Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات ارتش گفت: دشمن امروز با دست زدن به تهدیدات تازه و جنگ های ترکیبی یا هیبریدی قصد نا امید کردن جامعه را دارد.

به گزارش ایرنا؛ امیر سرتیپ احمد رضا پور دستان در چهارمین سالگرد شهید مدافع حرم محمد اتابه در شهر گوراب زرمیخ اظهار داشت: دشمن به این نتیجه رسید که از جنگ فرسایشی به علت زمانبر بودن باید دست بردارد و جنگ های ترکیبی مختلف سیاسی فرهنگی و نظامی و روانی را همزمان پیش ببرد تا بسرعت بیشتر یک کشور را تصرف نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دشمنان از طریق انواع بدافزارهای رایانه ای نظیر ویروس استاکس‌نت ( Stuxnet) و جنگ های اقتصادی با عنوان مادر تحریم ها و جنگ های ارزی و جنگ روانی مردم را ناامید می کنند.

وی با اشاره به اینکه با تدابیر رهبر انقلاب و اقتصاد مقاومتی تیر دشمن به هدف نخورد تصریح کرد: آمریکایی ها و مراکز مطالعاتیشان هرچه حربه داشته اند بکار گرفته اند اما در آینده نزدیک شاهد سقوط و افول آمریکا خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه سرنوشت قطب شرقی برای قطب غربی اتفاق خواهد افتاد خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح دو وظیفه دارند یکی ارتقای عملیاتی توان دفاعی و تهاجمی است که تمام نیروهای ما این توان را دارند و هرگونه حرکتی از سوی دشمنان با پاسخ کوبنده مواجه می شود.

سرتیپ پور دستان وظیفه دوم نیروهای مسلح کشور را رصد تمامی ارضی و خاکی و آبی کشور دانست و افزود: بخاطر اقتدار و آمادگی نیروهای مسلح دشمنان قدرت نزدیک شدن به کشور ندارند.

این پیشکسوت جبهه و جنگ با اشاره به اینکه افراد با روح های بزرگ سختی های بیشتری می بینند اظهار داشت: شهدای ما درس گرفته از مکتب امام حسین هستند که اقتدار و عزت را مدیون آنها هستیم .

وی به وقایع پشت صحنه جنگ تحمیلی اشاره کرد و افزود: پیروزی سال ۵۷ برای آمریکایی ها یک شوک سیاسی بود زیرا دنیا را دوقطبی اداره می کردند اما با پیروزی انقلاب اسلامی تمامی این مزیت ها از آمریکا گرفته شد .

وی با اشاره به اینکه ترور تحریم و ایجاد نا امنی در مناطق مختلف جوابگو نشد پس صدام را تطمیع کردند یادآور شد: ملت ایستادگی کرد و با پشتیبانی از امام و ولایت مانع از نفوذ دشمنان شدند .

وی در ادامه افزود:تئوری پردازان آمریکا برای آنکه جلوی قطب اسلام را بگیرند خودشان پس از حادثه ۱۱سپتامبر وارد منطقه شدند و درسال ۲۰۰۱ قصد حمله به جمهوری اسلامی ایران را داشتند ولی با رهبر هوشمند و مردم پشتیبان و نیروهای دفاعی آماده روبرو شدند و در افغانستان ورود کردند و درسال ۲۰۰۳ بدنبال عراق رفتند اما سرانجام در سال ۲۰۱۱ دست و پا کوتاه رفتند .

سرتیپ پور دستان با اشاره به اینکه سه هدف در ایجاد داعش داشتند افزود: اولین هدف از ایجاد داعش تخریب چهره اسلام بود بخاطر اینکه مسیحیان و ادیان به سمت اسلام می آمدند و دومین هدفشان از بین بردن ظرفیت های کشورهای اسلامی و هدف سوم اجرای طرح خاورمیانه بزرگ بود .

وی با تشریح طرح خاورمیانه اظهار داشت: قسمت اصلی این طرح تکه تکه شدن کشورهای منطقه به علت اینکه دیگر تهدیدی برای اسرائیل نباشند و بعد تغییر فرهنگ و نیازمندی آنها به کشور اروپایی بود . وقتی به ماهیت نقشه شوم دشمنان پی می بریم عظمت کار سردار سلیمانی را بیشتر می فهمیم.

سرتیپ پور دستان خاطرنشان کرد :مدافعان حرم مثل خون تازه در سوریه و عراق جوشیدند و روحیه بسیج را در آن ها برای پیروزی دمیدند.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات ارتش در ادامه افزود: بیش از ۷هزار داعشی هنوز در افغانستان حضور دارند که به عنوان ابزار فشار برای چین روسیه و ایران بکار گرفته شوند.

شهرستان صومعه سرا با سه بخش مرکزی، تولمات و گوراب زرمیخ در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده و ۵۵۰شهید ۱۲۰۰جانباز و ۱۵۰ آزاده و سه شهید مدافع حرم تقدیم انقلاب نموده است

لینک کوتاه: asriran.com/003A3n

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آمریکا پور دستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۱۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ اولویت‌های پژوهش و فناوری چهار سال آینده شورای عالی عتف

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، تدوین اولویت‌های پژوهش و فناوری کشور یکی از وظایف مهم شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) است. از نظر وظیفه قانونی می‌توان به «بند ۲-الف ماده ۲ قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «ماده ۵۶ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)» و «بند ب ماده ۶۴ برنامه ششم توسعه» اشاره کرد که اولویت‌های تحقیقات و فناوری راهبردی و پژوهش و فناوری دستگاه‌ها به تصویب شورای عالی عتف می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اعلام جایگاه دانشگاه تهران بر اساس ویرایش ۲۰۲۴ رتبه‌بندی موضوعی کیو اس

بر اساس خبر رسیده از دبیرخانه شورای عالی عتف، تاکنون پنج نسخه از سند اولویت‌های پژوهش و فناوری کشور در سال‌های ۱۳۸۸، ۱۳۹۱، ۱۳۹۳ ، ۱۳۹۶ و ۱۴۰۳ منتشر شده است. اولویت‌های پژوهش و فناوری کشور برای بازه زمانی ۱۴۰۷-۱۴۰۳ نیز طی فرآیندی تدوین و در جلسه بیست و نهمین جلسه شورای عالی عتف مطرح شد. در این فرآیند، داده‌های اولیه مورد نیاز، از سه منبع اصلی تأمین شده است.

منبع اول اسناد بالادستی کشور همچون نقشه جامع علمی کشور، قوانین برنامه پنج‌ساله توسعه کشور، سیاست‌های کلی نظام در حوزه علم و فناوری و غیره است. دسته دوم شامل نظرهای دستگاه‌های اجرایی، نهادهای حاکمیتی و سازمان‌ها و مراکز تحقیقاتی مختلف و غیره و دسته سوم نظرهای خبرگان حاضر در کمیسیون‌های تخصصی شورای عالی عتف است که خود متشکل از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و تعدادی از اعضای حقیقی متخصص هستند.

محورهای پژوهش و فناوری مندرج در این سند، شامل دو دسته (جدول) هستند که در ذیل عناوین کمیسیون تخصصی مرتبط ذکر شده است. جدول اول شامل محورهایی است که ناظر بر حل چالش‌های جاری کشور بوده و درصدد حل آنها تدوین شده است و جدول دوم محورهایی را دربرمی‌گیرد که ناظر بر کلان روندهاست و در راستای پاسخگویی به نیازهای آینده و آینده نگری تدوین شده اند.

شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) به عنوان نهادی فرابخشی به ریاست رئیس‌جمهور مرجع تصمیم‌گیری در مورد مهمترین اولویت‌ها و برنامه‌های پژوهش و فناوری کشور است. این شورا به عنوان نهاد فرابخشی سیاست‌گذار علوم، تحقیقات و فناوری کشور بر اساس ماده ۹۹ قانون برنامه سوم توسعه و مواد سه و چهار قانون تشکیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (مصوب مرداد ۱۳۸۳) و با هدف ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در سیاست‌گذاری کلان اجرایی در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شد. این شورا وظیفه اولویت‌بندی و انتخاب طرح‌های اجرایی بلندمدت سرمایه‌گذاری کلان در بخش‌های آموزشی و پژوهشی و فناوری، بررسی و پیشنهاد منابع مالی مورد نیاز در حوزه‌های علوم، تحقیقات و فناوری را بر عهده دارد.

در این شورا هفت وزیر، رؤسای سازمان مدیریت و برنامه ریزی، بانک مرکزی، فرهنگستان‌ علوم، نمایندگانی از مجلس شورای اسلامی به عنوان عضو ناظر و نمایندگان رؤسای دانشگاه‌ها، انجمن‌های علمی و تعدادی از صاحب نظران بخش‌های تولیدی و خدماتی دولتی و خصوصی عضویت دارند و انجام وظایف دبیرخانه‌ای این شورا طبق قانون به عهده معاونت پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

این شورای عالی از نظر ساختار اجرایی متشکل از یک کمیسیون دائم بر اساس ماده ۹ آیین نامه داخلی، ۱۰ کمیسیون تخصصی و یک کمیسیون هماهنگی امور علمی و فناوری است. دبیرکل شورا از سوی رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورا منصوب می‌شود و معمولا معاون پژوهش وزارت علوم است. جلسات کمیسیون دائم برای استمرار و تسریع به فرایند تصمیم‌گیری و کارشناسی اولیه دستورکارهای شورای عالی نیز به ریاست دبیرکل یا وزیر علوم معمولا به صورت ماهانه تشکیل می‌شود.

کمیسیون دائم شورای عالی عتف از زمان شکل گیری (۸۳) تاکنون ۲۱۳ بار تشکیل جلسه داده است. شورای عالی عتف نیز تاکنون ۲۹ بار جلسه داشته که یک جلسه در دولت هشتم، ۱۳ جلسه در دولت‌های نهم و دهم، ۱۳ جلسه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم برگزار شده است. بیست‌وهشتمین جلسه این شورا هم ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ و بیست‌ونهمن جلسه شورا سوم تیر ۱۴۰۲ به حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد.

کد خبر: 1227899 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است
  • به زودی شاهد موج استعفای مقامات سیاسی و نظامی اسراییل خواهیم بود
  • مخفیگاه داعشی‌ها در «حمرین» عراق بمباران شد
  • توافقات خوبی را در سفر رییس جمهور به سریلانکا شاهد خواهیم بود
  • بلومبرگ: نیروهای اوکراینی به نقطه شکست می‌رسند
  • با تشکیل سپند شاهد پیشرفت فناوری‌های نو و بدیع در نیروهای مسلح خواهیم بود
  • کمین نیروهای حشد شعبی برای به دام انداختن عناصر داعشی در «حمرین»
  • ارائه آخرین دستاورد‌های علمی در زمینه تولید گندم
  • ارائه تازه‌ترین دستاورد‌های پژوهشی در زمینه تولید گندم
  • ابلاغ اولویت‌های پژوهش و فناوری چهار سال آینده شورای عالی عتف