Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس اداره صمت اردستان ضمن اشاره به افزایش قیمت نان در این شهرستان گفت: علت کمبود روغن در اردستان عدم توزیع شرکت‌های تولیدکننده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، محمد رضا باقری بعد از ظهر امروز در جلسه تعزیرات حکومتی اردستان اظهار داشت:  بعضی از اقلام همچون روغن مایع خوراکی، روغن جامد و سیمان در شهرستان اردستان دچار کمبود است که سیمان با توجه به صادرات آن جنبه کشوری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به وجود کارخانه سیمان در منطقه اردستان و با رایزنی‌های صورت گرفته مقرر شد تا سیمان شهرستان اردستان از این طریق تامین شود و مشکل مردم برطرف شود اما روغن از دو ماه گذشته شرکت‌های اصلی در سطح شهرستان اردستان توزیع نداشته‌اند اما روغن سرخ کردنی به وفور یافت می‌شود.

توزیع روغن و کالاهای پرمصرف در فروشگاه‌های شهروند بدون هیچ محدویت28 تن روغن احتکار شده در استان مازندران کشف شدگزارش تسنیم| چرا روغن کم شد؟ انگشت اتهام به‌سمت بانک مرکزی و وزارت صمت/ تولیدکنندگان دنبال گرانی هستند؟

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت اردستان گفت: با پیگیری‌های انجام شده از طریق استان تعداد چهار تن روغن گرفته شده که به زودی و از طریق ثبت کد ملی در سامانه رهتاب در محل فروشگاه تعاون روستایی شهر اردستان توزیع می‌شود که در حال حاضر مرغ منجمد به همین شکل با قیمت 15 هزار تومان توزیع می‌شود که همین امر قیمت مرغ را در شهرستان اردستان کاهش داده است.

وی ابراز داشت: بازرسان صنعت و معدن و اماکن به منظور پیگیری و کنترل انبارهای شهرستان اردستان به منظور عدم احتکار 26 مورد بازرسی را انجام دادند که موردی در این زمینه مشاهده نشده ‌و با توجه به افزایش قیمت نان در سطح استان اصفهان قیمت جدید هم در اردستان به نانوایان ابلاغ شده که در این خصوص نظارت‌ها هم بیشتر شده و در صورت تخلفی با آن‌ها به شدت برخورد می‌شود.

26 پرونده تخلف صنوف در اردستان تشکیل شد

رحمت‌الله ابوذری رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان اردستان نیز  اظهار داشت:  با پیگیری‌های انجام شده توسط پلیس آگاهی، صنعت و معدن و شبکه بهداشت و درمان تعداد 26 پرونده تخلفاتی به این اداره ارسال شده است.

وی افزود: از تعداد این 26 پرونده تعداد 14 مورد آن مورد رسیدگی قرار گرفته که 730 میلیون ریال جریمه شده‌اند و تعداد 12 مورد آن به خاطر این که از مرکز استان استعلام شده در حال رسیدگی است که تا دو هفته آینده رسیدگی می‌شود و جریمه آن‌ها سنگین‌تر است که اکثر تخلفات درج قیمت، گرانفروشی و عدم امور رعایت بهداشتی بوده است.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان اردستان ضمن اشاره به افزایش قیمت در روزهای اخیر گفت: با توجه به افزایش بی‌رویه قیمت‌های کالاها در هفته‌های اخیر مراجع نظارتی باید نظارت بر قیمت‌ها را افزایش دهند و تلاششان را بیشتر کنند تا موضوع احتکار و گرانفروشی صورت نگیرد.

وی ابراز داشت: با توجه به دستورالعمل‌های رسیده باید محل‌های احتکار کالاهای اساسی با جدیت پیگیری شود و مردم می‌توانند در صورت اطلاعاتی در این زمینه موارد را به فرمانداری و تعزیرات حکومتی اطلاع دهند تا با رصد و اقدامات پیشگیرانه موضوع پیگیری شود.

ابوذری با بیان اینکه قیمت‌ها در شهرستان اردستان بی‌رویه و بدون هیچ روند خاصی بالا رفته است تاکید کرد: می‌توان بعضی از موارد همچون لبنیات را که در شهرستان وجود دارد کنترل کرد که در این زمینه گشت‌هایی در صبح و بعد از ظهر باید برقرار شود تا رسیدگی‌ها بهتر شود.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان اردستان ضمن اشاره به تخلفات کرونایی در برخی از صنوف افزود: با توجه به موضوع تخلفات کرونایی در اصناف این اداره با قاطعیت طبق دستورالعمل‌های ابلاغی برخورد می‌کند و منتظر دریافت پرونده افراد متخلف است.

انتهای پیام/802/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان اردستان تعزیرات حکومتی رئیس اداره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۱۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور

دکتر سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: «به‌طوری‌که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.»

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد:، اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبود‌ها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برند‌های مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • معدوم‌سازی ۲ تن مواد غذایی فاسد در اردستان
  • کمبود نیروی انسانی و فضای اداره استاندارد مرکزی پیگیری می‌شود
  • نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
  • تخصیص ۵۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در اردستان
  • ارائه تسهیلات اشتغال به مددجویان اردستانی
  • پرداخت تسهیلات ۵۵۰میلیاردی به مددجویان اردستان
  • ابلاغ طرح صیانت از آثار تاریخی روستاهای زرندیه
  • باند دوم اصفهان به اردستان و کمربندی کمشچه در دست احداث است
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
  • آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور