Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-03-28@20:58:24 GMT

بیماری که میتواند کودک را نابینا کند

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۴۳۰۹

یک کودک ۳ ساله انگلیسی در اتفاقی نادر با ابتلا به یک عارضه که بیشتر در سنین بالا رخ می‌دهد، بینایی خود را از دست داد. ناطقان: به نقل از اگزمینر لیو، یک مادر به تازگی لحظه‌ای رعب آور را تشریح کرده است که کودک ۳ ساله اش به ناگاه از خواب پریده و فریاد زده است؛ «چشمانم نمی‌بیند».

این مادر سرآسیمه کودک خود را به اورژانس بیمارستان اطفال شفیلد انگلیس منتقل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پزشکان پس از بررسی چشمان این کودک پی بردند هر دو چشم او دچار آب مروارید شده است.

احتمال وقوع این بیماری با افزایش سن بیشتر می‌شود و به طور گسترده در میان سالمندان دیده می‌شود.

لحظه دلهره آور نابینایی کودک ۳ ساله

آب مروارید نوعی بیماری چشم با دلایل مختلف است که با تار شدن عدسی چشم آغاز شده و با افزایش تیرگی و کدر شدن عدسی، بینایی چشم مختل می‌شود.

این بیماری به دلایل زیر بروز می‌کند:

۱-کهولت سن (شایع‌ترین علت)

۲- ضربه به سر که موجب اخلال در تغذیه عدسی می‌شود

۳- اشعه‌های یونیزه (اشعه x)، اشعه گامای ناشی از تلویزیون‌های قدیمی

۴- تماس طولانی با نور آفتاب (پرتو فرابنفش)

۵- دیابت

۶- ضربه به چشم و عدسی

۷- نقصان‌های مادرزادی

۸- سوءتغذیه

۹- مصرف طولانی مدت بعضی از دارو‌ها مثل کورتون‌ها


خوشبختانه پزشکان توانستند در ماه دسامبر سال گذشته یکی از چشمان و در ماه مارس چشم دیگر این کودک را جراحی کنند. پس از گذشت ۱۰ ماه پزشکان با تجویز یک عینک مخصوص شرایط بینایی این کودک را بهبود بخشند. پزشکان همچنین از سی تی اسکن برای مشاهده تومور احتمالی مغزی استفاده کردند، ولی شواهد نشان داد این کودک عاری از هر گونه سرطان و تومور است.

آب مروارید به ندرت در کودکان دیده می‌شود. با این حال، پیشرفت سریع بیماری در این کودک به طور ناگهانی منجر به ناتوانی در قدرت بینایی او و ترس و دلهره خانواده شد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بیماری ، کودک ، نابینا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیماری کودک نابینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۴۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا پزشکان خودکشی می‌کنند؟

خودکشی رزیدنت‌ها و پزشکان در ماه‌های اخیر، نگرانی‌ها را بابت وضعیت این صنف بیشتر کرده است.

به گزارش انتخاب، حسین کرمانپور، پزشک، درباره خودکشی رزیدنت‌ها گفت: شما یک زمان یک خودکار گم می‌کنید، یک زمان طلا گم می‌کنید. طلا اگر خیلی کوچک هم باشد، بیشتر صدا می‌کند، اما اگر یک خودکار افتاد زمین، کسی نگران نمی‌شود. دولت باید نگران سرمایه‌های خودش باشد. جامعه پزشکی که قرار است آینده کشور را تأمین کنند، یک سرمایه جدی به حساب می‌آیند. اینکه عده‌ای داد می‌زنند و نگران این موضوع هستند به این خاطر است که یک سرمایه با هزینه ملت در حال از بین رفتن است. مهاجرت پزشکان و خودکشی‌ها و ترک کردن طرح‌هایشان نگرانی‌های جدی ایجاد می‌کند که سازمان نظام پزشکی و قسمت‌های مرتبط باید پاسخگو باشند.

وی در ادامه درباره علل اصلی خودکشی دستیاران پزشکی و پزشکان بیان کرد: به نظر من علت این خودکشی‌ها طبقه‌بندی دارد و فقط علت مالی ندارد. علل مالی در رده‌های دوم و سوم است. مباحث کاری، امید به آینده، برخوردساختار‌ها و مباحث مالی در این بین مؤثر است. وقتی در سخت‌ترین رشته قبول می‌شوید، تضمین آینده هم مهم می‌شود. هزینه کنکور و تلاش بسیار و شب بیداری‌ها برای پزشک شدن و دریافت حقوق اندک به چه درد می‌خورد؟ ما هم که پزشک مانده‌ایم شرایط سختی داریم. اگر دستمزد نیروی کار تأمین نشود، یک جای کار عیب پیدا خواهد کرد. مثل این می‌ماند که شما قیمت یک کالا را کم نگه دارید، اما همان قیمت کم را هم پرداخت نکنید. به نوعی پزشک بودن در ایران صرفه اقتصادی ندارد. تنها چیزیکه برای پزشکی مانده بحث ارزش آن است.

کرمانپور درباره وضعیت پزشکان در کشور‌های توسعه یافته گفت: در کشور‌های جهان سوم و از جمله ایران، نگاه ما به پزشکی نگاه کارگری است. در کشور‌های پیشرفته، نگاه به پزشکی یک نگاه توام با دانش و فناوری است که در اختیار هرکسی نیست. در تمام دنیا برای پزشکان ارزش قائل هستند و درآمد‌های خوبی هم دارند. کسی که می‌خواهد به این ارزش دست پیدا کند زحمت بسیاری هم می‌کشد. دولت‌ها نیز مراقب پزشکان هستند تا بی انگیزگی، آن‌ها را به سوی خودکشی نکشاند.

دیگر خبرها

  • خبر خوب برای جواد نکونام و استقلالی‌ها
  • روایت دبیرکل پزشکان بدون مرز از وضعیت در غزه
  • چگونه با کودکان درباره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • چگونه با کودکان در باره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • پزشکان مارماهی زنده را از شکم یک مرد خارج کردند!
  • پزشکان یزدی، جنایات صهیونیست‌ها در بیمارستان شفای غزه را محکوم کردند
  • چرا پزشکان خودکشی می‌کنند؟
  • نماپردازی زیبا و اروپایی یک مدرسه در سیستان و بلوچستان؛ الله اکبر
  • درمان آب سیاه چشم در خانه؛ از پیشگیری تا درمان طبیعی در منزل
  • ادعای جدید ایلان ماسک ؛ بازگشت بینایی به افراد نابینا