Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اصغر عنابستانی گفت: مراجعه به مشاور یک امر شخصی است به همین دلیل نمی‌توانیم مردم را مجبور کنیم قبل از ازدواج، حین ازدواج، بعد از طلاق و.... به مشاوره مراجعه کنند بنابراین ما تنها می‌توانیم فرهنگ مراجعه به مشاور را جا بیندایم و زمینه‌ها و امکانات مشاوره رایگان را فراهم کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ شاید طلاق در نگاه اول برای بسیاری از زندگی‌های به بن بست رسیده راهکار نجات و پایان مشکلات باشد اما مشکل واقعی از زمانی شروع می‌شود که یک زن در جامعه ایرانی طلاق می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از این زنان به دلیل مشکلات مالی آن هم با این وضعیت اقتصادی مجبور به روی آوردن به مشاغل کاذب یا نامناسب می‌شوند یا حتی مجبور می‌شوند به برخی درخواست‌های مردان پاسخ مثبت دهند و برای تامین مسائل مالی خود وارد یک زندگی مشترک دیگر شوند. مشکلات مالی و اقتصادی از یک سو و مشکلات روحی و روانی از طرف دیگر باعث می‌شود زنانی که طلاق می‌گیرند پس از پایان دادن به زندگی مشترک خود وارد طوفانی از مشکلات و آسیب‌ها شوند که قاعدتا بر جامعه تاثیر مستقیم می‌گذارد به همین دلیل، جای خالی مشاوره قبل از ازدواج، حین زندگی مشترک، قبل از طلاق و بعد از طلاق به شدت احساس می‌شود.

علی‌اصغر عنابستانی، عضو فراکسیون مقابله با آسیب‌های اجتماعی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی برنا با اشاره به اینکه اجرایی کردن مشاوره‌ها برعهده دستگاه‌های اجرایی است، گفت: مشاوره‌های قبل از ازدواج، قبل از طلاق و بعد از طلاق یک امر اجرایی است که دستگاه‌های اجرایی باید آن را پیگیری کنند چراکه مجلس و فراکسیون‌ها فقط مسئول جهت دهی، حساسیت زایی و ایجاد ساختارها هستند.

او افزود: من معتقدم آگاهی بخشی و افزایش سطح آگاهی یکی از راهکارهای جدی مقابله با آسیب‌های اجتماعی است که بیش از قانون و الزامات تاثیر می‌گذارد.

عنابستانی تصریح کرد: این روزها طلاق یکی از مهم ترین آسیب‌های اجتماعی است که دست به گریبان آن هستیم بنابراین افزایش سطح آگاهی جوانان قبل از شکل گیری خانواده تاثیر بسیار بالایی در کاهش طلاق دارد چرا که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است و ما باید قبل از تشکیل خانواده جوانان را آگاه کنیم که این امر از طریق مشاوران قابل انجام است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در این خصوص ادامه داد: اقدام مهم بعدی این است که بعد از شکل گیری خانواده و قبل از وقوع طلاق فرهنگ مشاوره را جا بیندازیم و حتی الزاماتی را در این خصوص برای زوجین به وجود بیاوریم تا از بروز مشکلات حاد و جدی جلوگیری شود، بعد از طلاق هم جامعه باید قدم پیش بگذارد و از یک خانمی که مطلقه شده و حتی فرزند هم دارد حمایت کند که تمام این اقدامات در گرو افزایش آگاهی مردم است.

این عضو کمیسیون اجتماعی با بیان اینکه در حوزه آسیب‌های اجتماعی قانون اولویت ندارد، گفت: در مباحث ساختارهای اجتماعی مسئله جدی قانون نیست چون در بسیاری از مواقع قانون داریم اما اجرا نمی‌کنیم درمورد مشاوره هم نیازی به قانون نیست و اینکه ما بیاییم مراجعه به مشاور را برای زنان پس از طلاق اجبار کنیم اصلا درست نیست چرا که این مسئله بیشتر جنبه فرهنگسازی دارد قانون در اولویت نیست در واقع ما ابتدا باید این فرهنگ را ایجاد کنیم و سپس بیاییم با قانون بودجه و منابع مالی آن را تامین کنیم بنابراین اجبار کردن و وضع قانون اصلا کار مناسبی نیست.

عنابستانی با تاکید براینکه مشاوره امر شخصی است، عنوان کرد: مراجعه به مشاور یک امر شخصی است به همین دلیل ما نمی‌توانیم مردم را مجبور کنیم قبل از ازدواج، حین ازدواج، بعد از طلاق و.... به مشاوره مراجعه کنند ما تنها می‌توانیم فرهنگ مراجعه به مشاور را جا بیندازیم و سپس زمینه‌ها و امکانات مشاوره رایگان را فراهم کنیم تا هرکسی که می‌خواهد از این امکانات بهره مند شود رایگان و بدون پرداخت هزینه نزد مشاور برود آن زمان می‌بینیم این فرهنگ به خوبی جا افتاده و همه استقبال می‌کنند.

او درخصوص مشاوره‌های قبل از ازدواج گفت: مجلس قبلی طرح اجباری شدن مشاوره‌های پیش از ازدواج را مطرح کرد اما رای نیاورد و بدون سرانجام ماند چرا که اجباری شدن مشاوره پیش از ازدواج فقط یک بار مالی بر دوش جوانان است و ازدواج را سخت تر می‌کند ما اگر می‌خواهیم این کار را انجام دهیم باید هزینه‌های مشاوره را از منابع عمومی تامین کنیم تا هزینه اضافی بر جوانان تحمیل نشود درواقع این هزینه‌ها باید از جیب دولت تامین شود تا جوانان.

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی ازدواج دولت نماینده مجلس شورای اسلامی آسیب های اجتماعی مراجعه به مشاور قبل از ازدواج بعد از طلاق مشاوره ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت رفع شود / روند ازدواج جوانان تسهیل شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،محمدصادق معتمدیان صبح امروز در جلسه ستاد خانواده و جمعیت استان با اشاره به اینکه اجرای قانون جوانی جمعیت تکلیف قانونی دستگاه‌های متولی است، افزود: ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان با جدیت بر اجرای قوانین این حوزه نظارت داشته و تصمیمات براساس اولویت‌های آذربایجان غربی در این حوزه اتخاذ خواهد شد.

وی همچنین با تاکید بر اطلاع رسانی ظرفیت‌های قانونی پیش بینی شده برای جوانی جمعیت در جامعه، خاطرنشان کرد: دستگاه هایی، چون صداوسیما، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و ...، با برگزاری دوره‌های آموزشی و همچنین تولید محتوای مناسب و برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی مستمر برای جامعه هدف، برنامه جوانی جمعیت را در بین جوانان ترویج کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی به ضرورت فرهنگ سازی و تولید محتوا در حوزه ترویج جوانی جمعیت نیز اشاره کرده و افزود: با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت، ازدواج و فرزندآوری، از ظرفیت نخبگان و کارشناسان و دانشگاهیان و صاحب نظران برای اطلاع رسانی این مباحث به جامعه هدف استفاده شود.

معتمدیان با تاکید بر تولید محتوا توسط دستگاه‌های متولی جوانی جمعیت برای فضای مجازی، اضافه کرد: از ظرفیت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجموعه‌های انقلابی و تشکل‌های مردمی جهت ارتباط گیری صحیح با جامعه هدف استفاده شود.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت برگزاری کارگاه‌های آموزشی تبیین جوانی جمعیت در استان، گفت: از ظرفیت دانشگاهیان، روحانیون و نخبگان که به موضوع جوانی جمعیت اشراف دارند، روند تبیین سیاست‌های نظام و دولت سیزدهم در این حوزه تبیین شده و زمینه گفتگو و اقناع سازی جامعه فراهم شود.

استاندار آذربایجان غربی همچنین با تاکید بر آگاه سازی جامعه از ظرفیت‌های قانون جوانی جمعیت، افزود: ظرفیت‌های قانونی برای ارائه تسهیلات تشویقی از قبیل ارائه زمین، مسکن و تسهیلات بانکی، به جامعه هدف جوانی جمعیت اطلاع رسانی شده تا واجدین شرایط بتوانند از این موارد تشویقی بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • یافتن همسر مناسب مهمترین دغدغه جوانان در تشکیل خانواده
  • چگونگی تصمیم‌گیری مالی در سال‌های اول ازدواج
  • سرمایه‌گذاری در ورزش باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود
  • برخورد با مسافربرهای شخصی غیرمجاز در شهر ارومیه
  • مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند
  • وام ازدواج؛ شیرینی یک قانون برای حمایت از نهاد خانواده
  • نجات یک شهروند از خودکشی در مسکن مهر لنگرود
  • موانع پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت رفع شود / روند ازدواج جوانان تسهیل شود
  • تجلیل از دست‌اندرکاران رویداد کشوری جامعه پرداز در همدان
  • قوانینی که باید درباره هبه کردن بدانید