Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مجری طرح «اولین نمایشگاه آنلاین صنعت بیمه» به برخی ابهام ها و انتقادها درباره این رویداد پاسخ گفت.
به گزارش خبرگزاری آریا ، «مهدی محمدی» مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری سبز افرنگ فیلم در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان با بیان این که در دوره شیوع ویروس کرونا، برگزاری رویدادهای مجازی رونق گرفته و برگزاری نمایشگاه آنلاین صنعت بیمه نیز در همین راستا پیشنهاد شده است، گفت: در این رویداد، همه چیز مجازی است و هیچ محصول چاپی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این که مدل های خارجی این ایده وجود داشت، اما نمونه داخلی آن در حوزه بیمه پیش از این اجرایی نشده است، اظهار کرد: ما ابتدا ایده این نمایشگاه را به بیمه مرکزی ارائه کردیم و پس از استقبال از آن، موضوع را با مدیران ارشد صنعت بیمه از جمله مدیران عامل و مدیران روابط عمومی مطرح کردیم.
او با تاکید بر اینکه درباره نمایشگاه آنلاین «با تک تک بیمه گران جلسه گذاشته ایم» ادامه داد: تقریبا 90 درصد آنها از ایده استقبال کردند و البته نظراتی هم داشتند که تلاش کردیم آن ها را اعمال کنیم.
محمدی با اشاره به این که مجموعه تحت مدیریتش توانسته است موافقت بیمه مرکزی را برای برگزاری این رویداد دریافت کند، گفت: «ما همه کارهای نمایشگاه را قدم به قدم با بیمه مرکزی جلو می بریم.»
مجری طرح «اولین نمایشگاه آنلاین صنعت بیمه» در پاسخ به این انتقاد که هزینه پیشنهادی برگزاری نمایشگاه زیاد است و شاید برگزاری نمایشگاه فیزیکی هم تا این اندازه هزینه نداشته باشد، اظهار کرد: این کار هنوز آغاز نشده و کسی آن را ندیده است، بنابراین نمی شود درباره هزینه رویدادی که هنوز برگزار نشده است اظهار نظر کرد.
وی افزود: برآورد هزینه ما بر اساس کارهایی است که سال ها در حوزه رسانه ها انجام داده ایم؛ ضمن این که همین شرکت های بیمه برای تیزرهای 30 ثانیه ای خیلی بیشتر از این ها هزینه کرده اند، در حالی که رویداد مورد نظر ما یک تکنیک خیلی جدید مبتنی بر استودیوی مجازی است، بنابراین پیشنهاد می کنم پس از مشاهده خروجی کار، هزینه های آن را با رویدادهای فیزیکی مقایسه کنید.
محمدی با اظهار امیدواری نسبت به حمایت رسانه ای از این رویداد، گفت: ما این کار را برای اولین بار در کشور انجام می دهیم تا در آینده نمایشگاه های فیزیکی دیگر با هزینه های زیاد نیز با نمونه آنلاین آن جایگزین شود.
او با تاکید بر این که هزینه نمایشگاه های فیزیکی سال های گذشته در مجموع بیش از آن چیزی است که در رویداد آنلاین پیشنهاد شده است، گفت: انواع کاتالوگ و هدایا در نمایشگاه های فیزیکی توزیع می شود و برای ساخت غرفه های بزرگ و زیبا مبالغ کلانی هزینه می شود که عمر آنها هم چند روز بیشتر نیست، اما به طور قطع می گویم که محصولات تولیدی در نمایشگاه آنلاین، دور ریز ندارد و دست کم تا یک سال جوابگوی صنعت بیمه است.
محمدی درباره نامه منتشر شده در رسانه ها که از توصیه رئیس کل بیمه مرکزی به شرکت های بیمه برای مشارکت در این رویداد حکایت دارد نیز گفت: در نمایشگاه های پیشین هم همین نامه ها رد و بدل شده و بیمه مرکزی یا سندیکای بیمه گران ایران از شرکت ها خواسته اند که در نمایشگاه های بیمه حضور داشته باشند.
وی افزود: این نامه نمی گوید که شرکت ها حتما و به اجبار باید در نمایشگاه حضور داشته باشند، کما این که شاید برخی شرکت های بیمه هم در این نمایشگاه مشارکت نکنند و این روند همیشگی رویدادهاست.
او با رد شائبه دستوری بودن حضور شرکت های بیمه در این رویداد، اظهار کرد: ممکن است تا روز آخر هم برخی شرکت ها نسبت به حضور در این رویداد تردید داشته باشند، اما نظرشان تغییر کند و این موضوع در همه نمایشگاه ها دیده شده است.
محمدی ادامه داد: اگر حضور در این نمایشگاه برای شرکت های بیمه اجباری بود، دلیلی نداشت که ما تک تک آن ها را نسبت به جزئیات طرح توجیه کنیم.
وی با تاکید بر این که تا الان استقبال از این رویداد خوب بوده است، گفت: ما همچنین برای افزایش مشارکت تلاش می کنیم.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت های بیمه نمایشگاه ها بیمه مرکزی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی امیرکبیر، نمایشگاه چایناپلاس از ۳۵ سال پیش تا کنون مهمترین مرکز عرضه و تجارت محصولات پلاستیک و پتروشیمی است و جایگاه ویژه ای در بین رویدادهای این صنعت دارا می باشد.

چاینا پلاس از سال ۱۹۸۳ تاسیس گردیده و در حال حاضریکی ازمهمترین آوردگاه های عرضه و داد و ستد تولیدات پلاستیک و لاستیک در جهان است و به طور گسترده توسط پیشگامان این صنعت به عنوان یکی از تأثیرگذارترین نمایشگاه های صنعت پتروشیمی در جهان شناخته می شود.

شرکت پتروشیمی امیرکبیر در این دوره از نمایشگاه چایناپلاس، با غرفه‌ای وِیژه و محوری در سالن اصلی نمایشگاه و در کنار بزرگ‌ترین شرکت‌های پتروشیمی جهان، آخرین محصولات خود را در زمینه پتروشیمی و پلیمر ارائه نموده است.

این رویداد بین المللی در فضایی به مساحت بیش از ۲۵۰ هزار متر مربع برگزار می گردد که طبق برآورد های صورت گرفته، هر ساله شاهد بیش از ۲۰۰ هزار شرکت کننده از سراسر دنیا است که در سه حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات، مواد خام و شیمیایی و صادرکنندگان چینی برگزار می‌شود.

پتروشیمی امیرکبیر به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت پتروشیمی و پلیمر، با حضور تیم اقتصادی مجرب و متخصصین توسعه بازار خود ضمن شرکت در این رویداد، جلسات فشرده و رایزنی های مثبتی با نمایندگان شرکت‌ها و تجار بین المللی برگزار نموده است که به تبادل نظر، عقد قرارداد و تنظیم تفاهمنامه هایی در خصوص همکاری های متقابل، صادرات و انتقال تکنولوژی منجر شده است.

یکی از نقاط قوت نمایشگاه شانگهای ۲۰۲۴، موضوع حفظ محیط زیست و تولید محصولات سازگار با طبیعت است که مجموعه امیرکبیر به عنوان صنعت سبز کشور در ۴ موضوع تولید سازگار با محیط زیست در حوزه بازیافت، پلاستیک‌های بازیافتی، پلاستیک‌های زیستی، افزودنی‌های سازگار با محیط زیست راهکارها و رویکردهای خود را ارائه نموده است.

این نمایشگاه از ۱۸ گروه ویژه تشکیل شده است که از جمله آنها می توان به بخش های فناوری سه بعدی، تجهیزات کمکی و آزمایشی ماشین آلات اکستروژن، ماشین آلات بسته بندی فناوری فیلم و پلاستیک، ماشین آلات قالب گیری تزریقی، ماشین آلات قالب گیری تزریقی و منطقه فنی تولید هوشمند، ماشین آلات بسته بندی پلاستیک و فناوری بازیافت اشاره کرد.

همچنین در بخش تولیدی نیز قسمت های تخصصی تامین کنندگان مانند افزودنی ها، بیوپلاستیک، مواد شیمیایی و مواد اولیه، رنگدانه رنگی، کامپوزیت ها، پلاستیک بازیافتی، الاستومرهای ترموپلاستیک و لاستیک دیده می شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899004

دیگر خبرها

  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • پایان باشکوه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • استقبال گسترده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • نامه مالکان لکوموتیو به وزیر راه