Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، طاهر موهبتی، در آئین نکوداشت روز ملی بیمه سلامت و مراسم تکریم و معرفی مدیران عامل جدید و سابق سازمان بیمه سلامت ایران که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: به بهانه محرومان، سفره‌ای انداخته شده و ۳۴ میلیون نفر حضور داشتند و وقتی می‌خواستیم محروم واقعی را بیاوریم، خیلی سخت و دشوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در نتیجه اولین اتفاقی که افتاد این بود که بیمه رایگان هدفمند شد. کسانی که توان پرداخت حق بیمه دارند، باید حق بیمه را پرداخت کنند و در نتیجه بیمه رایگان هدفمند شد. وقتی قرار بود ارزیابی وسع انجام شود، بسیاری به تمسخر گرفته بودند و مقاومت‌های زیادی انجام شد، اما این اتفاق افتاد.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: وقتی یارانه متقاطع انجام نشده و روی تخت بیمارستان افراد بیمه می‌شوند، مثل این است که اتومبیل را درون تعمیرگاه بیمه کنیم. نکته دیگر رفع همپوشانی بیمه‌ای بود تا در قالب این طرح، هر ایرانی یک بیمه داشته باشد.

مدیرعامل سابق سازمان بیمه سلامت یادآور شد: بحث انتقال بیمه کمیته امداد، بیمه مجهول الهویه‌ها، بیمه توانبخشی و مدیریت تجویز بیمه و مشوق‌های بیمه‌ای از جمله اقدامات انجام شده در سازمان بیمه سلامت بود. در قانون بودجه مسئول تدوین راهنماهای بالینی، وزارت بهداشت است، اما این مانع از مشارکت سازمان بیمه سلامت نمی‌شود.

موهبتی افزود: استقرار سازمان الکترونیک در سازمان بیمه سلامت جدی گرفته شد و اجرای پایگاه بیمه شدگان برخط کشور در این سازمان اتفاق افتاد. در حال حاضر بیش از ۷۵ درصد مطب‌های کشور به نسخه الکترونیکی متصل است.

وی خاطرنشان کرد: سامانه رسیدگی الکترونیک اسناد بستری در همه بیمارستان‌های دولتی مستقر شد. سامانه تأیید دارو نیز اگر کامل شود، قاچاق دارو به معنی واقعی حل می‌شود. داروهای بیماران خاص به این ترتیب در هر جای کشور مشخص می‌شود که توسط چه کسی خریداری شده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: ایجاد سامانه ۱۶۶۶ نیز یکی دیگر از اقدامات سازمان بیمه سلامت بود که این سامانه در دوران کرونا خدمات مناسبی برای مشاوره به مردم در شرایط اپیدمی کرونا ارائه کرد. در حوزه توسعه نیز هدف اول، معیشت همکاران و تکریم کارکنان بود. همچنین امسال ۸۸ پروژه ساختمانی داریم که باید به سرعت تکمیل و راه اندازی شود.

کد خبر 5058791

منبع: مهر

کلیدواژه: طاهر موهبتی سازمان بیمه سلامت بیمه سلامت ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی آمار کرونا سیما سادات لاری سازمان بیمه سلامت کووید 19 سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی علیرضا زالی انسولین دانشگاه علوم پزشکی تهران طب سنتی سلامت زنان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سازمان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۰۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشاندار شدن ۱۹۴۳ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل بیمه سلامت گیلان از نشاندار شدن ۱۹۴۳ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت استان گیلان خبر داد و گفت: با پوشش بیمه‌ای خدمات درمان ناباروری، امکان استفاده از این خدمات برای همه زوجین نابارور فراهم شده است.

دکتر عاطف راد امروز، ۲۵ فروردین ماه در گفت وگو با خبرنگاران، از نشاندار شدن ۱۹۴۳ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: در راستای دریافت خدمات درمانی برای این زوجین، تاکنون بالغ بر ۱۲۷ میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی با اشاره به طرح تحت پوشش قرار گرفتن زوج‌های نابارور در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، عنوان کرد: با پوشش بیمه ای خدمات درمان ناباروری، امکان استفاده از این خدمات برای همه زوجین نابارور فراهم شده است.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان ادامه داد: خانواده‌های با درآمد متوسط و پایین هم می‌توانند بدون دغدغه مالی جدی از این خدمات در مراکز دانشگاهی نیز بهره‌مند شوند.

عاطف راد یادآور شد: یکی از دغدغه‌های زوجین، علاوه بر بحث ناباروری هزینه‌های گزاف درمان بود که بیمه سلامت موفق شد بسته درمان خدمات ناباروری را تا ۹۰ درصد تعرفه دولتی در بخش‌های دولتی و تا ۹۰ درصد تعرفه غیردولتی در سایر مراکز اعم از خصوصی، خیریه و عمومی تحت پوشش قرار دهد.

وی با بیان اینکه زوج‌های نابارور پس از نشاندار شدن در مراکز دولتی آماده دریافت خدمات درمانی و تشخیصی مانند آزمایشات مرتبط، سونوگرافی، رادیولوژی و دارو جهت تشخیص و درمان ناباروری می‌شوند، خاطرنشان کرد: اگر زوجین با این اقدامات اولیه موفق به بارداری نشدند، آماده دریافت خدمات فوق تخصصی خواهند شد.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان تاکید کرد: در صورتی که زوجین نابارور برای درمان به مراکز درمانی خارج از استان نیز مراجعه کنند، مشمول این حمایت ها می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت اختلال در سامانه نسخه‌نویسی "بروزرسانی" است
  • واکنش بیمه سلامت به اختلال در سامانه نسخه نویسی الکترونیک
  • اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک
  • (ویدئو) علت اختلال در سامانه نسخه‌نویسی بیمه سلامت چه بود؟
  • اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک تا ۲۴ ساعت آینده برطرف خواهد شد
  • بیمه سلامت: علت اختلال در سامانه نسخه‌نویسی بروزرسانی است
  • اختلال در سامانه نسخه نویسی الکترونیک
  • اختلال در سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت
  • پرداخت ۱۹۵میلیارد تومان به بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد
  • نشاندار شدن ۱۹۴۳ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت گیلان