Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران حموله گفت: پست خوزستان جهت جلوگیری از تردد بیماران خاص در شرایط حاد بیماری، مسئولیت توزیع داروها را در محل درمان به عهده گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، مهران حموله مدیرکل پست خوزستان امروز پیرامون توزیع داروهای بیماران خاص به وسیله پست در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای تعامل با ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، پست خوزستان در توزیع داروهای بیماران خاص همکاری خواهد کرد و به این منظور، توزیع داروهای بیماران خاص در محل درمان آن‌ها به صورت پست ویژه انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به شرایط خاص این دسته از بیماران و سیستم ایمنی ضعیف آنان اشاره کرد و افزود: پست خوزستان جهت جلوگیری از تردد بیماران خاص در شرایط حاد بیماری، مسئولیت توزیع داروها را در محل درمان به عهده گرفته است.

مدیرکل پست خوزستان گفت: توزیع پستی داروهای خاص در راستای مصوبه ستاد مدیریت بیماری کرونای خوزستان و پس از برگزاری جلسات متعدد با سازمان‌های ذیربط برای اولین بار در کشور در خوزستان اجرایی می‌شود و شامل توزیع داروهای مورد نیاز بیماران پیوندی و بیماران مبتلا به ام اس است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: توزیع داروهای بیماران خاص پست خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۲۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازماندگان کووید شدید ماه‌ها بعد با مشکلات سلامتی مواجه می شوند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش می‌دهند که دو سوم بیماران مبتلا به کووید شدید هنوز یک سال پس از بیماری خود دارای مشکلات جسمی، روانی و فکری هستند.

دکتر «آنیل ماکام»، محقق ارشد و دانشیار پزشکی در دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «این گزارش بر معضل مداومی که میلیون‌ها بازمانده از شدیدترین و طولانی‌ترین بیماری کووید در سراسر جهان با آن مواجه هستند، تأکید می‌کند.»

برای این گزارش، محققان ۱۵۶ نفر را مورد مطالعه قرار دادند که مبتلا به عفونت‌های کووید به قدری شدید شده بودند که نیاز به انتقال به بیمارستان‌های مراقبت‌های حاد طولانی‌مدت داشتند. میانگین سنی آنها ۶۵ سال بود و اکثر آنها گفتند که قبل از ابتلا به کووید سالم بوده اند.

به گفته محققان، بیماران اغلب بقای خود را به عنوان یک "معجزه" توصیف کردند. اما افزودند که بهبودی آنها بسیار بیشتر از حد انتظار طول کشیده بود.

در میان شرکت‌کنندگان، ۶۴ درصد گزارش کردند که یک سال پس از بیماری خود مشکلات سلامتی مداوم، از جمله علائم جسمی (۵۷٪)، تنفسی (۴۹٪)، روانپزشکی (۲۴٪) و شناختی (۱۵٪) داشتند.

نتایج نشان می‌دهد که تقریباً نیمی از آنها (۴۷%) بیش از یک نوع مشکل داشتند و از هر پنج نفر (۱۹%) یک نفر همچنان به اکسیژن مکمل نیاز داشت.

این بیماران همچنین از مشکلات سلامتی ناشی از اقامت طولانی مدت در بیمارستان، از جمله زخم بستر دردناک و آسیب عصبی که استفاده از بازوها یا پاهای آنها را محدود می‌کرد، شکایت داشتند.

نتایج نشان می‌دهد اگرچه از هر پنج نفر (۷۹٪) چهار نفر گفتند که سلامت کامل خود را به دست نیاورده‌اند، تقریباً همه (۹۹٪) به خانه بازگشته‌اند و از هر پنج نفر (۶۰٪) سه نفر به سر کار بازگشته‌اند.

کد خبر 6077135

دیگر خبرها

  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • تلاش برای تسهیل تامین داروهای بیماران خاص/ دپو ۳ ماهه سرم در کشور
  • تسهیل در تامین داروی بیماران خاص / دپوی سه ماهه سرُم
  • جمع آوری ۱۰ میلیارد ریال زکات فطریه برای بیماران سرطانی دزفول
  • کولیک چیست؟
  • بسته بیمه سلامت برای بیماران آلزایمری و دمانس
  • بازماندگان کووید شدید ماه‌ها بعد با مشکلات سلامتی مواجه می شوند
  • علائم پارکینسون چگونه مدیریت می‌شوند؟
  • افزایش ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی در استان بوشهر
  • «درد» چگونه درمان می‌شود؟