Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-20@03:32:47 GMT

پاييز جنگل‌های كوهستانی (گزارش تصویری)

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۳۳۳۷

پاييز جنگل‌های كوهستانی (گزارش تصویری)

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: پاييز جنگل طبیعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز سرشماری سمندر کوهستانی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اشاره به آغاز سرشماری گونه‌های نادر سمندرهای کوهستانی آذربایجانی و سمندر کردستانی در استان گفت: سرشماری دو گونه از سمندر که جزو گونه‌های کمیاب و نادر در مناطق کوهستانی استان است، در شهرستانهای مهاباد، بوکان، پیرانشهر، سردشت و اشنویه آغاز شده است.

سعید شهند، با بیان اینکه این سرشماری به همت گروههای مختلفی از کارشناسان حیات وحش و محیط بانان یگان حفاظت این اداره کل انجام می‌شود، افزود: آماربرداری دوبار و به فاصله زمانی ۱۰ روز در زیستگاه سمندر در این مناطق تکرار می‌شود تا آمار تقریبی فراوانی جمعیت این گونه در این زیستگاهها مشخص شود.

شهند، با اشاره به اهمیت سرشماری سمندر اظهارکرد: در این پایش، چشمه ها و جویبارهای منطقه بررسی شده و پس از جمع‌آوری آمار، برنامه‌ریزیهای لازم برای حفاظت از سمندرها توسط سازمان مرکزی و اداره کل استان انجام می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آذربایجانغربی گفت: شناسایی زیستگاهها، شمارش جمعیت و تخمین افزایش یا کاهش سالانه تعداد آنها مهمترین هدف از سرشماری این جانداران دوزیست است.

وی اضافه کرد: عدم شناخت جوامع محلی از این گونه، تخریب زیستگاه، آلودگی منابع آبی زیستگاه بدلیل آفت کش‌ها، علف کش‌ها و کودهای شیمیایی و ورود فاضلاب‌های انسانی، کاهش جمعیت گونه و تغییرکاربری منابع آبی و انتقال آن به خارج از زیستگاه توسط کشاورزان از عوامل تهدید کننده سمندر است.

سمندرهای کردستانی و آذربایجانی با خال های کم رنگ و پررنگ از هم تفکیک می‌شوند و زیستگاههای عمده این جانداران در استان شناسایی و مشخص شده است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری برای آسمان لرستان
  • روایتی از شمشاد‌های جنگل‌های هیرکانی از زبان شهروند خبرنگار
  • زمان برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۳ مشخص شد
  • آغاز سرشماری سمندر کوهستانی در آذربایجان‌غربی
  • آزمون وکالت ۱۴۰۳ پاییز برگزار می‌شود
  • آغاز سرشماری سمندرهای کوهستانی در آذربایجان غربی
  • هشدار آتش سوزی در جنگل های مازندران
  • سرشماری سمندرهای کوهستانی در آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • (ویدئو) نمایش عکس‌های عروسی نوید محمدزاده و فرشته حسینی در «جنگل آسفالت»!
  • قطع شدن راه ارتباطی ۵۰ روستای کوهستانی درشرق کرمان