Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانگیری از وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک خواست ظرف یک هفته گزارشی دقیق از نحوه اجرای مصوبات سفر بندر عباس برای تسهیل واردات ترخیص کالاها از گمرکات کشور ارائه دهند تا مشخص شود که چه دستگاهی در این زمینه همکاری لازم را نداشته است.

قدس آنلاین: اسحاق جهانگیری روز چهارشنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار و کالاهای اساسی  با اشاره به افزایش قیمت برخی اقلام و کالاهای اساسی گفت: لازم است دستگاه‌های اجرایی و نظارتی به خصوص ستاد تنظیم بازار و سازمان تعزیرات حکومتی نظارت جدی و مستمر بر اجرای تصمیمات مرتبط با قیمت‌گذاری کالاها داشته باشند چرا که اگر بر روند اجرای مصوبات نظارت و کنترل وجود نداشته باشد، قیمت گذاری کالاها مفهومی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهوری ضمن انتقاد از عدم اجرای تصمیمات مرتبط با قیمت گذاری کالاهای اساسی اظهار داشت: رویکرد جدی دولت این است که کالاهای اساسی و اقلام ضروری مورد نیاز مردم به وفور در بازار موجود و تحت کنترل و نظارت دقیق باشد و وقتی تصمیمی برای تعیین قیمت یک کالا اتخاذ می‌شود با جدیت و تا اجرای کامل پیگیری شود.

جهانگیری با تاکید بر اینکه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی باید با حساسیت انجام شود، افزود: با توجه به اختلاف زیاد قیمت ارز ۴۲۰۰ تومانی با ارز آزاد، باید هم نظارت و هم تعزیرات در تامین این ارز جدی باشد.
وی ادامه داد: دستگاه‌های نظارتی باید با جدیت و سختگیری بر نحوه توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی نظارت داشته باشند زیرا در شرایطی که دولت با محدودیت منابع ارزی مواجه است، بخاطر رعایت حال مردم و کمک به معیشت جامعه ارز کالاهای اساسی را با قیمت ۴۲۰۰ تومان تامین کرده است و اگر وارد کننده ای بخواهد از این ارز سوءاستفاده کند، به کشور خیانت کرده است که باید به طور جدی با او برخورد شود.

 جهانگیری با تاکید بر اینکه از زمان تخصیص ارز تا واردات کالاهای اساسی نباید زمان زیادی سپری شود، از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست نظارت جدی بر نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی و واردات کالاهای اساسی داشته باشد و واردات این اقلام را به واردکنندگان خوشنام و معتبر محول کند.

معاون اول رییس جمهوری اضافه کرد: دولت مایل نیست تولید کنندگان پرونده تعزیراتی داشته باشند اما انتظار می‌رود تولید کنندگان نیز همراهی لازم را در تامین کالا و قیمت ها داشته باشند چراکه عدم رعایت مصالح مردم غیرقابل اغماض است.

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه مهترین خواسته و مطالبه مردم مدیریت شرایط کنونی است، خاطرنشان کرد: مدیران کشور مسئولیت پذیرفته‌اند که مشکلات مردم را حل کنند و در این مسیر باید آبرو و منافع شخصی خود را فدای مردم و کشور کنند.

وی با بیان اینکه متاسفانه این روزها عده‌ای در داخل و خارج تلاش می‌کنند تا اوضاع کشور را نابسامان جلوه دهند و مانع از تعاملات سازنده ایران با کشورهای دیگر شوند، گفت: نظارت بر بازار و قیمت کالاها از اهمیت فراوانی برخوردار است چراکه عده ای در صدد بر هم زدن شرایط اقتصادی کشور هستند بنابراین مسئولین وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی باید بصورت شبانه روزی بر تامین کالاهای اساسی و قیمت های بازار تمرکز داشته باشند.

جهانگیری همچنین با بیان اینکه تلاش برای ایجاد تشنج در بازار اقدامی ضدانقلابی و برخلاف منافع ملی کشور است، از وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و سازمان تعزیرات خواست در ایام پیش رو با تمام ظرفیت نسبت به نظارت بر بازار فعال باشند.

معاون اول رییس جمهوری افزود: در شرایطی که با محدودیت منابع ارزی مواجه هستیم، ارز باید با اولویت بندی به کالاهای مورد نیاز کشور و اقلامی که کمبود داریم تخصیص داده شود و مدیریت و مسئولیت این فرایند بر عهده بانک مرکزی و دستگاه‌های ذیربط و متولی تامین کالاهای اساسی و اقلام ضروری مورد نیاز مردم است. لازم است دستگاه‌های ذیربط پیش بینی‌های لازم را متناسب با نیازهای کشور انجام دهند و اگر کمبودی در کالایی ایجاد شود مسئولیت آن بر عهده دستگاه ذیربط خواهد بود.

وی با اشاره به گزارش رییس سازمان غذا و دارو در جلسه در خصوص اقدامات صورت گرفته برای جبران کمبود انسولین در کشور، گفت: هرچه ورود و توزیع دارو شفاف‌تر باشد و مردم در جریان جزئیات آن قرار بگیرند، نقش مهمی در جلوگیری از سوءاستفاده رسانه‌های معاند و سیاه نمایی آنها خواهد داشت.

جهانگیری از وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک خواست ظرف یک هفته گزارشی دقیق از نحوه اجرای مصوبات سفر بندر عباس برای تسهیل واردات ترخیص کالاها از گمرکات کشور ارائه دهند تا مشخص شود که چه دستگاهی در این زمینه همکاری لازم را نداشته است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری وزارت صنعت معاون اول رییس جمهوری ارز ۴۲۰۰ تومانی کالاهای اساسی معدن و تجارت داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف جدید علم الهدی برای مردم، دولت و مجلس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید احمد علم‌الهدی ظهر جمعه در خطبه دوم نماز جمعه این هفته دهم فروردین‌ماه در حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام، با اشاره به فرارسیدن شب‌های قدر، اظهار کرد: دقایق، ساعات و لحظات امروز تا امشب دل‌ها از عشق مولا آکنده و کانون قلب‌ها و مغزها، متوجه نقطه با عظمت و عشق امیرالمؤمنین علیه‌السلام است.

آنگونه که مهر روایت کرده، امام جمعه مشهد به نقاط عبرت‌آموز و تحلیل عرصه‌های سیاسی و اجتماعی تاریخ اسلام اشاره کرد و ادامه داد: آنچه در گذشته در جریان زندگی و سیره سیاسی امت اسلام سپری شده، نقطه تحلیلی برای فهم مسیر زندگی در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی ما هست، این‌که بدانیم یاد مظلومیت‌های اهل‌بیت علیها سلام تنها برای این نیست که دل‌ها، عواطف و عشق‌ها در مظلومیت اهل‌بیت جریحه‌دار شود بلکه یک بخش آن برای این است که آنچه در آن روز پیش آمد را تحلیل کنیم تا امروز گرفتار آن پیش آمدها نشویم.

وی با تأکید بر این‌که مرور تاریخی سیره سیاسی امت اسلام مهم است تا آن فجایع بر زندگی دینی ما و عشق ما به اهل‌بیت حاکم نشود، یادآور شد: امیرالمؤمنین علیه‌السلام مظلوم بودند، مظلوم‌ترین مظلومان جهان اما مظلومیت امیرالمؤمنین علیه‌السلام دارای دو بعد بود که یک بعد آن به مردم بازمی‌گردد.

انحراف رهبری امت و بازگشت جاهلیت

علم الهدی تصریح کرد: خلافت را غصب کردند و مسیر رهبری منحرف شد، خط امامت و ولایتی که پیغمبر ترسیم کرده بودند را جدا کردند، با گذشت مدتی که مسیر رهبری منحرف شد، جریان اسلام در مدیریت جامعه به‌کلی تغییر کرد، نظام اسلامی به نظام قبیله‌ای دوران جاهلیت تبدیل شد، مردم چشم باز کردند دیدند فردی خلیفه پیغمبر شده که تمام مرتع و چراگاه‌ها را به قوم خودش بنی‌امیه داده و گفته غیر این قوم کسی حق ندارند از این مراتع استفاده کند.

امام جمعه مشهد اضافه کرد: بنا بود عدل اسلامی بر مردم حاکم شود و همه به یک نحو از امکانات جامعه اسلامی بهره‌برداری کنند اما در یک نمونه، شب عروسی دختر خلیفه سپری شد، آقای داماد به خاطر این‌که دیشب داماد خلیفه شده، فردای آن روز به صندوقدار بیت‌المال مراجعه کرد و صد هزار مثقالی طلا به‌عنوان رونمایی آقای داماد از بیت‌المال دریافت کرد.

بیعت با امیرالمؤمنین برای حاکمیت حکومت رسول‌الله

وی افزود: مردمی که این انتظار را از حکومت اسلامی نداشتند، به تنگ آمدند و با امیرالمؤمنین علیه‌السلام بیعت کردند تا اوضاع به زمان پیغمبر بازگردد؛ مولا روز اول گفت همه‌چیز را زیر و رو می‌کنم، آنکه پایین است بالا برود و آنکه بالاست، پایین بیاید تا نظام اسلامی رسول‌الله در جامعه برقرار شود.

علم الهدی با بیان این‌که عده‌ای دیدند اگر امیرالمؤمنین بخواهد اوضاع را به آن روز بازگرداند، تمام دزدی‌ها، چپاول‌ها و سوءاستفاده‌های اقتصادی آنان از بین می‌رود، خاطرنشان کرد: برای این‌که این اتفاق نیفتد، آمدند یک جبهه ضد علی تشکل دادند، در این جبهه مسئله کشته شدن عثمان را به‌عنوان یک جریان ضد ارزشی قلمداد کردند به‌پای علی علیه‌السلام گذاشتند تا به‌عنوان خون‌خواهی عثمان با امیرالمؤمنین بجنگند.

امام جمعه مشهد بیان کرد: خودشان را پشت قرآن مخفی کردند تا به نام دفاع از قرآن با علی بجنگند، در بین مردم فساد ایجاد کردند، قضیه حکمیت را ایجاد کردند، پشیمان شدند و در جریان ظلم و جوری که خودشان انجام دادند، دامن مولا را گرفتند که تو هم شریک جرم هستی و باید توبه کنی، همه این جریانات در مدت سه سال اتفاق افتاد.

مظلومیت امیرالمؤمنین با تغییر مردم

وی به تحریک بزرگان سپاه امیرالمؤمنین در جنگ صفین و شکست سپاه اسلام با فتنه عمر و عاص اشاره و اظهار کرد: وقتی امیرالمؤمنین از جنگ صفین بازمی‌گشتند، جلوی دروازه کوفه به فردی از سیاسیون پر مدعا برخوردند، حضرت به او فرمودند در شهر چه خبر است و نخبگان سیاسی چه می‌گویند؟ گفت مردم از اختلافی که در سپاه شما ایجاد شد پریشانند و نخبگان سیاسی می‌گویند «علی جمعیتی داشت همه را متفرق کرد و بنای محکمی داشت که بنای خودش را خراب کرد، چطور می‌خواهد این بنا را بسازد و این جمع را فراهم کند»، تمام مظلومیت امیرالمؤمنین در بعد دوم این بود که مردم تغییر کردند.

علم الهدی درس‌های تاریخی مظلومیت اهل‌بیت علیه‌السلام برای جامعه امروز را برشمرد و گفت: نکته این مساله برای ما این بود که اگر بنا شد مردم وارد صحنه شوند، همه‌چیز جلو می‌رود و اگر عقب بکشند همه‌چیز عقب می‌رود.

حضور مردم در صحنه انقلاب را جلو می‌برد

امام جمعه مشهد مقدس به الگوبرداری امام خمینی (ره) از تجربه تاریخی امت اسلام در جریان انقلاب اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: اولین کاری که امام راحل در معجزه انقلاب انجام داد این بود که ابتدا مردم را جمع کرد، گفتند ساعت ۴ حکومت نظامی است، فرمودند بگویید مردم به خیابان و عرصه بیایند؛ مقام معظم رهبری نیز شعار امسال را «جهش تولید با مشارکت مردم» قرار دادند، این نام‌گذاری یعنی ای مردم! از ابتدای انقلاب هر جا شما در صحنه بودید انقلاب جلو رفت و آمریکا با همه فتنه گری‌اش شکست خورد و هرکجا شما مردم نبودید، کشور در بن‌بست ماند.

وی به لزوم حضور آحاد مردم، مردم ولایی و دلداده اهل‌بیت علیهم‌السلام در عرصه رشد و تعالی کشور تأکید کرد و ادامه داد: مردمی که می‌خواهند نظامی روی کار باشد که آخرش به دست وجود مقدس بقیه‌الله برسد و این نظام را جهانی بکند باید در عرصه حاضر باشند، تا شما مردم در عرصه هستید، انقلاب جلو می‌رود ازاین‌رو رهبری تمام شعارهای سالیانه در مسائل اقتصاد را با مشارکت مردم ترسیم کردند تا مردم به عرصه بیایند.

مردم از استعداد و نبوغشان در عرصه تولید استفاده کنند

علم‌الهدی افزود: امسال نیز همین است یعنی مسؤولان، مجلس و دولت موانع را بردارند تا مردم به عرصه تولید بیایند و از سرمایه، فداکاری، نبوغ، توان و استعدادشان در مسیر اقتصادی استفاده کنند، اگر مشارکت مردم در این عرصه باشد، موفق هستیم.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: امیرالمؤمنین که حجیت درگاه خدا را داشت اما مردم نیامدند و نتوانستند اهداف خود را جلو ببرند اما خط شکست نخورد، جریان تشکیل شد، مولا جریانی را راه‌اندازی کردند که آن جریان به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد، اگر ایستادگی در خط ولایت علی و فرزندان علی در این مردم نبود، قصه به پیروزی انقلاب منتهی نمی‌شد.

حضور مردم در همه عرصه‌ها مؤثر است

وی متذکر شد: شعار سال را قطعی بگیریم که همه مسائل همچون اقتصاد، حجاب و … با مشارکت مردم حل می‌شود، آنچه مسائل و منکرات شرعی را حل می‌کند، حضور شما مردم در عرصه است، اگر شما در عرصه بودید همه‌چیز حل می‌شود اما اگر نیامدید، کار به‌جایی می‌رسد که نه‌تنها علی را بکشند بلکه ۳۰ سال بعد، نان جو و خرما بیاورند و از در و دیوار شهر روی سر اهل‌بیت پیامبر بریزند.

27218

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1889268

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف جدید علم الهدی برای مردم، دولت و مجلس
  •  بارگیری بیش از ۱۶ هزار تن کالای اساسی از هرمزگان در نوروز امسال
  • نوروز امسال بیش از ۱۶ هزار تن کالای اساسی از هرمزگان بارگیری شد
  • گران‌فروشی کالاهای اساسی تخلف است؛ برخورد می‌کنیم
  • توزیع کالاهای اساسی به نرخ دولتی در شهر قزوین آغاز شد
  • جابه جایی ۴۴۶ هزار تن کالای اساسی از مبدأ بنادر کشور از طریق جاده
  • ارزیابی کالا‌های ورودی به کیش در انبار صاحبان کالا‌ها
  • تعیین تکلیف معوقات مالیاتی گروه امیرمنصور آریا
  • ارزش کالاهای صادر شده از گمرک مهاباد به بیش از ۲۱ میلیون دلار رسید
  • تخصیص سهمیه ویژه اقلام اساسی برای استان های مسافرپذیر