Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@10:53:19 GMT

به دنبال روغن مایع باشیم یا جامد؟

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۴۴۴۴

به دنبال روغن مایع باشیم یا جامد؟

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با بیان اینکه ۱۵۶ تن روغن مایع در تمام فروشگاه‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در حال توزیع است، گفت: مشکل کمبود روغن جامد نیز تا هفته آینده در استان مرتفع می‌شود.

چند روزی است که مشکل کمبود روغن مردم استان را کلافه کرده است. شهروندان می‌گویند مغازه به مغازه دنبال روغن می‌گردند، اما پیدا نمی‌کنند، حتی طبقه‌های مخصوص روغن فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای نیز در یک هفته اخیر پر از خالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الیاس جویبان، معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی در این باره به ایسنا گفت: در تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای خراسان جنوبی، روغن مایع توزیع می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلی در تأمین روغن مایع نداریم، افزود: ۱۵۶ تن روغن مایع در تمام فروشگاه‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در حال توزیع است.

معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی بیان کرد: در ماه محرم و صفر نیز ۲۳۱ تن سهمیه روغن به استان اختصاص یافته که از این مقدار، ۱۵۰ تن توزیع شده و بقیه در حال توزیع است.

جویبان با بیان اینکه ۲۹۳ تن سهمیه دوم نیز به استان اختصاص یافته است که در حال جذب آن هستیم، تصریح کرد: کمبود روغن نباتی مشکلی کشوری است، این مشکل به این دلیل است که مردم بیشتر از روغن جامد استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکل کمبود روغن جامد نیز تا هفته آینده در استان مرتفع می‌شود، افزود: این کمبودها به علت کمبود مواد اولیه و دانه‌های روغنی برای کارخانجات تولیدکننده بوده و مدت زمان زیادی طول می کشد تا سهمیه روغن استان به طور کامل جذب شود.

معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی یادآور شد: کارگروه ستاد تنظیم بازار سه  سهمیه 231 تنی، 293 تنی و 196 تنی در نظرگرفته که 690 تا 70 درصد سهمیه‌های اعلام شده، روغن نباتی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی روغن مایع معاون بازرگانی سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی کمبود روغن روغن مایع زنجیره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۴۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی مسجد المهدی در پردیس به دنبال قطع گاز + فیلم

امام‌جماعت مسجد المهدی فاز ۵ جنوبی با گلایه از قطع گاز و تعطیلی مسجد گفت: گاز برای مصارف مسجد جزو نیازهای اساسی و ضروری است و در حال حاضر هیچ مسئولی جوابگو نیست و ما هم قادر به پرداخت قبض ۳۰ میلیون تومانی نیستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پردیس، مسجد المهدی واقع در فاز 5 جنوبی پردیس، تنها مسجد این محدوده است که از سال 1401 توسط شرکت عمران پردیس تحویل اداره اوقاف شهرستان پردیس شده است.

مسجد المهدی تنها مسجد موجود در فاز 5 جنوبی است که در کانون اصلی منطقه و مورد توجه مردم قرار گرفته و بسیاری از مراسم‌ و آئین‌های جشن، شادی و عزاداری در مناسبت‌های مختلف در آن برگزار می‌شود.

تحویل مسجد به اوقاف در حالی که نیمه‌کاره بود

در پی صدور اخطار اداره گاز شهرستان پردیس مبنی بر قطع گاز به دلیل بهای سنگین و عقب‌افتاده مسجد، روز گذشته گاز مسجد قطع و مورد اعتراض اهالی و ساکنان فاز 5 مسکن مهر قرار گرفت. در این خصوص حجت‌الاسلام مهدی نایب زاده امام‌جماعت مسجد المهدی فاز 5 جنوبی مسکن مهر در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در پردیس، با ابراز گلایه از برخی از مسئولان اظهار داشت: مسجد المهدی در سال 1401 از طریق شرکت عمران طی صورت‌جلسه با حضور امام‌جمعه به اداره اوقاف شهرستان پردیس تحویل و سپس به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: باتوجه‌به نیاز اهالی، شرکت عمران در آن زمان مسجد را زودهنگام و نیمه کاره تحویل داد که بر این اساس اغلب اقدامات آماده سازی مسجد ناتمام بود و توسط اهالی و نمازگزاران و بنده به اجرا رسید.

امام‌جماعت مسجد المهدی فاز 5 جنوبی در ادامه گفت: کنتور گاز مصرفی نصب شده در مسجد کارگاهی بوده و شرکت عمران موظف بود در زمان تحویل به کنتور گاز مسجد تغییر می‌داد.

 

.

 

وی ادامه داد: پس از بروز مشکل با پیگیری نمازگزاران و مراجعه به شرکت عمران جوابی دریافت نکردیم و مسئول شرکت عمران اذعان داشته که در سال 1401 مسجد تحویل شده و مشکل فعلی ارتباطی با فعالیت شرکت عمران ندارد!

حجت‌الاسلام نایب زاده در ادامه گفت: باتوجه‌به قطعی گاز و بهای سنگین آن که بر عهده مسجد است، اداره گاز در اختصاص اشتراک واحدهای تجاری مسجد نیز ممانعت کرده و تسویه تمام بدهی‌های مسجد را مطالبه کرده است.

به گزارش تسنیم اصلاحیه فراز اول از ماه 21 الحاقی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، فضاهای اصلی مساجد، حسینیه‌ها، موسسات قرآنی،‌ دارالقرآن‌ها،‌ حوزه‌های علمیه، گلزارهای شهدا، امامزاده‌ها، خانه‌های عالم روستاها و اماکن مذهبی اقلیت‌های دینی مصرح در قانون اساسی از پرداخت هزینه مصارف ماهانه آب، برق و گاز معاف می‌باشند. این حکم شامل اماکن تجاری وابسته به آنها نیست.

وعده تحویل 3500 واحدمسکن مهر پردیس تا خرداد

امام‌ جماعت مسجد المهدی فاز 5 جنوبی در پایان با تاکید بر اینکه با قطع گاز مسجد به طور کامل تعطیل شد، خاطرنشان کرد: گاز برای مصارف مسجد جزو نیازهای اساسی و ضروری است و در حال حاضر هیچ مسئولی جوابگو نیست و ما هم قادر به پرداخت قبض 30 میلیون تومانی نیستیم.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • آماده‌باش هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • ارتش کره جنوبی به دنبال ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون
  • تعطیلی مسجد المهدی در پردیس به دنبال قطع گاز + فیلم
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • الزامات و برنامه زمانبندی تشکیل مرکز ملی داده‌های زیارت بررسی شد
  • ما باید به دنبال پرورش نخبگان معمولی باشیم
  • ایران با ۳۱ سهمیه المپیک در مسیر المپیک پاریس
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳