Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@21:07:10 GMT

اقتصاد اروپا در بن بست

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۳۷۶۰

اقتصاد اروپا در بن بست

به نظر می‌رسد کار چندانی از بانک مرکزی اروپا برای تقویت رشد اقتصادی بر نمی آید.

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان بی سی، روند صعودی کرونا در کشورهای اروپایی بار دیگر باعث نگرانی از نامتعادل شدن چشم انداز اقتصادی قاره سبز شده است.  

دریک شوماخر- کارشناس بازار در موسسه ناتیکسیس گفت: انتظار ما این است که بار دیگر شاهد افزایش ریسک های موجود بر سر راه اقتصاد اروپا باشیم و داده های اخیر تورم در سطح منطقه یورو و اتحادیه اروپا نیز نشان می دهد شرایط اقتصادی کشورها در حال به هم ریختن بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قرنطینه های سراسری که به ویژه در فصل تابستان عملکرد اقتصادهای اروپایی را به شدت تحت تاثیر قرار داد احتمالا در زمستان نیز مجددا برقرار خواهند شد اما بر خلاف سری قبل که بانک مرکزی اروپا با طیف وسیعی از اقدامات از جمله کاهش نرخ بهره، برنامه خرید اوراق گسترده و تزریق نقدینگی بدان پاسخ داد، احتمالا این دفعه با محدودیت های بیشتری مواجه خواهد شد.  

در شرایط فعلی کریستین لاگارد- رییس بانک مرکزی اروپا کار سختی برای متقاعد کردن رهبران اروپا برای همراهی مالی بیشتر در مقابله با بحرانی که بدترین بحران اقتصادی اروپا از جنگ جهانی دوم تاکنون محسوب می شود خواهد داشت. یکی از اصلی ترین کانون های توجه فعالان مالی اروپایی نرخ تورم خواهد بود که طبق هدف گذاری بانک مرکزی اروپا باید به دو درصد برسد اما اکنون حدود صفر اندازه گیری شده است. این احتمال وجود دارد که بانک مرکزی اروپا به مانند همتای آمریکایی خود وادار شود هدف گذاری تورمی را کنار بگذارد. در مدل جدید سیاستی فدرال رزرو اجازه داده خواهد شد تا نرخ تورم از دو درصد عبور کند.  

کریس ویلیامسون- اقتصاددان ارشد در موسسه آی اچ اس مارکیت گفت: اگرچه آمارها بیانگر افزایش تدریجی سطح تولیدات و کسب و کارهای اقتصادی هستند اما هنوز تقاضا چه در سطح داخلی و چه در سطح خارجی رشد چندانی نداشته و این مساله دارای تبعات سنگینی برای بخش خدمات است.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان اقتصاد اروپا بانک مرکزی اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۳۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!

تین نیوز

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران بیان کرد: بانک مرکزی اصلا متوجه است که چه بلایی سر واحدهای تولیدی می آورد؟ بانک مرکزی هم متولی پولی شده هم متولی اقتصاد کشور شده، باید به این وضعیت رسیدگی شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادآنلاین، هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران در نشست صبحانه کاری اتاق بازرگانی با نمایندگان مجلس بیان کرد: متاسفانه خودآزاری اقتصادی داریم، بانک مرکزی در حال حاضر هم پدر تولید و هم تولیدکننده و صنعت را درآورده است، یک بلاتکلیفی عجیبی را در ساختار اقتصادی کشور داریم که عمدترین دلیل آن اقدامات بانک مرکزی است که از برج ۷ هیچ نوع تخصیص ارزی را اعمال نمی کند.

یاریجانیان افزود: بانک مرکزی فعالان اقتصادی را بلاتکلیف گذاشته است حداقل اعلام کند که هیچ تخصیص ارزی به ما تعلق نمی گیرد. با ارز آزاد هم نمی توانیم کار کنیم، چون اگر با ارز آزاد کالا وارد کنیم قاچاقچی محسوب می شویم.

وی ادامه داد: بانک مرکزی اصلا متوجه است که چه بلایی سر واحدهای تولیدی می آورد؟ بانک مرکزی هم متولی پولی شده هم متولی اقتصاد کشور شده، باید به این وضعیت رسیدگی شود.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: طبق نظرسنجی از ۲۸۰۰ فعال اقتصادی انجام شده است، سازمان امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی و بانک مرکزی سه نهادی هستند که در رتبه نخست ایجاد اختلال در فعالیت های اقتصادی معرفی شده اند. این ها را ما در کنار اقتصادمان داریم یا سوار بر اقتصادمان؟

یاریجانیان گفت: امروز استخوان های بخش خصوصی در حال خردن شدن است، پرسنلی داریم که از برج ۷ خطوط تولیدی شان معطل است، این همه کالا در گمرکات رسوب کرده و انباشت کانتینر داریم.

وی با تاکید بر این که در هیچ جای دنیا حتی کشورهای ذره بینی نرخ ارز ۲۰ سال است که تکان نخورده است. با این وضعیت ارزی صنعت چگونه باید رشد کند، گفت: بخش خصوصی را چرخ اقتصاد کشور نمی بینند، اگر می دیدند بانک مرکزی امروز پاسخگو بود. ما نمی دانیم بانک مرکزی ارباب ما است، حقوق ما را می دهد؟ ما باید از چه کسی تبعیت کنیم، بالاسر ما قاعدتا وزارت صمت است، بانک مرکزی کجای کار است؟ امیدواریم مجلس ورود کند و این موضوع را حل و فصل کند.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران در پایان خطاب به نمایندگان مجلس گفت: هیچ تاب و توانی برای صنعت باقی نمی مانده است، یک جایی به داد بخش خصوصی برسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران
  • اقتصاد جهانی در نقطه عطف قرار دارد
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران / ارزش پول ملی در ۴ دهه چقدر کاهش یافت؟
  • جزئیات معامله۶هزار میلیاردی سرخآبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها
  • اقتصاد ایران تا اطلاع ثانوی، نفتی، رانتی و دستوری است
  • زایش ۴ درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی / احتمال اصلاح نرخ دلار