Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران، اجرای طرح توسعه محلات را در مدار حمایت از حقوق شهروندی دانست و گفت: محله محوری یکی از رویکردهای چهارگانه شهردار تهران در سال جاری است که ریل گذاری اجرای آن در دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی راهبردی صورت گرفت و هم اکنون در قالب پروژه های محلی در حال اجراست و در سال آینده نیز تداوم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران، حامد مظاهریان در نشست تکریم و معارفه مدیر مدیریت سیاستگذاری و برنامه‌ریزی راهبردی شهرداری تهران گفت: در راستای برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران و با تغییر رویکرد در بودجه سال 99، ماهیت، جنس کار و نوع تعامل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی راهبردی شهرداری تهران متفاوت شد و از یک دفتر مطالعاتی با نمونه های کوچک به دفتری استراتژیک با پروژه های متعدد تبدیل شده است.
او با اشاره به اینکه توسعه محلات یکی از چهار اولویت اصلی تعیین شده برای پایتخت از سوی شهردار تهران به شمار می رود؛ افزود: مدیریت شهری با شعار «تهران از کوچه هایش آغاز می شود» پروژه های توسعه محله ای را در دستورکار قرار داده است.
مظاهریان، اختصاص حدود 2 هزار میلیارد تومان و ابلاغ دستورالعمل‌ اجرای پروژه های محله محور از سوی شهردار تهران را نشانه جدیت مدیریت شهری در اقدامات اجرایی محلات دانست و افزود: این پروژه ها با تاکید و حمایت شورای شهرو شهرداری در دستورکار قرار گرفته تا پاسخ قابل قبولی برای مطالبات و خواست مردم محلات و رفع مسائل آنان باشد. رویکرد محله محوری مدیریت شهری جایگاه خود را به دست آورده است و با وجود افت و خیزهای فراوان، مسیر خود را پیش می رود.
معاون شهردار تهران تاکید کرد: امسال تلاش جدی داریم پروژه های توسعه محلی را با نظر مشورتی شورایاری ها به عنوان نمایندگان مردم در محلات پیش ببریم و پروژه‌های توسعه محلی فقط مخصوص امسال نیست بلکه پیش بینی می شود در کلیه سالهای برنامه سوم توسعه شهرداری نیز تداوم یابد.
او از تلاش های صادقانه، امیرحسین قزوینی سرپرست سابق سیاستگذاری و برنامه‌ریزی راهبردی شهرداری تهران قدردانی کرد و یادآور شد: اکنون دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی راهبردی شرایط با ثباتی دارد و شناخته شده است. حجم کار گسترده ای را پیش رو داریم که بخشی از آن انجام شده اما برنامه های گسترده ای نیز در دست اقدام است.
مظاهریان، بر لزوم ریل گذاری بلندمدت و تقویت دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی راهبردی تاکید کرد و تلاش برای استفاده بهینه از تجارب موجود و بکارگیری توانمندی نیروهای متخصص و خوش فکر را از مدیر جدید این دفتر خواستار شد.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران افزود: توسعه محلات به عنوان یکی از رویکردهای شورای شهر و مدیریت شهری، مسئولیت جدیدی را بر عهده همکاران دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی راهبردی شهرداری تهران گذاشته است که باید در گام جدید، اقدامات را با سرعت و دقت بیشتر پیش ببرد.
در این نشست امیرحسین قزوینی مدیر سابق سیاستگذاری و برنامه‌ریزی راهبردی شهرداری تهران نیز تجربه دفتر را قابل توجه دانست و افزود: پروژه های سال 98 تعریف شده بود و به طور جدی دنبال و اجرا شد. همچنین درنظرگرفتن هزار پروژه با 2 هزار میلیارد تومان اعتبار کار بزرگی بود که در بودجه سال 99 صورت گرفت.
او افزود: یک هزار و 200 پروژه با 900 میلیارد تومان اعتبار در شرایطی که شناخت نسبت به پروژه های محلی کم بود تعریف شد و همگرا سازی انتظارات ذینفعان مناطق و محلات نیز از موارد مهمی بود که در این فرایند باید انجام می شد.
همچنین راضیه رضابیگی نیز در سخنانی، انتصاب بانوان در پست های مدیریتی را فرصت مناسبی برای بروز و ظهور توانمندی های زنان دانست و از حمایت و اعتماد معاون شهردار تهران قدردانی کرد.
او حوزه مدیریت سیاستگذاری را سیال و پویا و موضوع محور دانست و افزود: مطالعات جهانی در کلانشهرهای پیشرفته نشان می دهد دفتر سیاستگذاری همواره به عنوان بازوی مشورتی و اتاق فکر شهرداری به شمار می رود و عموما در قبال موضوعات چالشی واکنش سریع بروز می دهد. به نظر می رسد حضور جمع نخبگان خوش فکر و ایده پرور می تواند به تحول این حوزه کمک کند.
مدیر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی راهبردی شهرداری تهران جذب نیروهای متخصص، انجام پژوهش های کاربردی و موضوعات اقتصاد شهری را از جمله برنامه های آتی خود در این حوزه برشمرد و اضافه کرد: از آنجایی که توسعه محلات به عنوان یک موضوع جدید درساختار تعریف نشده بود با واگذاری به حوزه مدیریت سیاستگذاری خوشبختانه گرفتار بروکراسی معمول اداری نشد و پیشرفت خوبی داشت.
رضابیگی، توسعه محلات را جزو علایق کاری خود در شهرداری تهران عنوان کرد و همکاری سایر مدیران حوزه معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری با مجموعه مدیریت سیاستگذاری برای اجرای موفق پروژه های محلی و ارتقای سطح رضایتمندی مردمی را خواستار شد.
در پایان این نشست، حکم انتصاب راضیه رضابیگی به عنوان مدیر جدید سیاستگذاری و برنامه‌ریزی راهبردی شهرداری تهران به وی اعطا شد و از خدمات مهندس امیرحسین قزوینی قدردانی شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیریت سیاستگذاری شهردار تهران توسعه محلات مدیریت شهری توسعه شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسلم سیدالحسینی ظهر پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری در بوشهر افزود: سند توانمندسازی برنامه ملی بازآفرینی در صورت تصویب در هیأت وزیران بزودی در کشور اجرایی می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود:: مبنا و محور این برنامه بر پایه مشارکت مردمی است، و بر مبنای این برنامه یک مدیریت یکپارچه در کشور ایجاد می‌شود که کار در رأس آن در کشور رئیس جمهور، در استان‌ها استانداران و در شهرستان‌ها فرمانداران با دبیری شهرداران انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: با اجرای این برنامه با مشارکت مردم و افزایش روحیه شورایی، شهرهای ایران در همه زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی بافت‌های تاریخی توسط خود مردم و با مشارکت واقعی مردمی رشد پیدا می‌کنند.

مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه در این برنامه شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر، دولت و مردم سه رکن اصلی اجرایی هستند، افزود: توسعه شهری به جای کارشناسی و تخصصی بر مبنای توافقی است که میان مردم و موردقبول و توافق نهایی مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بافت تاریخی بوشهر به‌عنوان نماد معماری کشور شناخته می‌شود، اظهار کرد: این نماد معماری نشان می‌دهد که آنچه موجب توفیق شهر بوده همان مشارکت مردم بوده است و تجربه تاریخی نشان می‌دهد که هیچگاه طرح‌های توسعه شهری از بالا به پایین موفقیتی نداشته است.

کد خبر 6088642

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • برنامه‌ریزی برای پویایی در ساخت‌وسازها، اولویت مهم شهرداری منطقه ۱۰ شیراز
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • تکمیل برنامه عملیاتی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ذیل برنامه راهبردی ۱۴۱۰ اصفهان