Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمدرضا فخاریان قمی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امسال 110 میلیارد تومان به مراکز مختلف درمانی در قم پرداخت داشته‌ایم، اظهار کرد: بیمارستان‌های دولتی خردادماه و مراکز غیر دولتی همانند داروخانه‌ها و مراکز خصوصی تیرماه از بیمه سلامت دریافتی داشته‌اند.

وی اضافه کرد: یکی از پروژه‌های مهم بیمه سلامت استحقاق سنجی است به این منظور که زمانی که فردی به بیمارستان دولتی و غیردولتی مراجعه می‌کند زمان اعتبار بیمه او بررسی می‌شود و همچنین افراد با شماره‌گیری ستاره 1666 مربع می‌توانند تاریخ اعتبار دفترچه سلامت خود را مشاهده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بیمه سلامت استان قم تصریح کرد: طی سال‌های گذشته در حوزه بیمه 2.5 میلیون نفر رفع هم‌پوشانی داشته و اکنون می‌توانیم بگوییم که دیگر همپوشانی بیمه‌ای نخواهیم داشت چراکه اگر فردی بیمه دیگری داشته باشد نمی‌تواند بیمه سلامت شود.

وی گفت: آزمون وسع در دستور کار بیمه سلامت قرار گرفته و برای تمدید و صدور دفترچه وضعیت معیشتی افراد نیز مورد توجه قرار می‌گیرد تا فقط افرادی که شرایط اقتصادی خوبی ندارند بتوانند از بیمه رایگان سلامت استفاده کنند و دیگر افراد بر اساس توان مالی خود پرداخت هزینه داشته باشند.

فخاریان قمی با بیان اینکه افرادی که وضعیت اقتصادی آن‌ها متوسط است باید سالانه مبلغ 340 هزار تومان به بیمه پرداخت کنند و همچنین افرادی که هیچگونه مشکلی مالی ندارد و وضعیت اقتصادی مطلوبی دارند باید به صورت کامل حق بیمه سالیانه را پرداخت کنند و در گروه بیمه سلامت ایرانیان قرار می‌گیرند.

وی گفت: اداره‌کل بیمه سلامت استان قم تلاش خود را داشته تا بتواند در این شرایط ویژه امور مختلف را برای مراجعه‌کنندگان تسهیل کند و حتی صدور دفترچه را به صورت تلفنی برای افراد انجام دهد که شماره تلفن 36628071-025 به این منظور درنظر گرفته شده است.

فخاریان قمی تصریح کرد: ما در شاخص‌های اختصاصی در سطح استان امتیاز هزار و رتبه یک را به خود اختصاص داده‌ایم و جزو دو اداره‌ای هستیم که کمترین شکایت را داریم که این نتیجه تلاش مستمر همکاران بیمه سلامت است.

انتهای پیام/78023*40

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت بیمه قم بیمارستان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۰۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال چند ماه می‌توانیم بیمه بیکاری دریافت کنیم؟

مقرری بیمه بیکاری افراد واجد شرایط از روز اول بیکاری قابل پرداخت است و مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جز سوابق پرداخت حق‌بیمه محسوب می‌شود.

به گزارش شرق، سازمان ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تامین اجتماعی در راستای برقراری بیمه بیکاری افراد تحت پوشش در صورت برخورداری از شرایط لازم، به برخی از سوالات مطرح شده از سوی جامعه هدف پاسخ داده است.

«بیمه بیکاری» یکی از حمایت‌های سازمان تامین اجتماعی نسبت به بیمه‌شدگان بیکار است که هدف از آن این است که با پرداخت مقرری مربوطه، بخشی از زیان‌های وارده به کارگران که ناشی از بیکاری غیرارادی و ناخواسته آنان است، جبران شود. بیمه‌شده بیکار از نظر قانون بیمه بیکاری کسی است که بدون میل و اراده بیکار شده و آماده به کار باشد.

مطابق ماده یک قانون بیمه بیکاری، افرادی می‌توانند از مزایای قانون بیمه بیکاری برخوردار شوند که مشمول قانون تامین اجتماعی و قانون کار باشند و در زمره بازنشستگان، از کارافتادگان کلی، صاحبان حرف و مشاغل آزاد، بیمه‌شدگان اختیاری نبوده و از اتباع خارجی نیز نباشند. علاوه بر این با توجه به ماده «۶» قانون مزبور، بیمه‌شدگان بیکار باید حداقل ۶ ماه سابقه اشتغال و پرداخت حق بیمه را دارا باشند و حداکثر ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ بیکاری، مراتب بیکاری خود را به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کنند.

البته افرادی که به علت بروز حوادث قهریه و غیرمترقبه از قبیل سیل، زلزله، جنگ، آتش سوزی و... بیکار می‌شوند از شرط ۶ ماه سابقه مورد نیاز موضوع ماده اخیرالذکر معاف هستند.

مطابق ماده هفت قانون بیمه بیکاری نیز مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری با توجه به میزان سابقه پرداخت حق بیمه و وضعیت تجرد، تاهل یا تکفل بیمه شده تعیین می‌شود. بر این اساس جمع مدت پرداخت مقرری برای مجردین حداقل ۶ ماه و حداکثر ۳۶ ماه و برای متاهلین یا متکفلین حداقل ۱۲ ماه و حداکثر ۵۰ ماه است.

مقرری بیمه بیکاری افراد واجد شرایط از روز اول بیکاری قابل پرداخت است و مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جز سوابق پرداخت حق‌بیمه محسوب می‌شود.

در صورتی که فرد دریافت‌کننده مقرری بیمه بیکاری مجددا اشتغال به کار یابد، بدون عذر موجه از شرکت در دوره‌های کارآموزی یا سوادآموزی خودداری کند، از قبول شغل تخصصی خود یا شغل مشابه پیشنهادی خودداری کند، مشمول استفاده از مستمری بازنشستگی یا از کارافتادگی کلی شود، با دریافت مزد ایام بلاتکلیفی به کار اولیه برگردد، فوت کند یا از حداکثر مدت استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری استفاده کند، مقرری بیمه بیکاری او قطع خواهد شد. همچنین درصورتیکه پس از پرداخت مقرری بیمه بیکاری مشخص شود که بیکاری بیمه شده، ناشی از میل و اراده او بوده، موظف به استرداد وجوه دریافتی به سازمان تامین اجتماعی خواهد بود و در مواردی که بیمه شده با دریافت مزد ایام بلاتکلیفی به کار قبلی خود بازمی‌گردند نیز مکلف به بازپرداخت مقرری بیمه بیکاری دریافتی به سازمان تامین اجتماعی هستند.

در ادامه سازمان ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تامین اجتماعی به برخی از سوالات احتمالی مطرح شده از سوی مردم پاسخ داده است:

معلمان مدارس غیرانتفاعی در چه صورتی مشمول بیمه بیکاری هستند؟

افراد شاغل در کار‌های مدت معین که کارگاه محل اشتغال آنان صرفاً در دوره خاص دایر است مانند مدارس غیرانتفاعی، مهد کودک‌های آموزش و پرورش و...، چنانچه در اثنای دوره فعالیت کارگاه بیکار شوند، با حفظ سایر شرایط قانونی محق به دریافت مقرری بیمه بیکاری خواهند بود.

پس از پایان مدت مرخصی زایمان به بیمه‌شده بیمه بیکاری تعلق می‌گیرد؟

درصورتی که بیکاری خارج از میل و اراده بیمه شده باشد، با احراز سایر شرایط و ضوابط قانونی امکان بهره‌مندی از مقرری بیمه بیکاری وجود دارد.

جدول تعیین مدت زمان دریافت بیمه بیکاری

دیگر خبرها

  • حدود سه میلیون نفر به مراکز اورژانس کشور مراجعه کردند
  • بخشنامه دستمزد مبنای کسر حق بیمه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • مراجعه ۵۵۵ بیمار حادثه ترومایی به مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان استان فارس
  • اجرای طرح سلامت نوروزی در استان سمنان
  • بیش از ۸۳ هزار مراجعه به مراکز درمانی همدان در نوروز امسال
  • مراکز درمانی همدان پذیرای بیش از ۸۳ هزار نفر
  • ارائه خدمات درمانی به بیش از ۹۳ هزار نفر در بیمارستان‌های فارس
  • مراجعه ۱۰ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • امسال چند ماه می‌توانیم بیمه بیکاری دریافت کنیم؟
  • خدمت رسانی به بیش از ۱۰ هزار بیمار در مراکز درمانی فارس