Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند سالی است که شمار فوتبالیست‌های ایرانی در خارج از کشور افزایش یافته و در حال حاضر شمار زیادی از بازیکنان تیم ملی را هم لژیونرها تشکیل می‌دهند؛ لژیونرهایی که هیچ یک (به جز جهانبخش) در پنج لیگ‌ معتبر اروپا بازی نمی‌کنند.

در واقع، بعد از پشت سر گذاشتن دوران قحطی لژیونر و روی کار آمدن کارلوس کی‌روش به ایران، فوتبالیست‌های جوان برای پیشرفت در فوتبال راهی لیگ‌های درجه دو و سه اروپایی شدند و برخی از آن‌ها توانستند با کیفیت بالای بازی خود، پیشرفت کنند و به تیم‌هایی در لیگ‌های معتبر دست پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال بخش عمده‌ای از فوتبالیست‌های ایرانی نه تنها پیشرفت نکردند، بلکه برای بقا در فوتبال اروپا راهی لیگ‌های درجه پایین‌تر و بعضا نیمکت‌نشین شدند. این وضعیت با افزایش قیمت ارز و درآمد مالی همراه با وضعیت معیشتی بهتر برای فوتبالیست‌ها در خارج از کشور تشدید شد و در حال حاضر چندین فوتبالیست جوان و آینده‌دار راهی لیگ‌های درجه پایین شده‌اند که در بیش‌تر بازی‌های تیم‌شان هم به میدان نمی‌روند.

نگاه به آمار لژیونرهای شاغل در خارج از کشور نشان می‌دهد که اکثر این فوتبالیست‌ها نه تنها در لیگ‌های معتبری مانند لالیگا، لیگ‌ برتر، بوندس لیگا، لوشامپیونه و سری آ بازی نمی‌کنند بلکه در لیگ‌های برتر سایر کشورها هم در بهترین تیم‌ها حضور ندارند و دلایل مادی روی انگیزه‌های فوتبالی آن‌ها سایه انداخته است.

*جایگاه تیم‌ها و لیگ‌هایی که به مقصد فوتبالیست‌های ایرانی تبدیل شده‌اند

کنفدراسیون فوتبال اروپا (یوفا) در رده‌بندی لیگ‌های اروپایی، لیگ‌های کشورهایی مانند پرتغال، روسیه، بلژیک و اوکراین را در رده ششم تا نهم قرار داده است که چند بازیکن ایرانی در این مسابقات حضور دارند اما بازیکنان دیگری هم در کشورهای دانمارک، یونان و کرواسی شاغل هستند که طبق رده‌بندی یوفا، به ترتیب در جایگاه چهاردهم، هجدهم و بیستم قرار گرفته‌اند. فوتبال ایران در کشوری مانند آذربایجان هم نمایندگانی دارد که در رتبه ۲۶ یوفا جای گرفته است.

به جز این یوفا به رده‌بندی تیم‌های اروپایی نیز پرداخته است که پورتو با داشتن مهدی طارمی، در رتبه نوزدهم و زنیت با سردار آزمون در رتبه بیست و دوم قرار گرفته‌اند.

وضعیت سایر لژیونرهای ایرانی و تیم‌های‌شان در اروپا به این شرح است:

۱۹ – پورتو پرتغال (مهدی طارمی)

۲۲- زنیت روسیه (سردار آزمون)

۴۰- خنت بلژیک (میلاد محمدی)

۴۹- دینامو زاگرب کرواسی (صادق محرمی)

۹۲- آاِک آتن یونان (کریم انصاری‌فرد)

۱۱۵- زوریا اوکراین (الله‌یار صیادمنش)

۱۲۸- ماریتیمو پرتغال (امیر عابدزاده و علی علیپور)

۱۴۷- شارلوا بلژیک (کاوه رضایی و علی قلی‌زاده)

۱۷۰- ترابزون اسپور (سیدمجید حسینی)

این فهرست بر اساس نتایج تیم‌ها در لیگ‌های باشگاهی کشورهای‌شان تنظیم شده که طبیعتا معیار مناسبی برای سنجش قدرت و کیفیت تیم‌ها در مقایسه با تیم‌ها در کشورهای دیگر نیست. در واقع باشگاهی مانند برایتون که در لیگ برتر انگلیس فعالیت دارد در این فهرست جای ندارد و سایر بازیکنانی ایرانی در این فهرست جای گرفته‌اند.

با این حال در فهرست کنونی، بازیکنانی وجود دارند که مدت‌ها از آخرین بازی رسمی‌ آن‌ها برای تیم‌های‌شان می‌گذرد و در بهترین حالت در تیم‌شان نیمکت‌نشین هستند. در واقع از نظر کیفیت، سامان قدوس با حضور در ترکیب اصلی تیم برنتفورد در چمپیونشیپ انگلیس (دومین سطح فوتبال انگلیس) در مقایسه با خیلی از لژیونرهای ایرانی شاغل در سطح اول فوتبال کشورهایی که گفته شد، در وضعیت به مراتب بهتری به سر می‌برد و سطح بالایی از رقابت را تجربه می‌کند.

نکته جالب این است که برخی از لژیونرها که در لیگ‌های درجه سه اروپا بازی می‌کنند، در انتظار برای حضور در تیم ملی و گرفتن جای بازیکنان باکیفیت شاغل در لیگ برتر ایران هم هستند؛ کما این که برخی از فوتبالیست‌ها و تیم‌های ایرانی از نظر کیفیتی در سطح بالاتری نسبت به برخی از این تیم‌های خارجی هستند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: فوتبالیست های ایرانی بازیکنان تیم ملی لژیونرها کنفدراسیون فوتبال اروپا لژیونرهای ایرانی فوتبال اروپا تیم فوتبال فوتبالیست های ایرانی پارسی خبر فوتبالیست ها لیگ های درجه تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۴۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه تلخ فوتبالیست دوست‌داشتنی سابق درباره قیمت دلار | فیلم

 فریدون زندی، ستاره سابق فوتبال کشورمان مهمان برنامه عادل فردوسی‌پور بود. زندی در بخشی از این گفت و گو شدت سقوط ارزش ریال و افزایش نرخ ارز را غیر قابل باور می‌داند و می‌گوید: «وقتی به فوتبال ایران آمدم دلار هزار تومان بود».

این بازیکن ایرانی - آلمانی در مصاحبه با عادل فردوسی‌پور گفت: «مگه می‌شه از هزار تومن بیاد به ۶۵؟ به هرکی تو آلمان بگی، میگه نه شدنی نیست، این دروغ میگه. اگه جنگ بشه، جنگ بزرگی بشه این اتفاق می‌افته. اما اینجا (ایران) شده دیگه. اینجا همه چی می‌شه».

بازیکن اسبق کایزرسلاترن، فرایبورگ و استقلال، از سال ۱۳۸۳ پیراهن تیم ملی ایران را پوشید و پنج گل ملی هم در کارنامه دارد. فردوسی‌پور در این مصاحبه درباره سرعت سقوط ریال و جهش ارز می‌گوید: «الان ممکنه اگه صبح شروع کرده باشیم با ۶۶، الان عجیب نیست که به ۷۰ رسیده باشه. خیلی تلخه».

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • وقتی یوهان کرایوف در دهه ۷۰ میلادی مانند یک فوتبالیست مدرن بازی می کرد / فیلم
  • کنایه تلخ فوتبالیست دوست‌داشتنی سابق درباره قیمت دلار | فیلم
  • واکنش هیئت فوتبال تهران به ماجرای مرگ یک فوتبالیست پیشکسوت
  • نبی: انتخاب برترین‌ها از سوی رسانه ملی انگیزه ها را بالا برده است
  • ببینید | طعنه سنگین ستاره تیم ملی فوتبال ساحلی به حواله خودروی فوتبالیست‌ها
  • خروج سردار از سایه | مهاجم ایرانی اسلحه پنهان ده‌روسی مقابل لورکوزن خواهد بود؟
  • خسرو حیدری ۱۱ بازیکن برتر تاریخ ایران را انتخاب کرد | از فامیل بازی تا حضور عجیب برخی از هم تیمی ها
  • بدترین روزهای لژیونر ایرانی در اروپا
  • فوتبالیست لیگ‌برتری که در ۷سال فقط یک‌دقیقه بازی و تمدید کرده! / چرا هیچ سرمربی و مدیرعاملی جرات حذف او را ندارد؟ / آقای تاج، فساد واضح همین است
  • سردار آزمون: من به وظیفه ام عمل کردم