Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شیوع کرونا ویروس و به رغم اینکه در ابتدا دولت و آموزش و پرورش بر بازگشایی حضوری مدارس تاکید داشتند اما بسیاری از خانواده‌ها با حمایت ضمنی مسئولان مدارس حاضر به فرستادن فرزندان خود به مدارس نشدند و بر آموزش مجازی تاکید کردند و نهایتاً تعطیلی مدارس در مناطق قرمز اعلام و آموزش به صورت مجازی و نیمه حضوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین:  با توجه به روند روزافزون تعداد مبتلایان کرونا و آمار مرگ و میر به نظر نمی‌رسد تغییری در این روند شاهد باشیم اما در این میان درخواست مدارس از والدین برای اخذ هزینه‌هایی مانند بیمه دانش‌اموزی، مجلات رشد و حتی دوخت لباس فرم مدرسه که در بر خی موارد مثل بیمه از درخواست گذشته و به اجبار رسیده و باعث انتقاد جدی خانواده‌‎ها شده است. این در حالی است که با وجود گذشت بیش از ۳۷ روز از آغاز رسمی سال تحصیلی به تازگی مشخص شده دانش‌آموزان مانند سالهای گذشته تحت پوشش بیمه‌نامه بیمه معلم باشد که در سال‌های گذشته نیز بیمه دانش‌آموزان را به طور انحصاری در اختیار داشت و تنها در دو سال گذشته تحصیلی بیش از ۱۵۰میلیارد تومان حق بیمه انحصاری دریافت کرده است.

تمدید قرارداد "بیمه معلم" از ابتدای سال تحصیلی به این دلیل بود که این شرکت درباره پوشش بیماری کرونا هیچ بندی به قرارداد خود اضافه نکرده بود در حالی که یکی دیگر از شرکت‌های بیمه‌ای بندی را با عنوان «بیمه‌نامه آرامش در تحصیل با پوشش کرونا» را به صورت عمومی عرضه کرده بود. به نظر می‌رسید بیمه معلم بخت و اقبالی برای تمدید این قرارداد ندارد، اما ظاهراًخواست آموزش و پرورش چیز دیگری بود.

والدین معتقدند وقتی فرزندانشان در فضای مجازی مشغول یادگیری و آموزش هستند، دیگر چه نیازی به پرداخت بیمه حوادث است.

بیمه برای چه مواردی؟

خانم کمپانی مادر یکی از دانش آموزان پایه ابتدایی منطقه ۶ تهران در گفت‌وگو با قدس‌آنلاین، گفت: وقتی فرزندانم به صورت مجازی آموزش می‌بینند و در مدرسه حضور ندارند، اخذ مبلغی به عنوان بیمه‌ حوادث زمانی ضروری نیست.

وی افزود: ممکن است بگویند ۱۵هزار تومان رقمی نیست اما باور کنید در وضعیت کنونی، برای برآورده کردن نیازهای آموزشی فرزندانم از جمله خرید تبلت، موبایل یا لب تاب، بسته اینترنت و... با مشکل مواجه هستیم، و از طرفی یکی از والدین ناچار به ترک کار و حضور در کنار فرزندش است که درآمد خانواده را کاهش داده است و پرداخت این ارقام هرچند به نظر کم است مشکل‌ساز شده است. از طرفی توجیهی برای این پرداخت وجود ندارد.

وی افزود: اگر این بیمه شامل حادثه‌ای چون کرونا می‌شود پرداخت بیمه توجیه دارد اما اصلا در این مورد حرفی زده نشده و فقط می‌گویند پول بیمه را بدهید و نمی‌گویند قرار است دانش‌آموز را در مقابل چه چیزهایی بیمه کنند. این در حالی است که فقط یک آزمایش خون و تست کرونا بیش از ۷۰۰هزار تومان تمام می‌شود.

اخلاقی پدر یک دانش‌آموز دیگر دراین باره گفت: من ۳فرزند دانش‌آموز دارم اما فقط برای یک فرزندم چنین درخواستی شده و از طرفی رقمی که از ما خواستند با مدارس دیگر متفاوت است. یک مدرسه ۵۷۰۰ خواسته و مدرسه دیگر ۱۵هزار تومان در حالیکه یک شرکت بیمه است چگونه می‌شود در یک پایه ۲ رقم متفاوت دریافت کنند. از مسئولان مربوطه خواهشمندم شفاف‌سازی کرده و به این موضوع رسیدگی کنند.

زینال‌زاده یکی دیگر از والدینی است که در این باره به ما گفت: اگر مدرسه ای ۳۰۰ دانش‌اموز داشته باشد شرکت بیمه ۴میلیون و ۵۰۰هزار تومان دریافت می‌کند.

وی افزود: ما پارسال هم پول بیمه دادیم هم پول مجله رشد و هم پول یک برنامه که قرار بود روی موبایل‌ها نصب شود تا از طریق آن بتوانیم در جریان درس و تکالیف بچه‌ها باشیم ولی متأسفانه نه کارت بیمه و نه مجله رشد گرفتیم و نه این برنامه راه‌اندازی شد.

کاظمی مدیر یک مدرسه ابتدایی نیز در این باره گفت: ما هم چیزی که آموزش و پرورش به ما علام کرده به والدین منتقل می‌کنیم. کارت بیمه داخل پرونده دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به مجلات رشد اظهار کرد: مجلات رشد تا اسفند توزیع شد و۲ماه بعد هم به دلیل تعطیلی به دست دانش‌آموزان نرسید. مبالغ دریافتی هم به حساب مدرسه واریز و برای بچه‌ها هزینه می‌شود و جای دیگری خرج نمی‌شود.

وی افزود: آموزش و پرورش برای بیمه دانش‌آموزان، هر سال قراردادی را تحت عنوان بیمه حوادث و درمان دانش‌آموزی با یکی از شرکت‌های بیمه‌ای عقد کرده و طیف وسیعی از جامعه آموزشی کشور را در برابر حوادث احتمالی بیمه می‌کند. با این حال با مسئولیت خودم به والدین اعلام کردم اگر دوست ندارند این مبلغ را پرداخت نکنند تا سوء‌تفاهمی ایجاد نشود.

پوشش بیمه‌ای حوادث دانش‌آموزان الزامی است

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در این باره گفت: کارت بیمه حوادث و درمان مازاد دانش‌آموزی و کارکنان این وزارتخانه از طریق سایت همگام صادر می‌شود و در اختیار خانواده‌ها و کارکنان این وزارتخانه قرار می‌گیرد.

گودرز کریمی‌فر به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، درخصوص تفاهم‌نامه بیمه حوادث و درمان مازاد دانش آموزان و کارکنان مدارس دولتی و غیردولتی آموزش و پرورش اظهار داشت: این تفاهم‌نامه بین شرکت سهامی بیمه معلم و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، در زمینه بیمه حوادث و درمان مازاد دانش آموزان و کارکنان و همچنین بیمه مسئولیت مدنی بیمه‌شدگان در قبال یکدیگر و اشخاص ثالث برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بر اساس قانون بیمه مصوب سال ۱۳۱۶ و آیین‌نامه‌های مصوب شورای عالی بیمه و عرف بیمه در کشور و شرایط عمومی بیمه درمان، عمر و حوادث اشخاص منعقد شده است.

وی افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه مهلت ارسال اسامی بیمه شدگان به شعب بیمه تا تاریخ ۱۵ آبان ۹۹ در نظرگرفته شده است و بر طبق آن بیمه‌گذار متعهد می‌‎شود به منظور تعمیم و گسترش پوشش‌های بیمه‌ای به بیمه شدگان، ترتیبی اتخاذ کنند تا کلیه ادارات آموزش و پرورش در هر منطقه، ناحیه یا شهرستان (طبق آمار دفتر ثبت‌نام و سوابق کارگزینی در اول مهرماه ۹۹ مربوط به اداره یا واحد آموزشی) نسبت به جمع‌آوری فهرست اسامی و مشخصات شناسنامه‌ای بیمه‌شدگان با تفکیک دانش‌آموزان رایگان (براساس سامانه سناد) اقدام و حداکثر تا تاریخ ۱۵ آبان ۹۹ به شعب بیمه یا نمایندگان معرفی شده توسط شعب مربوطه تحویل دهند.

مدیرکل پشتیبانی و رفاه وزارت آموزش و پرورش در خصوص نحوه صدور کارت بیمه حوادث و درمان دانش‌آموزی هم گفت: برای بهره‌مندی تمامی بیمه شدگان از مزایای این پوشش بیمه‌ای، با همکاری شرکت بیمه معلم برای هر یک از بیمه‌شدگان کارت بیمه (با خلاصه تعهدات قرارداد) صادر شده که از طریق سایت همگام در اختیار اولیای دانش‌آموزان و تمامی بیمه‌شدگان قرار می‌گیرد.

کریمی‌فر تصریح کرد: با توجه به صدور کارت از طریق سایت همگام، ضروری است ادارات کل آموزش و پرورش مناطق و نواحی تابعه و کلیه واحدهای آموزشی از دسترسی تمام بیمه‌شدگان و دانش‌آموزان به سایت همگام مطمئن شوند تا بیمه‌شوندگان بتوانند به راحتی از خدمات این قرارداد استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمه دانش آموزی بیمه حوادث دانش آموزان آموزش وپرورش وزارت آموزش و پرورش بیمه حوادث و درمان دانش آموزان سایت همگام بیمه شدگان دانش آموزی بیمه معلم کارت بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۱۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی

براساس اعلام آموزش و پرورش، شرط ۲ عنوان درس نهایی و دو عنوان درس غیرنهایی برای استفاده از تک‌ماده حذف شد و دانش آموزان می‌توانند تا ۴ درس را بدون درنظر گرفتن نهایی و یا غیرن‌هایی تک ماده کنند.

به گزارش ایرنا، در این راستا، محمود امانی طهرانی امروز درباره امکان تک‌ماده در امتحانات نهایی دانش‌آموزان اظهار کرد: پیشتر گفته شده بود که ۲ درس با امتحانات نهایی و ۲ درس با امتحانات غیرن‌هایی می‌توانند از تک ماده استفاده کنند، اما پس از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهایی شدن همه امتحانات دوره متوسطه دوم، استفاده از تک ماده برای ۴ درس امتحان نهایی میسر شد.

وی افزود: بسیاری از مصوبات اخیر در باب ایجاد سابقه تحصیلی در جهت تسهیل مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره سنجش و پذیرش دانشجو است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: ضوابط در آیین نامه آموزش دوره دوم متوسطه مشخص شده است که ۲ درس از امتحانات نهایی و ۲ درس در امتحانات داخلی مدرسه بود، اما اکنون همه امتحانات از داخلی تبدیل به نهایی شده است و در واقع این یک مصوبه ویژه به حساب نمی‌آید.

دیگر خبرها

  • اولین استخر دانش آموزی استان سمنان افتتاح شد
  • تقویت دانشگاه فرهنگیان در دستور کار وزارت آموزش و پرورش
  • افتتاح اولین استخر دانش آموزی استان سمنان
  • ۲هزار متر مربع به سرانه ورزش دانش‌آموزی هرمزگان اضافه شد
  • تنها استان محروم از استخر دانش‌آموزی برخوردار شد
  • آمادگی آذربایجان‌غربی برای میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزی
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی