Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر قهرمان بمانا پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۸۱ نفر به علت سکته مغزی زودگذر و سکته مغزی ماندگار در نیم سال اول ۹۹ به بیمارستان پیمانیه جهرم مراجعه کردند که  از این تعداد ۱۰۷ نفر آقا و ۷۴ نفر خانم بودند.

وی با بیان اینکه زمان طلایی برای درمان سکته مغزی سه ساعت اولیه بروز این بیماری است، ابراز کرد:به دلیل شیوع بیماری کرونا و بستری شدن بیماران کرونایی در این بیمارستان، بیماران دچار سکته مغزی از مراجعه زودهنگام به بیمارستان پرهیز می کنند همچنین خانواده این بیماران سعی بر انتقال بیمار خود به دیگر مراکز درمانی در استان دارند که این کار باعث می شود مان طلایی برای درمان بیمار از دست برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر اقدامات اولیه برای فردی که دچار سکته شده سریع انجام نگیرد خطر مرگ دوچندان می‌شود. از این رو، دقایق اولیه بعد از بروز سکته زمان حساسی است.

وی فشار خون بالا را از مهم ترین علل بروز سکته مغزی دانست و گفت: بعد از فشار خون بالا، چاقی، بیماری قلبی، مصرف الکل، مصرف دخانیات و بی تحرکی از دیگر علت های بروز این بیماری است.

مسئول واحد سکته حاد مغزی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز به خبرنگار ایرنا گفت: شهروندان به محض بروز علائم سکته مغزی، زمان را از دست ندهند و سریع به  مرکز ۱۱۵ برای انتقال به بیمارستان پیمانیه تماس بگیرند.

سهیلا سامانی ادامه داد: اگر سکته مغزی به علت وجود لخته در عروق مغز باشد و در کمتر از ۳ ساعت بروز کند می توان با تزریق دارو بیمار را نجات داد.

به گفته وی علائم می‌تواند با سردرد شدید ناگهانی یا فلج شدن نیمی از بدن خود را نشان دهد.

وی ابراز کرد: کنترل فشار خون،  کاهش اضافه وزن، ترک دخانیات، ورزش کردن، نداشتن نگرانی و مهار دیابت از عوامل موثر در پیشگیری از بروز سکته مغزی است.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا جهرم سکته مغزی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا جهرم سکته مغزی بهداشت و سلامت ویروس کرونا جهرم سکته مغزی بهداشت و سلامت اخبار کنکور سکته مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۶۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند

برخی تغییرات در بدن با افزایش سن اجتناب‌ناپذیر است. با این حال، محققان هنوز در تلاشند تا به طور کامل همه تغییراتی را که اتفاق می‌افتد و معنای آن‌ها برای سلامت بزرگسالان مسن را درک کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یک مطالعه منتشر شده نشان داد که یک نوع چربی خاص با افزایش سن در بافت عضلانی شروع به ایجاد می‌کند.

محققان ابتدا لیپید را با استفاده از بافت موش شناسایی کردند و سپس نتایج مشابهی را در عضلات انسان یافتند. آن‌ها سپس دریافتند که سطح این چربی را می‌توان از طریق ورزش در میان زنان یائسه کاهش داد.

نتایج به یکی دیگر از مزایای احتمالی ورزش و نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد این تجمع چربی اشاره دارد.

محققان مطالعه حاضر خاطرنشان می‌کنند که مطالعه لیپید‌های پیچیده (چربی‌ها) ممکن است به درک بیماری‌های مرتبط با افزایش سن و طول عمر کلی کمک کند.

برای این منظور، آن‌ها ابتدا ده بافت مختلف را در موش‌های پیر و جوان مورد بررسی قرار دادند تا تفاوت‌های مربوط به سن در لیپید‌ها را درک کنند. آن‌ها دریافتند که لیپید‌های بیشتری با افزایش سن در بیشتر بافت‌هایی که مورد بررسی قرار گرفتند شروع به تجمع می‌کنند. لیپید‌های اولیه‌ای که آن‌ها پیدا کردند، بیس (مونوآسیل گلیسررو) فسفات (BMPs) نام داشت.

در مرحله بعد، محققان می‌خواستند ببینند که آیا تجمع BMP مشابهی در انسان رخ داده است یا خیر. آن‌ها نمونه‌برداری‌های عضلانی را از مردان و زنان جوان‌تر بین ۲۰ تا ۳۰ سال و مردان و زنان مسن‌تر بین ۶۵ تا ۸۰ جمع‌آوری کردند. در حالی که بین نمونه‌های بافت عضلانی مردان و زنان تفاوت‌هایی وجود داشت، محققان متوجه تجمع BMP در شرکت‌کنندگان مسن‌تر شدند.

به گفته محققان، BMP‌ها در بیماری‌های مختلف از جمله بیماری مزمن کلیوی، بیماری‌های مربوط به تجمع کلسترول و بیماری‌های عروقی و برخی اختلالات متابولیک ژنتیکی تجمع می‌یابند. ممکن است مشخص شود که سطوح BMP به عنوان یک نشانگر مرجع برای پیری سالم عمل می‌کند، اما برای این کار به تحقیقات بیشتری نیاز است.

در مرحله بعد، محققان می‌خواستند ببینند آیا ورزش می‌تواند بر سطح BMP تأثیر بگذارد یا خیر. برای این بخش از مطالعه، محققان ۱۲ زن یائسه بین ۴۵ تا ۷۰ سال را که اضافه وزن داشتند و کمتر از سه ساعت در هفته ورزش می‌کردند، بررسی کردند.

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • جراحی موفق خونریزی مغزی اپیدورال، برروی دختر ۹ ساله سراوانی
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است