Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، ابوذر ابراهیمی ترکمان در "وبینار مبانی و چالش های دینی و معنوی در مواجهه با بلایا و مصائب" ضمن قدردانی از  برگزار کنندگان این مراسم از جمله دکتر شهریاری دبیرکل مجمع تقریب اظهار داشت: آموزش به تنهایی برای فائق امدن با مسائلی چون کرونا کافی هست یا خیر، بشر صد سال پیش فکر میکرد که اگر آموزش به خوبی انجام شود همه مشکلات حل خواهد شد ولی بعد ها مشخص شد که آموزش به تنهایی مشکل گشا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: آشنایی با یکسری اصطلاحات در آموزش اتفاق می افتد بنابراین فرق بین آموزش و این که انسان ها بتوانند دارای توانمندی شوند که بر مسائل فائق بیایند، فرق بین داشتن و شدن است. 

 ترکمان در همین خصوص ادامه داد: برخی از افراد به دنبال داشتن هستند، به دنبال متقی شدن؛ این شدن ها باعث میشود آموزش هایی که به فرد داده می‌شود در جان آن رسوخ و‌ نفوذ می‌کند،بنابراین آموزش صرفا با داشتن یکسری علوم،محفوظات و اصطلاحات ممکن است منجر شود به ناآگاهی در عین آگاهی، جهل در عین دانستن.

وی خاطر نشان کرد:امیرالمومنین (ع) در حدیثی میفرمایند چه بسیار علمایی وجود دارند که جهل آنان موجب از بین رفتنشان شده است و علمشان سودی برای آنها نداشته؛ بنابراین ممکن است کسی عالم باشد اما این علم در جان او رسوخ نکرده باشد و آنرا به معنویت سوق نداده باشد.

رئیس سازمان فرهنگ ارتباطات اسلامی با بیان اینکه انسان اساسا باید حس معنویت را بچشد و در درون خودش پیدا کند گفت: بنابراین آموزش به تنهایی کفایت نمیکند بلکه باید در کنار آموزش حرکت هم وجود داشته باشد. 

ترکمان ادامه داد: ما شاهد این هستیم که تمامی اسامی که برای دین ذکر شده است مانند مذهب،طریقت،شریعت،مسلک و حتی خود واژه دین همه اینها به معنای راه است یعنی دانستن به تنهایی کفایت نمیکند و حرکت هم لازم است.

رئیس سازمان فرهنگ ارتباطات اسلامی تصریح کرد: هر انسانی به هر دینی که اعتقاد دارد باید رو به کمال و پیشرفت حرکت کند؛اگر حرکت و آموزش باهم عجین شود در آن صورت است که انسان،  انسان صبوری خواهد شد در برابر مصائبی مانند کرونا تاب می‌ آورد؛ خداوند متعال پاداشی را برای صبور بودن انسان در نظر گرفته است که آن معیت خودش است و میفرمایند وقتی شما صبور بودید من هم در کنار شما هستم؛ بنابراین صبور بودن انسان در برابر مصائب زمانی اتفاق می افتد که انسان علاوه بر آموزش به معنویت هم روی بیاورد. 

ترکمان اذعان داشت: خداوند متعال در آیه ای تنها راه صبر بر مصیبت را سلب بر مالکیت ذکر کرده است، چرا که سلب مالکیت سبب میشود تا انسان تاب آوری بیشتری نسبت به مصیبت های وارده داشته باشد.

وی ادامه داد: ما انسان ها باید بدانیم که مالک اصلی تنها خداوند متعال است و هیچ نعمتی در این عالم وجود ندارد که در اختیار خداوند نباشد.

ترکمان با اشاره به اینکه یکی از موانع آموزش غفلت انسان به حساب می‌ آید گفت: امروز با گسترش تکنولوژی، فناوری و فضای مجازی انسان متمرکز نیست و به تکثر روی آورده است و از خودش فاصله میگیرد؛ توجه به خویشتن خویش بزرگترین آموزش است.

وی گفت: بزرگترین نعمتی که خداوند متعال در اختیار ما قرار داده است حیات ما است و ما باید با استفاده از این حیات بتوانیم با وحدت و همدلی پیش رویم و آموزش های اسلامی را تبدیل به آثار معنوی در درون جان انسان ها کنیم تا انسان ها خویشتن داری را از دورن خود آغاز کنند و به دیگری احترام بگذارند.

ترکمان در پایان گفت:اگر امروز انسان آنقدری که به طبیعت فکر میکند به طبیعت آفرین هم فکر میکرد این وضع را نداشت؛ انسان امروز فقط به فکر مظاهر است و این مظاهر انسان را  به غفلت دچار می کند.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: خداوند متعال انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۱۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیرگذاری ایران در پیشرفت سلامت کشور‌های دیگر

  به گزارش­ ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­­­حنان حسن بلخی افزود:­ ­اگر یک بیماری واگیر در کشوری شیوع یابد به سایر مناطق نشر پیدا خواهد کرد و مشکل‌آفرین خواهد بود. وی ادامه داد: آنچه که در سازمان جهانی بهداشت به عنوان اولین و مهم‌ترین موضوع در کشور‌های عضو اهمیت دارد، حصول اطمینان از سلامت شهروندان خودشان است. همچنین کمک‌های علمی و نوآوری با شرکت در برنامه‌های نوآوری و علمی سازمان جهانی بهداشت اهمیت بالایی دارد. حنان حسن بلخی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در زمینه علوم پایه و توانایی‌های درمانی پیشرفت مناسبی داشته است. اما مهم‌ترین مسئله تلفیق آموزش پزشکی و نظام ارائه خدمات در ذیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. همچنین ایجاد دسترسی به مناطق دور افتاده و روستایی و همچنین همه استان‌های کشور از طریق نوآوری، برنامه سلامت خانواده و برنامه مدافعان سلامت بسیار مناسب و تاثیرگذار بودند. وی افزود: امیدوارم سفر‌های آتی را نیز به ایران داشته باشم تا شاهد رخداد اتفاقات مثبت در زمینه بهداشت و درمان و سلامت در جمهوری اسلامی ایران باشیم. بیماری هیچ مرزی نمی‌شناسد و باید برای تقویت سیستم سلامت تمام تلاش خود را به کار گیریم و در این راستا باید پیشرفت در زمینه سلامت در تمام کشور‌های عضو رخ دهد.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) تصاویری دیدنی از سرریز کردن سد کجکی
  • بیش از ۴۰ تن مواد غذایی فاسد در همدان کشف و معدوم شد
  • تاثیرگذاری ایران در پیشرفت سلامت کشور‌های دیگر
  • انجام حدود۱۰ هزار تست تشخیصی بیماری سل در گاوداری‌های شهرستان تربت حیدریه
  • باید هویت ملی و دینی دانش آموزان را به آنها یادآور شویم
  • فیلسوف مسیحی: مسیح، همراه با یک جهش انسانی در بشریت ظهور می‌کند
  • فیلسوف مسیحی: ظهور مسیح، همراه با یک جهش انسانی در بشریت رخ می‌دهد
  • آموزش و پرورش البرز و کمبود جدی نیروی انسانی
  • استان البرز با کمبود معلم مواجه است
  • آموزش و پرورش البرز با کمبود جدی نیروی انسانی مواجه است