Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور سینمایی در جلسه امضا تفاهم‌نامه احداث پردیس سینمایی امید، از احداث سینما در شهرهای فاقد سینما خبر داد.

به گزارش گروه روی خط رسانه خبرگزاری برنا، رمضانعلی حیدری خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور سینمایی در جلسه امضای تفاهمنامه احداث پردیس سینمایی امید که با حضور شهردار و اعضای شورای شهر اردکان و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد برگزار شد، گفت: با استقبال شهرداری‌ها در احداث سینما در شهرهای فاقد سینما مواجه هستیم و با ورود شهرداری‌ها برای احداث پردیس سینمایی امید، احداث سینما در شهرهای فاقد سینما شتاب گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده، تا امروز با سرمایه‌گذاری و مشارکت شهرداری‌ها، تفام‌نامه احداث پردیس سینمایی با شهرداران ۲۸ شهر در ۲۸ استان کشور با ظرفیت ۹۰ سالن امضا شده است.

حیدری خلیلی با توجه به احداث سینما در شهرهای فاقد سینما عنوان کرد: احداث سینماهای جدید به ویژه در شهرهای فاقد سینما، موجب توسعه و تقویت بازار سینمای کشور خواهد شد. در راستای سیاست «ایران، تهران نیست» باید از ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و شهرداری‌ها برای احداث سینماهای جدید به ویژه در شهرهای فاقد سالن سینما حمایت شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور سینمایی بیان کرد: پردیس سینمایی امید در راستای کلان برنامه «عمومی‌سازی دسترسی فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» و افزایش توان زیرساختی سینمای کشور در شهرهای فاقد سالن سینما که دارای جمعیت بیشتری هستند با محوریت شهرداری‌ها احداث می‌شود. اردکان بع علت سابقه تاریخی و فرهنگی و جمعیتی و آمادگی مدیریت شهری به عنوان شهر منتخب استان یزد برای اجرای پردیس سینمایی امید انتخاب شد و تامین زمین و اجرای عملیات پروژه بر عهده شهرداری اردکان می‌باشد.

وی از بودجه برداشت شده برای اشاره کرد: ۷۷۰ میلیون تومان توسط سازمان امور سینمایی به صورت بلاعوض برای تهیه نقشه و طراحی سازه و احداث پردیس سینمایی امید به شهرداری اردکان پرداخت می‌شود. پردیس سینمایی امید اردکان با سه سالن و پیش‌بینی ۳۰۰ صندلی در میدان آزادی، ابتدای بلوار آیت‌الله خاتمی، ضلع شمالی پارک آزادی شهر اردکان با محوریت شهرداری اردکان احداث خواهد شد.

وی در پایان با اشاره اهمیت تقویت زیر ساخت‌های فرهنگی کشور، بیان کرد: تقویت زیرساخت‌های فرهنگی باعث توسعه فرهنگی مناطق و کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد شد. احداث پردیس سینمایی امید ادامه خواهد داشت و استان‌های باقی‌مانده نیز مقصد پردیس سینمایی امید خواهند بود.

منبع: صبا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پردیس سینمایی امید اردکان احداث سینما در شهرهای فاقد سینما احداث پردیس سینمایی امید سازمان امور سینمایی شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۲۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳

معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، متن این فراخوان به این شرح است:

معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، با هدف ارتقای سینمای ایران از طریق مساله‌یابی دقیق و شناخت چالش‌های اصلی آن، محورهای پژوهشی سازمان سینمایی را ( که با نظرخواهی از سینماگران، پژوهشکده‌ها پژوهشگران، استادان دانشگاه، بخش‌های مختلف سازمان سینمایی، اصناف و انجمن‌های سینمایی گردآوری شده است) با رویکرد میان‌رشته‌ای و کاربردی، پس از پالایش توسط شورای پژوهشی معاونت، به شرح زیر اعلام می‌نماید:

*محورهای پژوهشی:

1- سینمای ایران، گفتمان و آرمان‌های انقلاب اسلامی

2- سینمای دفاع مقدس و مقاومت

3- جهش تولید در سینمای ایران و چالش های پیش رو

4- کارکرد های سینما در روایت پیشرفت ایران اسلامی و امید افزایی

5- طراحی الگوی بهره‌گیری از ظرفیت زیست بوم علم و فناوری در توسعه زیرساخت‌های سینما درایران

6- ظرفیت‌های سینما در کار آفرینی و اشتغال

7- ظرفیت‌های روایی سینمای ایران درخارج از تهران ( مستند ، انیمیشن و داستانی )

8-سینما، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی ( ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای آینده سینمای ایران )

9- موانع و راهکارهای تقویت فیلمنامه در سینمای ایران

10- ظرفیت‌های ادبیات فارسی، فرهنگ عامه و موسیقی محلی در تولید آثار انیمیشن، مستند و داستانی

11- خلاء‌ها و چالش‌های حقوقی سینمای ایران ( حقوق مخاطب ، مالکیت معنوی ، نظام قراردادها و ... )

سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، از کلیه مراکز علمی و پژوهشی، اساتید و پژوهشگران برای همکاری دعوت به عمل می‌آورد .

* علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی در محورهای ده‌گانه یاد شده، چنانچه پایان نامه‌هایی به موضوعات مذکور بپردازند و یا به صورت خلاقانه به یکی از نیازهای کاربردی سینمای ایران پاسخ دهند، درمقطع کارشناسی ارشد تا سقف 100 میلیون ریال و درمقطع دکتری تا سقف 150 میلیون ریال، مورد حمایت قرارخواهند گرفت .

پژوهشگران محترم قبل از ارائه طرح‌نامه پژوهشی ( پروپوزال )، ارائه فرم درخواست طرح اولیه پژوهشی (RFP ) و قطعی کردن عنوان پژوهش، ضروری است برای دریافت فرم مربوطه به آدرس سایت اینترنتی زیر مراجعه نمایید.

apf.farhang.gov.ir/fa/deputy/appliedresearch

• مهلت ارسال آثار ، 30 /3 / 1403

درخواست‌ها و طرح‌نامه‌های پژوهشی می‌بایستی به ایمیل‌های معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی cinemares@chmail.ir ارسال شوند. بدیهی است این طرح‌ها ، نزد سازمان امانت خواهند بود .

• شماره تماس : 38512234 - 09125366685

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تارانتینو نظرش عوض شد ؛ «منتقد سینما» را نمی‌سازد
  • هشت فیلم کوتاه خراسان شمالی به مرحله تولید رسید
  • تجهیزات شهرداری اردکان مناسب نیست
  • پرداخت ۶۴۴ میلیارد تومان عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی
  • پرداخت بیش از ۶ هزار میلیارد عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی
  • در سینما و تئاتر چه خبر است؟
  • ۵ فیلم‌نامه مجوز ساخت گرفتند/ رسول صدرعاملی «زیبا صدایم کن» را می‌سازد
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳