Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر فتحی روز پنجشنبه در جلسه سیاست گذاری زراعت چوب آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت اجرای زراعت چوب برای تامین مواد اولیه کارگاه های صنایع چوبی و سلولزی کشور و استان بر لزوم استفاده از ظرفیت  رسانه ها، ترویج جهادکشاورزی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و کارشناسان تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: طرح زراعت چوب نیاز سلولزی در آذربایجان شرقی را تامین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی، روش تلفیقی زراعت چوب با یکی از محصولات زراعی را از راهکارهای مناسب اقتصادی‌تر کردن تولید چوب عنوان کرد و گفت: در این روش کشاورزان می‌توانند قبل از آن که درختان بزرگ شوند و روی زمین سایه بیندازند، محصولات زراعی را بین ردیف‌های درختان کاشته شده، کشت کنند.

رحیم مهردادی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی نیز با اشاره به سابقه زراعت چوب و نهضت سبز در کشور و استان، گفت: به دلیل قرار گرفتن ۲ میلیون هکتار از اراضی آذربایجان شرقی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه و همچنین استفاده از آب های نامتعارف و پساب های موجود برای زراعت چوب، توسعه زراعت چوب با محددیت هایی مواجه است.

به گزارش ایرنا، زراعت چوب به معنای کشت گونه‌های درختی سریع رشدی است که با اهداف اقتصادی، استفاده بهینه از منابع آب و خاک، ایجاد اشتغال، کمک به حفاظت و صیانت پایدار از منابع جنگلی و تامین نیاز سلولزی صنایع پایین دستی چوب، توسط زارعان انجام می‌شود.

طرح ملی زراعت چوب پس از تصویب قانون تنفس جنگل که از اواخر سال ۹۵ به اجرا گذاشته شد تا پایان برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور و در صورت نیاز تمدید در برنامه هفتم توسعه، ادامه خواهد داشت.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری اخبار کنکور آذربایجان شرقی زراعت چوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۴۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است

 

‌مجید طائف در حاشیه بازدید از پایگاه نوآوری طرح جهش تولید در شهرستان کوهدشت بیان کرد: ۳۷۰ هزار هکتار از اراضی تعهد لرستان در طرح جهش تولید در دیم زار‌ها است.

وی اضافه کرد: تاکنون ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان یعنی ۸۶ درصد تعهد ما در قالب طرح جهش تولید در دیم زار‌ها زیر کشت رفته است.

طائف یادآور شد: تعداد کل ادوات کشاورزی تامین شده لرستان در قالب همین طرح در دو سال ۷۴۳ دستگاه بوده است.

وی در ادامه به آمار طرح جهش تولید در شهرستان کوهدشت اظهار کرد: سقف تعهد ما ۶۹ هزار و ۷۰۰ هکتار بوده که تاکنون ۴۸ هزار و ۵۱۲ هکتار یعنی ۶۹.۶ درصد انجام شد.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در لرستان افزود: در این طرح در کوهدشت ۳۷ هزار و ۳۴۵ گندم و ۱۰ هزار و ۶۵ هکتار جو کشت شده و ۵۲ دستگاه نیز ادوات تامین شده است.

این مسئول گفت: اصلاح الگوی کشت، رعایت تناوب، توسعه کشاورزی محفاظتی و توسعه مکانیزاسیون از محور‌های اصلی طرح جهش تولید است که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، منابع مالی آن را تامین می‌کند.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان یادآور شد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در دو سال گذشته ۳۸ میلیارد تومان برای تامین ماشین آلات، تامین نهاده‌ها و بیمه این طرح سرمایه گذاری کرده و ۳۰۰ مهندس کشاورزی هم امسال به کشاورزان در اجرای این طرح کمک می‌کنند.

طائف افزود: مزارع گندم، جو، حبوبات و دانه‌های روغنی دیم زیر پوشش طرح جهش تولید در دیم زار‌ها قرار دارد که در تلاشیم تولید محصولات دیم استان در پایان پنج سال دو برابر شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟
  • ۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به شهرهای کشور