Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-23@14:18:38 GMT

بعد از این از بنود بیشتر خواهید شنید

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۰۲۱۲۹

در حالی که چند هفته ای از افتتاح جاده ساحلی بنود در شهرستان عسلویه می گذرد چگونگی وضع توسعه گردشگری در این ناحیه هنوز پرسش تازه و به روزی است. برخورداری های سرشار و بکر و متنوع این منطقه از نظر جاذبه های گردشی ظرفیت هایی را فراهم کرده که تا به حال در نبود امکانات زیرساختی مناسب به درستی مورد بهره برداری قرار نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان- میانه مهرماه بود که در اوج انبوهی اخبار عبوس کرونایی انتشار خبری درباره بهره برداری از یک جاده ساحلی در روستای بنودِ عسلویه مایه امید شد. اینکه در گوشه‌ای از کشورمان در میان تلاطم امواج گرم خلیج فارس و تابش آفتاب داغ و سنگ و صخره و ساحل راهی باز شود که راهگشای فروبستگی بومیان ماهیگیر و گردشگران نوآمده باشد البته که امیدبخش خواهد بود.   وقتی هم که از سختی کار صیادان ساحل نشین در این ناحیه پرنعمت خبر می‌شویم که چگونه از کوره راه‌ها و مسیر‌های پرخطر کوهستانی با پای پیاده سال‌ها آمده اند و رفته اند تا روزی شان را از کام دریا بگیرند باز بر اندوهمان اضافه می‌شود، اما ارزش این جاده ساحلی و ضرورت احداثش را هم بیشتر در می‌یابیم.   آن دمی هم که تنوع جاذبه‌های رنگ به رنگ و پر از نما و صوت و صورتش را از نظر می‌گذرانیم امیدهایمان رنگ می‌گیرد که چه قوت و وسعتی خواهد گرفت صنعت مغفول مانده گردشگری در این منطقه از پس بهره برداری از این جاده ساحلی.   خود ناگفته پیداست پالایشگاه و پتروشیمی و ذخایر انرژی که بیشتر عسلویه را سر زبان‌ها انداخته هم بخشی از امکان‌های همین ناحیه است که ساز و برگش برای ایستادن برابر امواج محرومیت و تهی دستی را افزون‌تر می‌کند. اما خوب که نگاه کنیم خواهیم دید باز ثروت اصلی این خطه سواحل صخره‌ای و پارک دریایی و کوه و صحرا و گونه‌های زیستی اش است.   حال انتظاری که از پس ساخته شدن این جاده ساحلی سر می زند اینکه نایبند و بنود و عسلویه و بوشهر بعد از این باید که دلربایی کنند و برای هر گذرنده زیباشناسی که طالب دیدن و گشتن و بهره بردن از جاذبه‌های طبیعی باشد در صف انتخاب‌های بی بدیل بایستند.   دورنمای مسیر  آینده گردشگری بوشهر   اما برای داشتن تصویر بهتری از آنچه در زیر پوست این ناحیه شرقی بوشهر می‌گذرد و امکان‌ها و محدودیت‌ها و فرصتی که احداث جاده ساحلی برایش فراهم خواهد کرد باید که از راه بلدی سراغ بگیریم تا راه آینده توسعه و ترقی گردشگری بوشهر را نشانمان دهد. انتخاب ما محمدحسین ارسطوزاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری، و صنایع دستی استان بوشهر است که پس از چندی تلاش و تقلا و پی جستن بالاخره مختصر و موجز پاسخگوی پرسش هایمان شد:
میزان-در شرایطی که نام عسلویه با صنعت انرژی گره خورده ظرفیت‌های بکری هم در زمینه گردشگری در منطقه وجود دارد که به نوعی مغفول واقع شده است. احداث جاده ساحلی بنود چه امکان‌هایی را برای توسعه ظرفیت‌های گردشگری بوشهر می‌تواند فراهم کند؟
ارسطوزاده - شهرستان عسلویه در کنار میدان بزرگ گازی خود که می‌تواند یکی از قطب‌های گردشگری در کشور باشد دارای جاذبه‌های طبیعی گردشگری نظیر چشمه آب شیرین و سواحل مرجانی و ماسه‌ای و صخره‌ای در سواحل است که روستا‌های بنود و هاله از جمله این روستا‌ها هستند.

میزان- احداث این جاده ساحلی غیر از موضوع توسعه گردشگری چه کاربری‌های دیگری برای مردم منطقه در بر خواهد داشت؟
ارسطوزاده -جاده ساحلی بنود در کنار مبحث گردشگری می‌تواند مسیر مناسب ارتباطی این روستا برای رونق دیگر بخش‌های مورد نیاز روستا باشد، چرا که معتقد هستیم با توسعه گردشگری روستایی در کنار جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر، مهاجرت معکوس صورت خواهد گرفت که مستلزم ارتباط بیشتر این روستا‌ها با مرکز شهرستان است.   بیشتر بخوانید: جاده ساحلی بنود، آزادراه توسعه گردشگری
میزان-در بحث ایمنی سازی مسیر حمل و نقل جاده‌ای با توجه به کوهستانی بودن منطقه و نارسایی‌هایی که تا به حال وجود داشته احداث این جاده چه مطلوبیت‌هایی به همراه خواهد داشت؟
ارسطوزاده-روستای بنود یک روستای ساحلی بوده که ساحل صخره‌ای فوق العاده زیبا و چشم نوازی دارد و می‌توان در زمینه‌های مختلف از جاذبه طبیعی خدادادی بهره ببرد و برای تحقق این مهم ایجاد مسیر مناسب یکی از اولویت‌ها بوده و با این کار دغدغه اصلی مردم این منطقه مرتفع شده و درآینده تاثیر مستقیم و غیر مستقیم این مسیر دسترسی را در اقتصاد و رونق اشتغال و همچنین موضوع معرفی روستا خواهیم شنید.

میزان-در سال‌های گذشته شاهد این بودیم که دو اثر تاریخی برجسته یکی سریال امام علی (ع) و دیگری فیلم محمد رسول الله (ص) در استان بوشهر ساخته شده که نشان دهنده این است که چه ظرفیت‌های بالایی در منطقه وجود دارد. اگر در آینده باز هم قرار باشد چنین آثاری در بوشهر ساخته شود برای بهتر شدن کار چه نوع نیاز‌هایی باید مرتفع شود. چه کمبود‌هایی مثلا به لحاظ زیرساختی وجود دارد؟

ارسطوزاده-جغرافیای استان بوشهر با توجه به قرار گیری در کنار دریا و وجود نخلستان‌های فراوان بستر ایجاد لوکیشن ساخت سریال‌ها و فیلم‌های تاریخ اسلام را دارد و دیگر زمینه‌های مورد نیاز در این کار‌ها مسیر دسترسی بوده که اغلب شهرستان‌ها مسیر دسترسی مناسب و قابل استفاده را دارا هستند و همچنین مراکز اقامتی و پذیرایی که در سال‌های اخیر به صورت متوازن در اکثر شهرستان‌های استان ایجاد شده است این امکان را می‌دهد که بدونه دغدغه تیم‌های مستند ساز و فیلم ساز از سراسر کشور امکان اسکان و اقامت با کیفیت و طولانی مدت را در این استان داشته باشند.

انتهای پیام/ برچسب ها: جاده ساحلی بنود محمدحسین ارسطوزاده

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جاده ساحلی توسعه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۲۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردنه بیژن در کهگیلویه و بویراحمد بازگشایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا پیمانجو دوشنبه شب در حاشیه بازگشایی این محور در گفتگو با خبرنگاران افزود: گردنه بیژن در ارتفاع سه هزار و ۲۰۰ متری از سطح دریا قرار دارد و این گردنه یکی از مرتفع‌ترین گردنه‌های کهگیلویه و بویراحمد است.

پیمان جو با بیان اینکه ارتفاع برف در برخی از نقاط گردنه بیژن در سال‌های پربارش تا هفت متر نیز می‌رسد، گفت: این گردنه استان اصفهان را به کهگیلویه و بویراحمد متصل می‌کند و با توجه به بارش سنگین برف در این گردنه، آبانماه این مسیر مسدود و در اوایل اردیبهشت بازگشایی می‌شود و بازگشایی آن سبب سهولت در رفت و آمد و کاهش یک ساعت و سی دقیقه‌ای مسافت سی سخت به پادنا و سمیرم می‌شود.

وی افزود: جاده سی سخت به سمیرم در مسیر جاده گردنه بیژن ۲۳ کیلومتر طول دارد و ۱۴ کیلومتر آن برف گیر است و با بازگشایی این جاده، تردد وسایل نقلیه آسان و مسیر تردد عشایر کوچ رو هموار می‌شود.

کد خبر 6086390

دیگر خبرها

  • رفع ۷۰ نقطه حادثه خیز در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها
  • گردنه بیژن در کهگیلویه و بویراحمد بازگشایی شد
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران
  • جایگاه بالاتر با توجه بیشتر به شنا
  • اصفهک، روستایی کویری که در مسیر جهانی شدن است
  • طرح جامع گردشگری سردابه تدوین می‌شود
  • فضای سبز و تفریحی نوار ساحلی بوشهر افزایش می یابد
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد‌
  • تصویب ۳۸ میلیارد تومان برای توسعه فضاهای تفریحی بوشهر