Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@13:52:31 GMT

فرانسه برای دومین بار قرنطینه می‌شود

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۳۹۴۲

فرانسه برای دومین بار قرنطینه می‌شود

رئیس جمهور فرانسه در یک سخنرانی تلویزیونی خبر برقراری مجدد قرنطینه سراسری در این کشور را اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از خبرگزاری آناتولی، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز چهارشنبه در یک سخنرانی تلویزیونی خطاب به مردم این کشور گفت که برای دومین بار قرنطینه سراسری در فرانسه از نیمه شب جمعه آغاز می‌شود و دست کم تا یکم دسامبر به قوت خود باقی خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برقراری مجدد قرنطینه در فرانسه در شرایطی اعلام می‌شود که این کشور روز چهارشنبه ۳۶،۴۳۷ مورد ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ را تأیید کرد که بدین ترتیب، شمار کل مبتلایان به این بیماری ویروسی را در فرانسه به بیش از ۱.۲۳ میلیون تن می‌رساند (۱،۲۳۵،۱۳۲ نفر).

افزون بر رشد نرخ مبتلایان، میزان مرگ و میر ناشی از ابتلاء به این بیماری با افزایشی ۲۴۴ موردی به ۳۵،۷۸۵ تن رسید و شمار بیماران بستری شده در بیمارستانها رقم ۱۵،۱۷۷ تن اعلام شد که ۲،۱۴۵ تن از این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

ماکرون در این سخنرانی ۲۰ دقیقه‌ای خود، چارچوب کلی محدودیت‌های وضع شده بر صنایع و بخش‌های مختلف را اعلام کرد. طبق اعلان ماکرون، مؤسسات علمی و آموزشگاهی، از مهدکودک‌ها گرفته تا دانشگاه‌ها همچنان باز خواهند ماند؛ هرچند که در این مکان‌ها پروتکل‌های بهداشتی بطور سختگیرانه ای اعمال خواهد شد. سایر کسب و کارهای غیرضروری از جمله کافه و رستوران‌ها نیز در سراسر فرانسه تعطیل خواهند بود.

بنا به گفته رئیس جمهور فرانسه، بازدید از پرورشگاه‌ها و خانه‌های سالمندان ممنوع نخواهد شد. مقررات این قرنطینه تنها در سرزمین اصلی فرانسه برقرار می‌شود و شامل قلمروهای ماورا بحار فرانسه نخواهد شد.

لازم به ذکر است که قوانین جدید قرنطینه همچنان نیازمند تصویب از سوی قانونگذاران فرانسه است.

گفتنی است که هدف دولت فرانسه از اتخاذ این گونه تدابیر سختگیرانه جلوگیری از افزایش شمار بیماران کرونایی- نیازمند به بستری- به رقمی بالاتر از ظرفیت بیمارستانهاست. طبق داده‌های رسمی دولت فرانسه، در حال حاضر حدود ۵۰ درصد از تخت‌های بیمارستانی در بخش مراقبت‌های ویژه به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: فرانسه کرونا امانوئل ماکرون قرنطینه سراسری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۳۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟

ایتنا - اولین دارویی که روند آلزایمر را کند می‌کند، بیش از یک سال است که در ایالات متحده به بازار آمده، اما فروش آن کم بوده است. همچنین ماه‌ها طول کشید تا سیستم‌‌های بیمارستانی بزرگ استفاده از این دارو را آغاز کنند و برخی شرکت‌های بیمه هم آن را تحت پوشش قرار ندادند.
پزشکان می‌گویند برخی بیماران احتمالا به دلیل تاثیر محدود و عوارض جانبی احتمالی داروی لکمبی (Leqembi) در مصرف این دارو تردید دارند زیرا سال‌ها طول می‌کشد تا بهترین شکل مصرف این دارو و عوارض آن مشخص شود و برای بهبود روش‌های تشخیص آلزایمر نیز باید پیشرفت‌هایی صورت بگیرد و نیازمند تحقیقات بیشتر است.

بیش از شش میلیون نفر در آمریکا و میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به بیماری آلزایمر مبتلا هستند که شایع‌ترین نوع زوال عقل است. برای این بیماری هیچ درمانی وجود ندارد اما لکمبی می‌تواند پروتئین چسبنده مغز به نام آمیلوئید را که عامل اصلی بیماری آلزایمر است، از بین می‌برد.

تحقیقات نشان می‌دهد افراد دارای علائم خفیف این بیماری با مصرف این دارو می‌توانند پیشرفت بیماری‌ را تا چند ماه به تاخیر بیندازند. هرچند برخی کارشناسان می‌گویند این تاخیر ممکن است آنقدر نامحسوس باشد که بیماران متوجه نشوند.

 
سازمان غذا و داروی ایالات متحده تابستان ۲۰۲۳ مصرف داروی لکمبی را برای بیماران در مراحل اولیه به طور کامل تایید کرد. شرکت ژاپنی ایزای (Eisai)، سازنده این دارو، هم ابتدا انتظار داشت که تا پایان ماه مارس، ۱۰ هزار بیمار از این دارو به شکل تزریق با سرم استفاده کنند اما مدیران این شرکت کمی بعد این پیش‌بینی را کاهش دادند؛ البته می‌گویند فروش رو به رشد است.

دکتر علی‌رضا عطری، متخصص مغز و اعصاب که مشاور حقوقی شرکت ایزای است، می‌گوید: «این رویکرد بسیار مرحله‌ای و گام به گام است. هرچه بیشتر درباره آن یاد بگیریم‌، آن را بیشتر گسترش و بسط خواهیم داد.»

به گفته پزشکان، برای شناسایی سریع بیماران و شروع درمان قبل از پیشرفت بیماری، باید اقدام‌های بیشتری انجام شود که روندی مبهم است. از طرفی ممکن است برخی بیماران واجد شرایط استفاده از داروی لکمبی نباشند، زیرا با داروهایی که برای جلوگیری از سکته مصرف می‌شود، تداخل دارویی دارد. وقت گرفتن از متخصص مغز و اعصابی هم که این دارو را تجویز می‌کند، احتمال دارد چند ماه‌ طول بکشد.

دیگر خبرها

  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • رئیس‌جمهور فرانسه پا به توپ شد! (عکس)‏
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی
  • تماس تلفنی ماکرون و نتانیاهو درباره وضعیت منطقه