Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@01:41:16 GMT

حمله تروریستی به پالایشگاه آموای ونزوئلا

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۳۷۹۲

حمله تروریستی به پالایشگاه آموای ونزوئلا

رییس جمهور ونزوئلا اعلام کرد پالایشگاه نفت آموای هدف یک حمله تروریستی قرار گرفته که در آن از یک سلاح قدرتمند استفاده شده است اما این کشور ذخایر بنزین معادل مصرف ۲۰ روز دارد.

به گزارش ایسنا، منابع آگاه اظهار کرده اند روز سه شنبه انفجاری در واحد تقطیر پالایشگاه آموای به ظرفیت ۶۴۵ هزار بشکه در روز روی داد و تصور می رود این حادثه صدمات جانی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انفجار در شرایطی روی داد که تولید این پالایشگاه متوقف شده بود اما کارکنان آن در تلاش برای راه اندازی بخشی از تولید بودند.

نیکلاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: پالایشگاه آموای که یکی از مهمترین پالایشگاههای این کشور و آمریکای لاتین به شمار می رود، با یک سلاح قدرتمند هدف حمله قرار گرفته و دولت به دنبال شناسایی نوع سلاح بکار رفته در این حمله است.

شبکه پالایش نفت ونزوئلا که زمانی ۱.۳ میلیون بشکه در روز ظرفیت تولید داشت، به دلیل عدم سرمایه گذاری و سوء مدیریت تقریبا فلج شده و به بحران کمبود بنزین در این کشور دامن زده است.

مادورو اعلام کرد پالایشگاههای این کشور حدود ۳۰ درصد بیشتر از نیاز داخلی تولید دارند با این حال به جزییات تاسیسات فعال اشاره نکرد. وی افزود: ونزوئلا از ایران و کشورهای دیگر سوخت وارد کرده اما به نام کشورهای دیگر اشاره ای نکرد.

یک واحد ریفورمر در پالایشگاه کاردون به ظرفیت ۳۱۰ هزار بشکه در روز در حال حاضر بنزین تولید می کنند اما فعالیت اکثر تاسیسات تولید بنزین در ونزوئلا متوقف مانده است.

بر اساس گزارش رویترز، دولت ونزوئلا غالبا مخالفان و آمریکا را عامل حملات به زیرساختهای حیاتی این کشور نظیر خاموشی گسترده این کشور در سال گذشته معرفی می کند اما مخالفان این اتهامات را بهانه ای برای ضعف خدمات عمومی عنوان می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واردات بنزین ونزوئلا کمبود بنزین حمله تروریستی ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌زیرساخت 17 میلیون مترمکعبی CNG مازاد برای دوگانه سوز کردن خودروها بلا استفاده مانده است

حسین حیدریان کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار قدس گفت: ناترازی بنزین موضوعی حیاتی است که چالش های مهمی برای بخش انرژی و منابع ارزی ایران ایجاد می کند. برخلاف سایر مسائل ‌ناترازی انرژی، مانند برق و گاز، که اغلب متناوب و قابل کنترل هستند، کمبود بنزین یک مشکل دائمی با پیامدهای جدی است.

این کارشناس انرژی تاکید می کند: پیش‌بینی می‌شود در سال آینده ایران بین 3 تا 5 میلیارد دلار بنزین وارد کند که ضرورت رفع این ‌ناترازی برای حفظ امنیت انرژی و ثبات اقتصادی کشور را برجسته می‌کند. در حالی که ایران با استفاده کامل از ظرفیت خودروهای دوگانه سوز می تواند  ابستگی خود به بنزین وارداتی  از بین ببرد.

راه حل  کمبود بنزین، تولید خودروهای دوگانه سوز توسط خودروسازان ایرانی

وی ادامه داد: یکی از راه حل های بالقوه مشکل کمبود بنزین، تولید خودروهای دوگانه سوز توسط خودروسازان ایرانی است. خودروهای دوگانه سوز که می توانند با بنزین و CNG کار کنند، رویکردی عملی و پایدار برای کاهش اتکای کشور به بنزین وارداتی ارائه می دهند. ایران با تبدیل خودروهای صنعت حمل و نقل مانند تاکسی، تاکسی اینترنتی و وانت به مدل‌های دوگانه سوز و ایجاد انگیزه در استفاده از CNG، می‌تواند واردات بنزین خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و بهره‌وری انرژی را افزایش دهد.

حیدریان با اشاره به زیرساخت بیش از 17 میلیون مترمکعبی CNG مازاد برای دوگانه سوز کردن خودرهای فعال در صنعت حمل و نقل و حذف واردات بنزین گفت: با زیرساخت موجود که قادر به پشتیبانی 17 میلیون متر مکعب مصرف سوخت CNG است، خودروسازان باید تولید خودروهای دوگانه سوز را افزایش دهند. یارانه برای خرید خودروهای دوگانه سوز یا تبدیل خودرو بنزینی به خودروی دوگانه سوز و تغییر به سمت اولویت بندی سهمیه های مصرف سوخت CNG برای وسایل نقلیه در حمل و نقل شهری، به ویژه در شهرهای بزرگ مانند تهران، می تواند به کاهش قابل توجهی در واردات بنزین منجر شود. ایران با استفاده کامل از ظرفیت خودروهای دوگانه سوز این پتانسیل را دارد که ضمن کاهش واردات امنیت انرژی خود را با این شیوه تقویت کند.

عدم اجرای مصوبه تولید 30 درصدی خودروهای دوگانه سوز توسط خودروسازان

وی به عدم اجرای مصوبه تولید 30 درصدی خودروهای دوگانه سوز توسط خودروسازان اشاره کرد و گفت: با وجود مصوبه شورای عالی انرژی مبنی بر اختصاص 30 درصد از تولیدات خودروسازان به خودروهای دوگانه سوز، اجرای واقعی این بخشنامه کوتاهی کرده است. فقدان پیشرفت در انتقال به سمت خودروهای دوگانه سوز نشان دهنده شکاف بین اهداف سیاست و اقدامات روی زمین است. در حالی که راه حل مسئله ‌ناترازی بنزین مفهومی شده است، نرخ پایین پذیرش خودروهای دوگانه سوز نیاز به استراتژی های اجرایی قوی تر و همکاری بیشتر بین سهامداران در صنعت خودرو را نشان می دهد.

حیدریان در پایان گفت: مقابله با موضوع ‌ناترازی بنزین از طریق تولید و پذیرش خودروهای دوگانه سوز برای امنیت انرژی و ثبات اقتصادی ایران ضروری است. ایران با اولویت توسعه فناوری دوگانه سوز، ایجاد انگیزه در استفاده از CNG و افزایش تولید و پذیرش خودروهای دوگانه سوز، می تواند اتکای خود به بنزین وارداتی را کاهش داده و خودکفایی انرژی خود را افزایش دهد. تلاش‌ها و همکاری‌های مستمر در صنعت خودروسازی و سازمان‌های دولتی برای رسیدگی به مشکل کمبود بنزین و هموار کردن راه برای بخش انرژی پایدارتر و مطمئن‌تر در ایران بسیار مهم است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • تولید پایدار سوخت در پالایشگاه تهران با تنوع‌بخشی به سبد محصولات 
  • ‌زیرساخت 17 میلیون مترمکعبی CNG مازاد برای دوگانه سوز کردن خودروها بلا استفاده مانده است
  • کسری بودجه حاصل از واردات بنزین در تبصره هدفمندی یارانه های انرژی بودجه 1403
  • ۲۲ کشته در حمله تروریستی به اتوبوس حامل نیروهای ارتش سوریه
  • حمله تروریستی به اتوبوس نیروهای تیپ قدس در سوریه
  • آمادگی پالایشگاه های نفت ژاپن برای استفاده از ذخایر اضطراری
  • سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی با مدل جدید چه مزیتی برای اقتصاد ایران دارد؟
  • چه شد که سوئد در یک قدمی ساخت بمب اتمی، از سلاح هسته‌ای دست کشید؟
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • چرا استفاده از کارت سوخت شخصی برای دولت به یکباره مهم شد؟