Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@19:52:20 GMT

شرط سرمایه‌گذاری شستا

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۳۲۲۴

شرط سرمایه‌گذاری شستا

حجت‌الله میرزائی عصر امروز در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری چهارمحال و بختیاری گفت: کاهش پنج درصدی میزان بیکاری در استان اقدام بسیار خوبی بوده که در سال‌های اخیر صورت گرفت اما هنوز چهارمحال و بختیاری با توجه به پیشرفت سایر استان‌ها در جایگاه خود که دومین استان بیکار کشور بود مانده است.

معاون اقتصادی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی ادامه داد: سرمایه‌گذاری صنعتی چندانی در گذشته این استان صورت نگرفته و در میان 225 بنگاه فعال، فقط 23 بنگاه بالای 100 نفر دارد که نشان‌می‌دهد ساخت صنعتی این استان یک ساخت ریزدانه است که انتقال و کاربست تکنولوژی در چنین شرایطی امکان‌پذیر نیست و زنجیره‌های ارزش شکل نمی‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تقریبا هیچ برند معتبری در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد، گفت: بازار مطمئن، ایجاد زنجیره ارزش، ایجاد سرمایه در گردش درون استانی از جمله خواص وجود برند در هر استانی است.

متاسفانه در این استان زنجیره ارزش شکل نگرفته و خام فروشی صورت می‌گیرد

میرزائی تاکید کرد: این استان از نظر تولید بادام، هلو، ماهی‌های سردآبی، صنایع فولاد و پتروشیمی دارای ظرفیت بزرگی است که متاسفانه در این استان زنجیره ارزش شکل نگرفته و خام فروشی صورت می‌گیرد که نه سودی برای تولیدکننده دارد نه توسعه‌ای برای استان ایجاد می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: رد پای هیچ بنگاه معتبر و سرمایه گذار قوی بخش خصوصی در استان دیده نمی‌شود و به قولی رها شده است که می‌توان با ایجاد تعامل جدی با آن‌ها یک خوشه بزرگ صنعتی در صنایع غذایی، داروئی و فولاد ایجاد کرد.
باید بپذیریم که در چهارمحال و بختیاری فرهنگ کارآفرینی بسیار ضعیف است

معاون اقتصادی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد: وقتی آمار داده می‌شود که تسهیلات ۴۰۰ میلیارد تومانی برای 5 هزار شغل صرف شده باید بپذیریم که در این استان فرهنگ کارآفرینی بسیار ضعیف است و مشاغل قوی و با حاشیه سود بالا در این استان با اعطای این تسهیلات ایجاد نشده زیرا 400 میلیارد در استان‌های دیگر صرف 4 الی 5 شغل می‌شود.
لزوم افزایش جسارت و شجاعت مدیران استانی در مواجهه با قوانین

وی با اشاره به لزوم افزایش جسارت و شجاعت مدیران استانی در مواجهه با قوانین برای رفع مشکلات مردم تاکید کرد: اگر می‌خواهیم حلقه فقر استان بریده شود باید فرهنگ پیگیری، شناسایی، جذب و تکریم سرمایه‌گذار در مسؤولان و مدیران این استان نهادینه شود که برای توسعه سریع و موثر، راهی جز هموار کردن مسیر فعالیت سرمایه‌گذاران نیست.
دادن مهلت دو ماهه به مدیران برای حل مشکل واگذاری زمین برای احداث گاوداری بزرگ توسط شستا

میرزائی با تاسف‌بار خواندن تاخیر 6 ساله واگذاری زمین برای احداث گاوداری با چند هزار راس گاو در خانمیرزا توسط شرکت شستا، گفت: دو ماه به مجموعه مدیران استان مهلت داده می‌شود برای تعیین تکلیف زمین برای احداث گاوداری توسط شرکت شستا که اگر در طی این دو ماه محقق نشد این شرکت از سرمایه‌گذاری منصرف خواهد شد.

وی اضافه کرد: در حوزه تامین اجتماعی درمانگاهی در شهرستان‌های اردل به همت مردم نجیب این منطقه که از جیب خود 170 میلیون تومان پول دادند و زمین برای ساخت تهیه کردند که در دستور ساخت قرار گرفت و حتما پیگیری خواهیم کرد همچنین در شلمزار نیز پیشنهاد ساخت درمانگاه داده شد که پیشنهاد منطقی بود که چانه‌زنی خواهیم داشت و تا وقتی این مراکز ساخته شوند همه هزینه‌های درمان مردم به آن‌ها پرداخت خواهد شد.
مشکلات تاریخی بیمه فروشندگان اقتصادی تا 2 ماه آینده حل خواهد شد

معاون اقتصادی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی بیان داشت: در حوزه مسائل بیمه تامین اجتماعی یک گام بسیار بزرگ در حال برداشته شدن است که بسیاری از فروشندگان اقتصادی که مشکلات تاریخی در زمینه بیمه داشتند تا 2 ماه آینده مشکلاتشان برطرف خواهد شد و بخشنامه‌ها از 2 هزار به 60 عدد کاهش پیدا خواهد کرد و فرایند بازرسی، حل اختلاف بیمه‌ای و بیمه قراردادهای پیمان صورت پذیرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرمایه گذاری شستا تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری سرمایه گذاری خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۳۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازپس گیری معادن غیر فعال کرمان

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ، محمدمهدی فداکار در جمع خبرنگاران گفت:سال گذشته بیش از 80 واحد تولیدی راکد در استان فعال شده که امسال این تعداد باید بیشتر و مشکلات آنها پیگیری شود و تولید کارخانه‌های استان کرمان باید به ظرفیت اسمی برسد و طرح‌های توسعه در خطوط تولید جدید لازم است.

وی با بیان اینکه معرفی فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری در استان اهمیت زیادی دارد و حتماً این مهم را پیگیری خواهیم کرد، ادامه داد: دومین همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان در اردیبهشت‌ماه امسال برگزار می‌شود.

فداکار با اشاره به اینکه مرکز سرمایه‌گذاری خارجی استان در ساختمان قدیم فرمانداری کرمان راه‌اندازی می‌شود، بیان کرد: در حال حاضر کار بازسازی ساختمان که یک بنای تاریخی است در حال انجام است.

وی با بیان اینکه تقویت و ایجاد واحدها و صنایع کوچک بسیار مهم است و اشتغال‌زایی خوبی ایجاد می‌کند، گفت: اگر بتوانیم صنایع پایین دستی را احداث کنیم، زنجیره تولید در استان کرمان تکمیل می‌شود و ارزش افزوده ایجاد می‌کند.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه مصوبه شورای تامین است که شرکت‌های بزرگ اقتصادی استان کرمان باید کالاهای مورد نیاز خود را از داخل استان و از تولیدات داخلی تهیه و خریداری کنند، افزود: معادن جدید در استان به شرطی واگذار می‌شود که کارخانه فرآوری کنار آن احداث شود.

وی با اشاره به اینکه در کنار تمام معادن باید صنایع پایین دستی ایجاد شود، گفت: معادن کوچک مقیاس استان به مردم واگذار می‌شود که ظرفیت خوبی است، استان کرمان یک استان معدنی است و باید این ظرفیت فوق‌العاده را توسعه داد

فداکار با بیان اینکه متاسفانه با تمام ظرفیت‌های معدنی موجود اکتشافات خیلی کم بوده که نیاز است توسعه داده شود، چرا که تنوع مواد معدنی در استان زیاد است، ادامه داد: معادنی که روی آنها کار نشود اعمال ماده 200 می‌شود و آنها را پس می‌گیریم و به افرادی واگذار می‌کنیم که توانایی کار داشته باشند.

دیگر خبرها

  • راه‌های گسترش سرمایه‌گذاری در فارس بررسی شد
  • ۷۰ درصد ذائقه یزدی‌ها گوشت گوسفندی است
  • ۸۰ واحد بزرگ صنعتی در استان قزوین در دست اجراست
  • تولید سالانه ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در استان
  • سنگ اندازی‌ها باعث فرار سرمایه‌گذار از همدان می‌شود
  • سرمایه گذاری ۸۰ میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند
  • محدود بودن اعتبارات زیرساخت‌های گردشگری استان اردبیل
  • آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند ۸۰میلیون یورو سرمایه‌گذاری کردند
  • اعتبارات زیرساخت‌های گردشگری استان اردبیل محدود است
  • بازپس گیری معادن غیر فعال کرمان