Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@19:04:10 GMT

رکوردزنی ۹ باره تهرانی‌ها با کرونا در مهرماه

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۵۸۷۹

رکوردزنی ۹ باره تهرانی‌ها با کرونا در مهرماه

خبرگزاری تسنیم:  دکتر علیرضا زالی ضمن تشریح وضعیت تهران به لحاظ شیوع کرونا اظهار کرد: امروز بالغ بر ۱۰ هزار و ۷۰۰ بیمار به صورت سرپایی با تشخیص کرونا یا شبه کرونا به بخش‌های بهداشتی و درمانی مراجعه کرده اند.

وی افزود: مجموعا تعداد افرادی که در بیمارستان‌های استان تهران در طول ۲۴ ساعتی که گذشت بستری شدند به بیش از ۸۹۰ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران از بستری شدن ۱۸۸ بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه تهران طی روزی که گذشت خبر داد و گفت: در زمان حاضر تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های تابعه استان بالغ بر ۶۱۲۵ بیمار گزارش شده است.

زالی اظهار داشت: متاسفانه برای پنجمین روز متوالی، عدد بستری شدگان کرونایی از ۶۰۰۰ نفر پایین‌تر نیامده است؛ همچنین از بین بیماران کرونایی بستری، حدود ۷۰۰ نفر با حال عمومی وخیم در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی ضمن اظهار تاسف از شیوع گسترده کرونا در تهران تاکید کرد: از ابتدای مهرماه تا به امروز برای ۹ بار رکورد مرگ و میر و رکورد موارد جدید ابتلا به کرونا در تهران شکسته شد.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا ادامه داد: آخرین وضعیت منحنی ابتلا و بستری موارد جدید و بستری گواه این موضوع است که در پیک سوم کرونا متاسفانه هیچ کاهشی را نداشته و وضعیت آمار سیرفزاینده را می‌پیماید.

وی با اشاره به فعالیت بیمارستان‌های تهران به عنوان مهمترین مراکز ارجاعی کشور گفت: بالغ بر ۴۰ درصد بیماران بدحال کرونایی کشور در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های تهران بستری هستند و کماکان بالاترین سهم بیماران با حال عمومی وخیم و نیازمند مراقبت ویژه مربوط به بیمارستان‌های تهران است.

زالی با تاکید بر این که کادر درمان حداکثر تلاش خود را برای ارائه خدمات باکیفیت به بیماران مبتلا به کرونا بکار بسته اند یادآور شد: ۱۰۸ بیمارستان تهران خدمات درمان و پذیرش مبتلایان به کووید ۱۹ را انجام می‌دهند و این درحالی است که در آینده احتمال اضافه شدن تخت‌های جدید بیمارستانی وجود دارد.

وی ایجاد خستگی و فرسودگی نیروی انسانی و کادر درمان و بهداشت را نگران کننده دانست و هشدار داد: اگر امواج جدید کرونا از ظرفیت‌های اشباعی بالاتر رود حتما این موضوع تبدیل به یک چالش جدی خواهد شد.

فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران درباره اعمال محدودیت‌ها با هدف قطع زنجیره بیماری کووید ۱۹ نیز توضیح داد: استفاده ازظرفیت ۵۰ درصدی کارکنان ادارت فقط می‌تواند بخشی از تردد‌ها را کاهش دهد و لازم است محدودیت‌های بیشتری برای پیشگیری از شیوع گسترده‌تر ویروس اعمال شود ضمن این که نتیجه مداخلات روز‌های گذشته در هفته‌های پیش رو مشخص خواهد شد.

زالی گفت: در ساعات پیک شلوغی آمار‌های میدانی خبر از کاهش ۱۰ تا ۱۳ درصدی ترافیک و تردد، پس از اعمال محدودیت‌ها در سطح شهر دارد.

وی ضروت اعمال استفاده از پتانسیل دورکاری و شیفت بندی (۵۰ درصدی) کارکنان بخش‌های دولتی و خصوصی را از سوی مسئولان بخش‌های اجرایی و استانی را مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: بند‌های ابلاغی این بخش نامه باید بی کم و کاست اجرا شود.

زالی با اشاره به این که شماره ۸۹۵۱۱ به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی سوالات مربوط به کروناست ادامه داد: بالغ بر ۱۱۰۰ شکایات از دیروز تا امروز توسط کارکنان بخش‌های مختلف مبنی بر بی توجهی برخی دستگاه‌ها به بخش نامه‌های ابلاغی اعمال محدودیت‌های کاری کارمندان در این سامانه به ثبت رسیده که باید مراتب از طریق ستاد مقابله با کرونا به استانداری و بازرسی کل کشور برای بررسی اعلام شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: رکوردزنی کرونا تهران مهرماه دکتر زالی محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۵۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی

آفتاب‌‌نیوز :

آمار رسمی از سوی نهادهای بهداشتی این کشور نشان می‌دهد میزان بستری شدن کودکان و نوجوانان زیر ۲۰ سال طی چهار سال اخیر ۷۳۳ درصد افزایش داشته و این آمار شامل کودکان زیر پنج سال نیز می‌شود.

پزشکان تاکید دارند مصرف سیگارهای الکترونیکی در بین کودکان و نوجوانان زیر ۲۰ سال طی سال‌های اخیر موجب بیمار شدن و حتی بستری شدن آنها می‌شود.

در سال گذشته ۵۰ مورد بستری در بیمارستان‌ها به دلیل اختلالات مربوط به مصرف سیگارهای الکترونیکی وجود داشته که ۱۱ نفر از افراد تحت درمان چهار سال یا کمتر سن داشتند.

با این حال در سال ۲۰۲۰ میلادی هیچ کودک پیش دبستانی به دلیل استفاده از سیگار الکترونیکی تحت درمان بیمارستانی قرار نگرفت و شش کودک به کمک پزشکی نیاز داشتند.

در ارقام سازمان خدمات ملی بهداشت انگلیس (NHS)، کل پذیرش همه افراد - کودکان و بزرگسالان - برای چنین اختلالاتی در چهار سال از سال ۲۰۲۰ تا کنون ۲۷۶ درصد افزایش یافته است.

آمارها نشان می‌دهد پذیرش کودکان در بیمارستان‌ها، شش درصد از کل پذیرش‌ها در سال ۲۰۲۰ را تشکیل می‌داد.

با این حال در سال گذشته ۱۴ درصد از ۳۶۵ مورد بستری در بیمارستان‌ها به دلیل عوارض سیگارهای الکترونیکی مربوط به بیماران ۱۹ ساله و کمتر بوده است.

همچنین بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ میلادی ۷۳۳ درصد افزایش در تعداد کل کودکانی که به دلیل اختلالات مربوط به سیگارهای الکترونیکی به بیمارستان مراجعه می‌کنند، مشاهده شده است.

کارشناسان می گویند افزایش مصرف استعمال دخانیات کودکان به دلیل طعم های جذاب آن‌ها و تصمیم دولت انگلیس برای اجازه دادن به استعمال سیگار رایگان برای همه است.

به گزارش «نیویورک پست»، همچنین متخصصان هشدار می‌دهند کودکانی که بیشتر از سیگارهای الکترونیکی استفاده می‌کنند، بیشتر احتمال دارد که به سمت مصرف تنباکو نیز بروند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده است در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند. من از کشورها می‌خواهم که برای محافظت از شهروندان خود، اقدامات سخت‌گیرانه‌ای برای جلوگیری از مصرف سیگارهای الکترونیکی به کار بگیرند به ویژه برای فرزندان و جوانانشان.

سیگارهای الکترونیکی حاوی نیکوتین و بسیار اعتیادآور هستند که برای سلامتی بسیار مضر است. در ابتدای عرضه این محصولات، اثرات طولانی مدت مصرف آنها به‌ طور کامل شناخته شده نبود اما حالا ثابت شده که این محصولات دخانی، باعث تولید مواد سمی در بدن می‌شوند که برخی از این مواد سمی سرطان‌زا هستند و برخی دیگر از آنها خطر ابتلا به اختلالات قلبی و ریوی را افزایش می‌دهند.

مصرف سیگارهای الکترونیکی همچنین می‌تواند بر رشد مغز تأثیر سوء بگذارد و منجر به اختلالات یادگیری در جوانان شود. قرار گرفتن جنین در معرض دود حاصل از استفاده از سیگارهای الکترونیکی هم می‌تواند بر رشد جنین در زنان باردار تأثیر منفی بگذارد.

در عین حال مطالعات جدید نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض تبلیغات سیگارهای الکترونیکی در رسانه‌های اجتماعی هرچند هم که کوتاه باشد، تمایل به استفاده از این محصولات و همچنین ایجاد نگرش مثبتِ کاذب نسبت به استفاده از این محصولات را افزایش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • عکس| تصویر حسن شکوهی، بازیگر قدیمی، روی تخت بیمارستان/تغییر چهره عجیب همبازی مهران مدیری
  • خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت
  • ملک سلمان، پادشاه عربستان بستری شد
  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • کار پادشاه عربستان به بیمارستان کشید؟ | دلیل بستری شدن ملک سلمان
  • پادشاه عربستان بستری شد
  • کارلوس توز در بیمارستان بستری شد
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • هافبک استقلال در بیمارستان بستری شد