند.

سرنوشت مالیات ۱۴۰۳

طبق داده‌های مرکز پژوهش‌های مجلس، مجموع درآمدهای مالیاتی در سال ۱۴۰۳ برابر ۱,۲۹۰ هزار میلیارد تومان است. این عدد با مصوب بخش اول قانون بودجه (۱۳۶۵ هزار میلیارد تومان) سازگار نیست. بدون مالیات بر واردات، این درآمدها به ۱,۱۴۷ هزار میلیارد تومان می‌رسد. نسبت به عملکرد سال ۱۴۰۲، این رقم ٪۴۲+ افزایش داشته است. البته، بخشی از افزایش درآمدهای مالیاتی مربوط به اصلاحات قانونی است. مهم‌ترین اصلاحات شامل رفع ابهام از معافیت واحدهای صنعتی و معدنی مناطق کمترتوسعه یافته با درآمد ۵۰ هزار میلیارد تومان و افزایش ۱ واحد درصدی نرخ مالیات بر ارزش افزوده با درآمد ۵۵ هزار میلیارد تومان در سه فصل قابل وصول سال مالی ۱۴۰۳ است.

گفتنی است، منظور از درآمدهای مالیاتی دو نوع مستقیم و غیرمستقیم است. مالیات‌های مستقیم در ایران عبارت هستند از مالیات بر دارایی، مالیات بر تمبر، مالیات بر ارث، مالیات بر درآمد املاک، مالیات بر درآمد کشاورزی، مالیات درآمد حقوق مزدبگیران، مالیات بر درآمد مشاغل، مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی، مالیات بر خانه‌های خالی و لوکس، مالیات بر درآمد اتفاقی (هدیه، جایزه و …)، مالیات بر جمع درآمد ناشی از منابع مختلف درآمدی.

حقوق و عوارض گمرکی، مالیات بر مصرف، مالیات بر ارزش افزوده (کالاهای خریداری شده و تراکنش‌های بانکی)، انواع مالیات غیرمستقیم را تشکیل می‌دهند.

علاوه بر این موارد، لایحه مالیات بر عایدی سرمایه (capital gains tax) در سال ۱۴۰۰ در مجلس تصویب شد ولی هنوز مورد تأیید شورای نگهبان قرار نگرفته‌است. طبق این طرح از بازارهای غیرمولد و موازی تولید بر اساس مازاد قیمت فروش دارایی‌ها نسبت به خرید آنها، مالیاتی خاص گرفته می‌شود.

کد خبر 6085296 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • اوسمار: هوادران پرسپولیس پس از گل‌محمدی به دنبال برانکو بودند
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از ابربدهکاران
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی
  • واریزی‌های مالیاتی به حساب شهرداری‌ها برای عمران شهری هزینه شود
  • افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال
  • حرفهای متواضعانه اوسمار در تمجید از یحیی و برانکو
  • آمار ترسناک از قربانیان دخانیات در ایران
  • شفافیت در هزینه‌کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند