Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، حجت‌الاسلام سیدجلیل مرتضوی چهارشنبه شب در نشست حفظ حقوق بیت‌المال با موضوع بررسی پرونده‌های قضایی ادارات و دستگاه‌های دولتی و عمومی در سالن اجتماعات دادگستری این شهرستان، اظهار کرد: وقف موضوع بسیار مهم و اساسی است که همگان باید در راستای حفظ و حراست از آن بکوشیم تا نیت واقفان به درستی اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود برخی اختلاف بین دستگاه‌ها و نهادها، افزود: در زمینه وقف ممکن است بسیاری از ادارات و نهادها با اداره اوقاف و امور خیریه مشکلاتی داشته باشند هرچند باید بدانیم همه در زمینه وقف و موقوفات وظیفه بزرگ بر گردن داریم و عمل به نیت واقفان از مهمترین اولویت‌ها است.

امام جمعه آمل با اعلام اینکه در جلسات حفظ حقوق بیت‌المال بسیاری از تخلفات به معادن شن و ماسه در محور هراز و محدوده رودخانه هراز باز می‌گردد، تصریح کرد: وجود معادن علاوه بر تخلفات فراوان در حوزه زیست محیطی و آلودگی هوا، نارضایتی فراوان مردمی را به دنبال دارند هرچند بسیاری از معدن‌داران فراتر از محدوده تعیین شده مجوز فعالیت برداشته داشته به جان کوه و طبیعت افتادند.

این مسؤول با بیان اینکه وجود معادن و تخلفات آن معضلات جاده‌ای را هم به وجود آورده است، ادامه داد: معادن برای شهرمان و شهروندان جز آلودگی و دردسر هیچ منفعتی ندارند و اگر مردم بخواهند می‌توانند جلوی فعالیت آنها را با اختلال در تردد ماشین‌های سنگین بگیرند.

مرتضوی افزود: معدن‌داران از لحاظ مالی روز به روز در این شهرستان بزرگ و بزرگ‌تر می‌شوند ولی دریغ از یک ریال کار خیر و شرکت در فعالیت‌های خیرخواهانه برای محرومان و نیازمندان.

وی با اشاره به اینکه در وضعیت ناخوشایندی از لحاظ شیوع و گسترش ویروس کرونا در شهرستان آمل قرار داریم، بیان کرد: در بسیاری از ادارات کارمندان ماسک به صورت ندارند و علاوه بر عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و شیوه‌نامه‌ها توجهی در برخورد با ارباب رجوع بدون ماسک از خود نشان نمی‌دهند.

امام جمعه آمل گفت: در شرایط اقتصادی بسیار سختی قرار داریم و لازم است مسؤولان و مدیران شهری در برخورد با مردم و ارباب رجوع خوش‌خلق و خوش رفتار باشند و همیشه به همکاران خود تذکر دهند که در برخورد با مردم تکریم داشته و با آنها درست، نیکو و براساس موازین اسلامی برخورد کنند.

انتهای پیام/86012/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه آمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۴۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معادن یکی از پیشرانهای توسعه استان هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،محمدصادق معتمدیان امروز در نشست مشترک با فعالین معدن و صنایع معدنی آذربایجان‌غربی، معادن استان را یکی از پیشرانهای مهم توسعه استان عنوان کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان در حوزه معادن ، دولت سیزدهم اهتمام ویژه ای برای بهره گیری از ظرفیت های معادن استان برای شتاب بخشیدن به روند توسعه این منطقه دارد.

استاندار آذربایجان‌غربی  با بیان اینکه در سالهای گذشته در حوزه اکتشافات معدنی استان مطالعات سیستماتیک صورت نگرفته بود ، به پیگیری توسعه مطالعات و اکتشافات حوزه معدن استان در گام نخست استفاده از ظرفیت های معدنی استان اشاره کرد و افزود: بر اساس توافقات با سازمان زمین‌شناسی کشور و ایمیدرو،  مطالعات ژئوفیزیک هوایی در ۲۲ هزار کیلومتر مربع در  پهنه‌های جنوبی استان و در ۷ شهرستان در مراحل پایانی قرار دارد که این مسئله و موجب تحول در حوزه اکتشافات شهرستان‌های جنوبی خواهد بود.

استاندار آذربایجان‌غربی به ضرورت حضور بخش خصوصی در حوزه معدن استان نیز اشاره کرده و افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، سرمایه‌گذاری قابل توجهی در حوزه‌های مختلف و بخش معدن استان انجام شده و با همکاری دستگاه‌های متولی استانی و ملی، موانع صدور مجوز و پروانه جهت فعالیت در حوزه معدن رفع می‌شود.

معتمدیان همچنین با تاکید بر اهمیت برنامه‌ریزی جهت فرآوری محصولات معدنی در استان، اضافه کرد: مردم باید از فرآوری محصولات معدنی نفع ببرند و یکی از شروط اصلی برای سرمایه‌گذاری در حوزه معادن آذربایجان‌غربی، فرآوری محصولات، اشتغالزایی و ارزش افزوده بیشتر با ایجاد واحدهای فراوری محصولات معدنی در کنار معادن است.

وی در ادامه از تعیین تکلیف وضعیت ۷۶۰ معدن در آذربایجان‌غربی در شورای معادن استان در دولت سیزدهم خبر داد و افزود: در روند واگذاری معادن استان باید اهلیت سنجی صورت گرفته و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، زمینه برای فعالیت و صلاحیت سنجی سرمایه‌گذاران و مجریان طرح های معدنی فراهم شود.

استاندار آذربایجان‌غربی به توسعه صنایع فرآوری محصولات معدنی در استان نیز اشاره کرده و یادآور شد: در جمع ۵ استان اول از نظر ذخایر معدنی چون تیتانیوم، طلا و مس و ... قرار داریم و سرمایه گذاری های قابل توجهی نیز در استخراج و فرآوری این مواد معدنی توسط دولت در استان صورت گرفته است. 

معتمدیان همچنین با بیان اینکه آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های برخوردار از مواهب الهی است و نباید این استان را محروم خطاب کرد، افزود: با مدیریت ثروت‌های خدادادی، جلوگیری از خام فروشی در حوزه معدن، توسعه صنایع معدنی و ارزش افزوده بیشتر، زمینه برای استفاده مردم استان از این ثروت‌ها مهیا می‌شود.

وی در پایان همگرایی و هم‌افزایی تشکل‌های صنفی حوزه معدن و دستگاه‌های متولی را ضروری دانسته و تصریح کرد: تشکل‌های صنفی پل ارتباطی دولت بوده و با تقویت تشکل‌های حوزه معدن، موانع توسعه این حوزه رفع شده و شاهد افزایش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی خواهیم بود.

دیگر خبرها

  • برخورد قانونی با فروشندگان متخلف گوشت قرمز
  • استخراج ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تُن زغال سنگ از معادن خراسان جنوبی
  • با فروشندگان متخلف گوشت قرمز برخورد قانونی می‌شود
  • معادن یکی از پیشرانهای توسعه استان هستند
  • تشکیل وزارت معادن و فلزات آری یا نه؟
  • تولید فولاد مازاد کشور ۱۰ میلیون تن است
  • حمل و نقل با نوار نقاله‌ها در معادن چگونه انجام می‌شود؟
  • با کارمندان متخلف شهرداری برخورد قاطع صورت گیرد
  • راهبرد‌های وزارت صمت برای تحقق شعار سال در بخش معدن
  • تردد روان خودرو‌ها در محور‌های مواصلاتی مازندران