Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا قلیچ خان سفیر جمهوری اسلامی ایران در سارایوو با نبویشا رادمانوویچ رئیس پارلمان ملی نمایندگان بوسنی و هرزگوین دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، رضا قلیچ خان سفیر جمهوری اسلامی ایران در سارایوو با نبویشا رادمانوویچ رئیس پارلمان ملی نمایندگان بوسنی و هرزگوین دیدار و گفتگو کرد. رئیس پارلمان ملی بوسنی و هرزگوین با اشاره به سطح خوب روابط میان دو کشور گفت: توسعه هرچه بیشتر روابط با ایران بخصوص در زمینه اقتصادی مورد حمایت پارلمان بوسنی است و امیدوارم با برطرف شدن هرچه سریعتر پاندمی کرونا در کنار گسترش روابط سیاسی، مناسبات تجاری و اقتصادی دو کشور بیش از پیش ارتقاء پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
رادمانوویچ ضمن ابلاغ سلام به همتای ایرانی و تجدید دعوت از ریاست مجلس شورای اسلامی برای سفر به بوسنی اضافه کرد: روابط هیات رئیسه و گروه های دوستی پارلمانی خود را با مجلس شورای اسلامی ایران ادامه خواهیم داد و پارلمان بوسنی و هرزگوین از گسترش مناسبات با ایران حمایت می کند. 
وی با اشاره به نقش و جایگاه ایران در منطقه خاورمیانه گفت: ایران کشوری تاریخی و مستقل است و صلح پایدار در منطقه خاورمیانه نیازمند ایرانی با ثبات است.   
سفیر جمهوری اسلامی ایران در این دیدار روابط پارلمانی را از ارکان اساسی در روابط میان  دو کشور برشمرد و ابراز امیدواری کرد با حمایت های مجالس دو کشور، روابط ایران و بوسنی در همه عرصه ها گسترش یابد. 
سفیر کشورمان با تاکید بر روابط خوب دو کشور افزود: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای استقلال بوسنی و هرزگوین با احترام به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی در کنار مردم و دولت بوسنی بوده و از یکپارچگی و وحدت این کشور حمایت کرده است. 
قلیچ خان با اشاره به حمایت کشورمان از همزیستی اقوام و ادیان مختلف در بوسنی و هرزگوین اضافه کرد: تقویت ارتباطات با همه اقوام بوسنیایی اعم از بوشنیاک ها، صرب ها و کروات ها از اهداف سفارت جمهوری اسلامی ایران است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش و جایگاه ایران در مبارزه با تروریسم گفت: اگر اهتمام ایران در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی در منطقه خاورمیانه نبود؛ امروز اروپا و سایر نقاط جهان با مشکلاتی جدی در این زمینه روبرو بودند. 
قلیچ خان اضافه کرد: عمده مشکلاتی که مردم ایران برای مبارزه با پاندمی کرونا با آن مواجه هستند در اثر تحریم های ظالمانه و یکجانبه و محدودیت هایی است که برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی از سوی آمریکا ایجاد شده است. 
طرفین در این دیدار در خصوص روابط دوجانبه پارلمانی، آخرین وضعیت توافقنامه هسته ای و خروج آمریکا از آن و پاندمی کرونا در ایران و بوسنی و هرزگوین گفتگو و تبادل نظر کردند.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ایران و بوسنی بوسنی بوسنی و هرزگوین بوسنیایی سفیر جمهوری اسلامی ایران بوسنی و هرزگوین رئیس پارلمان دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم

رئیس‌جمهور با اعلام شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران گفت: جمهوری اسلامی از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی در جهت توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و مؤثر عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان ۲ راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است؛ جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس‌جمهور با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

هیچکدام از احزاب پاکستانی مخالف روابط دوستانه با ایران نیستند

سردار ایاز صادق رئیس مجلس ملی پاکستان نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به دکتر رئیسی خوش‌آمد گفت و اظهار کرد: هیچکدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

وی همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، افزود: پاکستان هم علاقه‌مند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و مؤثر بردارد.

منبع: ایرنا کد خبر 747024

دیگر خبرها

  • حضور فرهنگی هنری ایران در بوسنی و هرزگوین
  • دیدار رئیس شورای ریاست جمهوری بوسنی با سفیر ایران در سارایوو
  • عارف غلامی دوباره از لیست خط خورد
  • عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • عزم مقام‌های عالی ایران و پاکستان برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • رئیس جمهور: به هیچ وجه نمی‌توان بین ملت پاکستان و ایران جدایی انداخت
  • در دیدار رئیسی با رئیس‌جمهور پاکستان چه گذشت؟
  • میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم
  • رئیسی: ایران میز مذاکره را ترک نکرد و در برابر فشارهای آمریکایی‌ها گزینه مقاومت را برگزید
  • رئیسی: روابط ایران و پاکستان متکی بر برادری و روابط تاریخی است/ اسحاق‌دار: امت اسلامی به رهبرانی همچون رهبر جمهوری اسلامی ایران نیاز دارد