Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@13:56:49 GMT

نخستین توربین بادی در میل نادر نیمروز نصب شد

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۴۳۶۰

نخستین توربین بادی در میل نادر نیمروز نصب شد

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان ماندانا زنگنه در نشست بررسی آخرین وضعیت نیروگاه بادی میل نادر اظهارداشت: با توجه به ظرفیت‌های انرژی‌های نو منطقه سیستان ایجاد زون انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره بردن از ظرفیت‌های باد در منطقه هدف‌گذاری شد و پس از تکمیل مطالعات تخصصی با توجه به قدرت باد در میل نادر این منطقه به عنوان مکانی برای ایجاد این زون انرژی تجدیدپذیر با ظرفیت تولید یکهزار مگاوات برق در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس مقرر شد شرکت مپنا نیروگاه بادی با ظرفیت ۵۰ مگاوات در این منطقه ایجاد کند که سرانجام روز گذشته نخستین توربین این مزرعه به طور کامل نصب شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: این زون مهم انرژی به وسعت ۲۰ هکتار ساخته می‌شود و ظرفیت تولید بیش از یکهزار مگاوات انرژی برق را دارد و می‌تواند در دور اول بهره‌برداری حداقل ۵۰۰ نفر اشتغالزایی به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: با توجه به زیرساخت‌های ایجاد شده از سوی دولت در این منطقه از جمله خط انتقال و پست ۴۰۰ کیلو ولت برق و همچنین جاده دسترسی، شرایط ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاری در منطقه فراهم شده و به پشتوانه این اقدامات برای ساخت نیروگاه ۵۰ مگاواتی بیش از ۷۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خواهد شد.

زنگنه خاطر نشان‌کرد: با توجه به کاهش شدت باد در منطقه نصب توربین‌ها سرعت گرفته و توربین دوم این نیروگاه هم در هفته آینده به طور کامل نصب می‌شود.

وی تصریح کرد: بر این اساس تا آخر سال ٥٠ مگاوات نیروگاه بادی در منطقه راه‌اندازی خواهد شد که به این ترتیب سیستان و بلوچستان از ۲نیروگاه بزرگ مقیاس ۱۰ مگاوات خورشیدی در حومه زاهدان و ٥٠ مگاوات بادی در میل نادر سیستان بهره‌مند می‌شود.

اقدامات بی‌سابقه اقتصادی در سیستان و بلوچستان انجام شده

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این استان با وجود بهره‌بردن از ناب‌ترین ظرفیت‌های اقتصادی کشور نتوانسته آنگونه که ظرفیت دارد در توسعه اقتصادی منطقه نقش خود را ایفا کند اما درسال‌های گذشته با اقداماتی که در حوزه اقتصادی انجام شد توانسته در توسعه منطقه به نقش‌آفرینی بپردازد.

وی در نشست بررسی طرح‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: در طول عمر دولت‌های دهم و یازدهم اقدامات متعددی در حوزه اقتصادی این استان بویژه در حوزه معدن و اکتشافات منطقه انجام شده که این اقدامات نه تنها طی ۴۰ سال انقلاب بلکه در طول تاریخ این منطقه بی‌سابقه بوده‌ است.

زنگنه تصریح‌کرد: در این سال‌ها برای توسعه روابط بین المللی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی در سیستان و بلوچستان اقدامات فراوانی انجام شد و علاوه‌بر آن برای گسترش روابط بین المللی به دلیل همسایگی این استان با ۲ کشور افغانستان و پاکستان با مسوولان تراز اول ولایت نیمروز افغانستان و ایالت بلوچستان پاکستان نشست‌های متعددی برگزار شد که دستاوردهای خوبی هم برای سه کشور داشت.

وی بیان‌کرد: با توجه به شرایط سیستان و بلوچستان برای پیش برد هرچه سریع‌تر برنامه‌های اقتصادی باید جلسات درون سازمانی به طور مداوم برنامه‌ریزی و تشکیل شوند و طرح‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری متقاضی اجرا در این استان از سوی دستگاه‌های مرتبط پیگیری شوند تا هرچه سریع‌تر به نتیجه برسند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به هجمه‌های نادرست صورت گرفته رسانه‌های معاند برای ایجاد روحیه یأس و ناامیدی در جامعه، باید مدیران فعالیت‌های حوزه اقتصادی را از طریق رسانه‌ها به طور دقیق برای مردم شفاف‌سازی کرده و اطلاع‌رسانی کنند تا جامعه در جریان این اقدامات قرار گیرد و انجام این اقدامات برای آن‌ها ملموس باشد.

برچسب‌ها انرژی تجدیدپذیر سیستان و بلوچستان توسعه ایران زابل استانداری سیستان و بلوچستان توربین بادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی تجدیدپذیر سیستان و بلوچستان توسعه ایران زابل استانداری سیستان و بلوچستان توربین بادی انرژی تجدیدپذیر سیستان و بلوچستان توسعه ایران زابل استانداری سیستان و بلوچستان توربین بادی اخبار کنکور استانداری سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری انجام شد میل نادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۴۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، غلامحسین تیموری گفت: مبادلات این مدت محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشت.
وی بیان کرد: از مجموع مبادلات مرزی محصولات بخش کشاورزی واردات ۳۹ هزار و ۲۲۵ تن کالا‌های شامل برنج، موز و کنجد و بیش‌از ۴۴ هزار و ۱۹۸ تن صادرات محصولات کشاورزی عمدتا شامل انواع خرما، گوجه فرنگی، هندوانه و سیب درختی و سایر خشکبار است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان ترانزیت محصولات کشاورزی در یک ماه اول امسال که از مرز‌های رسمی انجام شده را هزار و ۱۱۶ تن اعلام کرد.
وی گفت: سیمای کشاورزی سیستان و بلوچستان بسیار توانمند و دارای ظرفیت‌های زیادی است وباغبانی، زراعت و شیلات مهمترین ظرفیت‌ها برای توسعه صادرات بخش کشاورزی این استان بشمار می‌رود.
تیموری بیان کرد: سیستان و بلوچستان به دلیل دسترسی به بازار‌های افغانستان و پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.
وی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است و تنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.

دیگر خبرها

  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • عملکرد دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان بررسی شد
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان افتتاح شد
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • افزایش کارایی توربین بادی با بال پرنده
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • کشف ۲۰۲ حلقه لاستیک قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد در نیمروز