Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلا‌ن‌شهر تهران، گفت: برای پنجمین روز متوالی، عدد بستری شدگان کرونایی از ۶۰۰۰ نفر پایین‌تر نیامده و بیش از ۷۰۰ نفر در بخش‌های مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علیرضا زالی، ضمن تشریح وضعیت تهران به لحاظ شیوع کرونا اظهار کرد: امروز بالغ بر ۱۰ هزار و ۷۰۰ بیمار به صورت سرپایی با تشخیص کرونا یا شبه کرونا به بخش‌های بهداشتی و درمانی مراجعه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجموعاً تعداد افرادی که در بیمارستان‌های استان تهران در طول ۲۴ ساعتی که گذشت بستری شدند به بیش از ۸۹۰ نفر رسید.

فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران، از بستری شدن ۱۸۸ بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه تهران طی روزی که گذشت خبر داد و گفت: در حال حاضر تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های تابعه استان بالغ بر ۶ هزار و ۱۲۵ بیمار گزارش شده است.

زالی اظهار کرد: متأسفانه برای پنجمین روز متوالی، عدد بستری شدگان کرونایی از ۶ هزار نفر پایین‌تر نیامده است. همچنین از تعداد بیمار کرونایی بستری حدود ۷۰۰ نفر با حال عمومی وخیم در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی ضمن اظهار تأسف از شیوع گسترده کرونا در تهران تاکید کرد: از ابتدای مهر تا به امروز برای ۹ بار رکورد مرگ و میر و رکورد موارد جدید ابتلاء به کرونا در تهران شکسته شد.

زالی ادامه داد: آخرین وضعیت منحنی ابتلاء و بستری موارد جدید و بستری گواه این موضوع است که در پیک سوم کرونا متأسفانه هیچ کاهشی را نداشته و وضعیت آمار سیر فزاینده را می‌پیماید.

وی با اشاره به فعالیت بیمارستان‌های تهران به عنوان مهمترین مراکز ارجاعی کشور گفت: بالغ بر ۴۰ درصد بیماران بدحال کرونایی کشور در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های تهران بستری هستند و کماکان بالاترین سهم بیماران با حال عمومی وخیم و نیازمند مراقبت ویژه مربوط به بیمارستان‌های تهران است.

زالی با تاکید بر اینکه کادر درمان حداکثر تلاش خود را برای ارائه خدمات باکیفیت به بیماران مبتلا به کرونا به کار بسته اند، یادآور شد: ۱۰۸ بیمارستان تهران خدمات درمان و پذیرش مبتلایان به کووید ۱۹ را انجام می‌دهند و این در حالی است که در آینده احتمال اضافه شدن تخت‌های جدید بیمارستانی وجود دارد.

وی ایجاد خستگی و فرسودگی نیروی انسانی و کادر درمان و بهداشت را نگران کننده دانست و هشدار داد: اگر امواج جدید کرونا از ظرفیت‌های اشباعی بالاتر رود حتماً این موضوع تبدیل به یک چالش جدی خواهد شد.

فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران، درباره اعمال محدودیت‌ها با هدف قطع زنجیره بیماری کووید ۱۹ نیز توضیح داد: استفاده از ظرفیت ۵۰ درصدی کارکنان ادارت فقط می‌تواند بخشی از ترددها را کاهش دهد و لازم است محدودیت‌های بیشتری برای پیشگیری از شیوع گسترده‌تر ویروس اعمال شود ضمن این که نتیجه مداخلات روزهای گذشته در هفته‌های پیش رو مشخص خواهد شد.

زالی گفت: در ساعات پیک شلوغی آمارهای میدانی خبر از کاهش ۱۰ تا ۱۳ درصدی ترافیک و تردد، پس از اعمال محدودیت‌ها در سطح شهر دارد.

وی، ضرورت اعمال استفاده از پتانسیل دورکاری و شیفت بندی (۵۰ درصدی) کارکنان بخش‌های دولتی و خصوصی را از سوی مسئولان بخش‌های اجرایی و استانی را مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: بندهای ابلاغی این بخش نامه باید بی کم و کاست اجرا شود.

زالی با اشاره به اینکه شماره ۸۹۵۱۱ به‌صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی سوالات مربوط به کرونا است، ادامه داد: بالغ بر ۱۱۰۰ شکایات از دیروز تا امروز توسط کارکنان بخش‌های مختلف مبنی بر بی توجهی برخی دستگاه‌ها به بخش نامه‌های ابلاغی اعمال محدودیت‌های کاری کارمندان در این سامانه به ثبت رسیده، که باید مراتب از طریق ستاد مقابله با کرونا به استانداری و بازرسی کل کشور برای بررسی اعلام شود.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: علیرضا زالی کرونا کلانشهر تهران مراقبت های ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۲۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای ابعاد جدید از انفجار تروریستی کرمان

مهدی احمدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز یکی دیگر از مجروحان انفجار تروریستی ۱۳ دی‌ماه کرمان که در بیمارستان پیامبر اعظم (ص) بستری بود به شهادت رسید، گفت: این نوجوان ۱۳ ساله از ناحیه گردن دچار آسیب‌دیدگی شده و مهره دوم گردن وی کاملاً قطع شده بود.

وی با اشاره به اینکه عمل جراحی این نوجوان با تلاش تیمی که از تهران آمده بودند، انجام شد، افزود: با این وجود صبح امروز محمدمهدی ایرانمنش آخرین مجروح این انفجار تروریستی بستری در بیمارستان کرمان به خیل شهادت پیوست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بقیه مجروحان انفجار تروریستی ۱۳ دی‌ماه کرمان همه ترخیص شده اند، تصریح کرد: بسیج جامعه پزشکی همراه با دانشگاه علوم پزشکی کار بیماران شناسایی شده را در منزل انجام می‌دهد و کسانی هم که نیاز به ارجاع داشته باشند به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مجروحان این حادثه از سوی بنیاد شهید شناسایی شده اند و هر کدام که با کارت شناسایی مراجعه کنند تمام خدمات آنها به صورت رایگان در مراکز درمانی ما انجام می‌شود، تصریح کرد: در ایام تعطیلات عید نوروز امسال برخی از این مجروحان که نیاز به فیزیوتراپی داشتند، خدمات خود را در بیمارستان شهید باهنر کرمان دریافت کردند.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه چند نفر از مجروحان انفجار تروریستی ۱۳ دی‌ماه کرمان هم با تلاش بنیاد شهید به تهران اعزام شدند و کار درمانی آنها پیگیری شده است، گفت: خوشبختانه این مجروحان در حال حاضر در وضعیت استیبل قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه مجروحان این انفجار، تفاوتی با مجروحان زمان جنگ دارند، افزود: زمان جنگ به دلیل داغ شدن گلوله و ترکش‌ها، استریل محسوب می‌شدند، اما این ساچمه‌ها داغ نشده و استریل نبودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه اتفاقی که در کرمان افتاد کاملاً جدید بود و بعد از حادثه و اعمال جراحی متوجه عفونت‌های بسیار شدیدی در مجروحان این حادثه شدیم، افزود: این عفونت‌ها نه تنها در مجروحان بستری در بیمارستان‌های کرمان که مجروحان بستری در دیگر بیمارستان‌ها هم مشاهده شده است.

وی با اشاره به اینکه چهار مجروح این حادثه در بیمارستان بقیه الله تهران بستری بودند، تصریح کرد: در بازدید‌هایی که از بیمارستان بقیه‌الله تهران داشتیم، چهار مجروح بستری در این حادثه همه دچار عفونت‌های بسیار شدید شده بودند.

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه ساچمه‌ها را برای آزمایش فرستادیم، افزود: احتمال اینکه این ساچمه‌ها قبل از کارگزاری آلوده شده باشند، وجود دارد و کسی که کار تروریستی می‌کند از انجام هیچ کار ناجوانمردانه‌ای کوتاهی نمی‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه مجروحان این انفجار تروریستی به عفونت‌های بسیار شدیدی دچار شدند، بیان داشت: هنوز هم تعدادی از این مجروحان با این عفونت‌ها دست به گریبان بوده و در حال درمان هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • هافبک استقلال در بیمارستان بستری شد
  • دلیل اصلی بستری شدن ترانه علیدوستی در بیمارستان
  • ترکش های آلوده بمب در بدن مجروحان حادثه تروریستی کرمان
  • ترانه علیدوستی در بیمارستان بستری شد
  • بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد
  • ترانه علیدوستی درگیر با بیماری سخت ؛ بستری در بیمارستان
  • زباله‌سوز ۶۰۰۰ تنی به تهران می‌آید
  • افشای ابعاد جدید از انفجار تروریستی کرمان
  • بستری بیش از ۶ هزار و ۹۰۰ نفر در بیمارستان های استان یزد