Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@16:39:46 GMT

کاهش8درصدی صادرات نفت روسیه

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۸۲۲۸

آمارهای گمرک روسیه نشان می‌دهد که صادرات نفت این کشور 8 درصد کاهش داشته، وزیر نفت این کشور با تردید می‌گوید تا سه سال آینده صادرات به سطح قبل از شیوع کرونا برخواهد گشت. ناطقان: به نقل از راشاتودی براساس آمارهای گمرک روسیه، میزان صادرات نفت خام این کشور در فاصله ماه‌های ژانویه تا آگوست 8 درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس این گزارش، اکثر دوره‌های ماه آگوست، روسیه پایبند به تعهدات توافق اوپک پلاس برای کاهش عرضه نفت به بازار بوده است. البته استثنائاتی هم وجود داشته مثلا ماه مارس و اوایل ماه آوریل کامل متعهد به این تعهدات نبوده است و این مربوط به زمانی می‌شود که روسیه و عربستان در مورد چگونگی عرضه نفت در بازار اختلاف نظر داشتند، چرا که تقاضا به واسطه شیوع بیماری کووید19 کاهش یافته بود.

کاهش عرضه نفت روسیه از ماه می 2020 روند کاهشی داشته که به نظر می‌رسد بسیار کمتر از توافق اوپک شده بود. میزان صادرات نفت خام روسیه از نظر ارزشی هم به دلیل کاهش قیمت نفت افت کرده است.

براساس آمارهای گمرک روسیه، در فاصله ماه‌های ژانویه تا آگوست ارزش صادرات نفت روسیه نسبت به مدت مشابه سال قبل 38.9 درصد افت کرد که معادل 48.8 میلیارد دلار است.

در حال حاضر اقتصاد روسیه از تبعات ناشی از افت قیمت نفت رنج می‌برد. درآمد نفت روسیه به خاطر کاهش قیمت این ماده خام افت کرده است.

الکساندر نواک وزیر انرژی روسیه هفته گذشته در پارلمان این کشور اعلام کرد به دلیل محدودیت‌های توافق اوپک پلاس، صادرات نفت 16.4 درصد کمتر از سال 2019 خواهد شد.

نواک همچنین با بیان اینکه تا سال 2023 میزان صادرات نفت این کشور به سطح قبل از شیوع بیماری کووید19 خواهد رسید، گفت: پیش‌بینی می‌شود تولید نفت خام در سال 2020 حدود 10 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته باشد.

نواک همچنین هرگونه افزایش صادرات در سه سال آینده را منوط به میزان تقاضا در بازارهای جهانی و قرارداد توافق کاهش نفت اوپک پلاس دانست.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه هم هفته گذشته اعلام کرد حتی در صورت کاهش بیشتر نفت از سوی اوپک پلاس، از توافق با کشورهای صادرکننده نفت خارج نخواهد شد.
منبع: فارس برچسب ها: کاهش ، صادرات ، نفت روسیه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کاهش صادرات نفت روسیه صادرات نفت نفت روسیه اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدموید علویان، در نامه‌ای به بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، عنوان داشت: همانطور که مستحضرید وزارت بهداشت با سال‌ها فعالیت و تلاش مستمر در جهت حفظ سلامت جامعه که منجر به کاهش قابل توجه بار بیماری‌های ناشی از هپاتیت B و هپاتیت C در جامعه خصوصاً بیماران خاص شده است.

غربالگری خون‌های اهدایی از نظر هپاتیت C از سال ۱۳۷۵ اثر چشم گیری در کاهش شیوع این بیماری در جمعیت‌های پرخطر از جمله بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی داشته است.

از طرف دیگر، آغاز برنامه غربالگری تمامی بیماران خاص از نظر هپاتیت C و درمان رایگان آنها در سال ۱۳۸۵ که توسط آن وزارتخانه هدایت و حمایت شده است. همچنین با پیگیری‌های شبکه هپاتیت ایران و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مراکز علمی و تحقیقاتی وابسته، از میزان مبتلایان به این بیماری به طور قابل توجه کاسته است.

این مدل به عنوان یک مدل موفق در جوامع علمی خارج و داخل کشور مطرح و مورد تقدیر قرار گرفته است. شیوع هپاتیت C در بیماران هموفیلی از ۴۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران تالاسمی از ۳۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران دیالیزی از ۱۸ درصد به کمتر از ۱ درصد در سراسر کشور کاهش جدی پیدا کرده است. لازم به ذکر است همکاری انجمن‌های مردم نهاد، کانون هموفیلی، انجمن تالاسمی ایران و خانواده بیماران هموفیل و تالاسمی زبانزد است.

درمان رایگان بیش از ۲۰ هزار بیمار خاص مبتلا به هپاتیت C برگه درخشانی از خدمت خالصانه به این بیماران است که سبب کاهش جدی مرگ و میر ناشی از آن شده است. در بسیاری از استان‌ها، از بیماران خاص مبتلا به بیماری هپاتیت خبری نیست و اولین استان در سال ۱۳۹۶، خراسان جنوبی بود که ریشه کنی هپاتیت C در بیماران خاص انجام داد و از طرف شبکه هپاتیت ایران به مسعود ضیایی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری جایزه نینا (Novelty in NoHep activity) اهدا شد.

حال آنچه که سبب شد تا به حضرتعالی نامه بنویسیم این است:

۱- اعلام رسمی حذف هپاتیت C با توجه به کاهش بیش از ۹۰ درصد مبتلایان در بیماران خاص در کشور به سازمان بهداشت جهانی و پیگیری انتقال این تجربه به سایر کشورها

۲- تاکید به تمامی مراکز بیماران خاص در کشور تا در صورت مشاهده موارد ابتلای جدید به هپاتیت C با تائید مولکولی (پی سی آر) سریعاً به وزارت بهداشت اعلام، تا پیگیری درمان و ریشه یابی راه انتقال در موارد جدید صورت گیرد.

در خاتمه خواهشمند است دستور فرمائید تمامی مکاتبات اینجانب در مسئولیت قبلی به عنوان رئیس شبکه هپاتیت ایران مورد بازبینی حضرتعالی و کارشناسان و مدیران مرتبط قرار گیرد.

کد خبر 6082394 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • عراق؛ شریک تجاری همیشگی ایران/ پیش بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات
  • قم در جایگاه نوزدهم رشد تورم در کشور قرار گرفت
  • کلمبیا هم خواهان پیوستن به «بریکس» است
  • مکان یابی ایجاد بازارچه های صنایع دستی بانوان در کشور
  • امسال رشد اقتصادی روسیه سریع‌تر از کشور‌های پیشرفته خواهد بود
  • صادرات نفت روسیه رکورد زد
  • صادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد
  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید
  • ضرورت تسهیل فرایند صادرات برای جهش تولید