Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صمت گفت: صادرکنندگانی که تعهدات ارزی دارند، می‌توانند مواد اولیه و یا کالا‌های ضروری اولویت بندی شده توسط وزارت صمت را وارد کرده و بدین گونه رفع تعهد ارزی نمایند.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران، علیرضا رزم حسینی بیان کرد: بیش از ۵ هزار شرکت دانش بنیان با همکاری معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و وزارت صمت مشغول به فعالیت هستند که بیش از ۵۰ درصد از این شرکت‌ها در حوزه‌های مرتبط با صنعت، معدن و تجارت به فعالیت می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد از تولید ناخالص داخلی و ۳۸ درصد اشتغال پایدار مربوط به وزارت صمت است، تصریح کرد: ظرفیت بسیار خوبی در وزارت صمت برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان وجود دارد و حتماً با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ریل گذاری جدیدی را برای حمایت از این گونه شرکت‌ها شروع خواهیم کرد.

وزیر صمت در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دانش بنیان‌ها در حوزه ساخت داخل خودرو می‌توانند به کمک وزارت صمت بیایند، اضافه کرد: شرکت‌های رقیب برای رقابت با خودروسازان داخلی باید ایجاد شود و با ایجاد یک بازار رقابتی خودروی با کیفیت به مشتریان تحویل داده شود.

رزم حسینی ادامه داد: انحصار در حوزه خودرو به صورت گام به گام باید شکسته شود و امکان برخورداری مصرف کنندگان از یک خودروی با کیفیت و قیمت مناسب ایجاد گردد.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های خوبی در حوزه ساخت داخل در بیشتر حوزه‌های صنعتی وجود دارد، گفت: در حوزه لوازم خانگی تولید داخلی ۵۸ درصد افزایش یافته است و رفتن شرکت‌های خارجی از بازار کشور فرصت مناسبی برای شرکت‌های تولید کننده داخلی فراهم آورد.

وزیر صمت با تأکید بر اینکه برای رسیدن به جهش تولید، بروکراسی اداری، قوانین دست و پاگیر و تعدد بخشنامه‌ها باید رفع شود، تصریح کرد: در این چهار هفته هیچ بخشنامه‌ای که منجر به تعدد بخشنامه‌ها و ایجاد مقررات زاید شود، صادر نکرده ایم.

رزم حسینی ادامه داد: سیاست جدید واردات در مقابل صادرات تا چند روز آینده ابلاغ خواهد شد. صادرکنندگانی که تعهدات ارزی دارند، می‌توانند مواد اولیه و یا کالا‌های ضروری اولویت بندی شده توسط وزارت صمت را وارد کرده و بدین گونه رفع تعهد ارزی نمایند.

وی گفت: این فرصت خوبی است و سبب افزایش صادرات و تامین مواد اولیه و کالا‌های ضروری در شش ماهه دوم سال خواهد شد.

وزیر صمت در ادامه با اعلام اینکه سیاست وزارت صمت در جهت فراوانی و عرضه کالا است، بیان کرد: باید کالا در بازار فراوان شود چراکه با افزایش عرضه قیمت‌ها نیز کاهش می‌یابند.

رزم حسینی اضافه کرد: از شنبه آینده نظارت بر توزیع کالا‌ها بصورت هوشمند برای مقابله با گرانفروشی با همکاری تعزیرات در بازار تشدید می‌شود و بازرسی از مراکز اصلی، بنکداران و انبارداران طبق قانون انجام خواهد شد و در صورت مشاهده هر گونه تخلف برخورد قانونی صورت می‌پذیرد.

وی با اعلام اینکه قائل به عرضه همه محصولات فولادی در بورس فلزات هستیم، اضافه کرد: در چند روز آینده با همکاری شرکت‌های بزرگ این فرآیند را هم شروع خواهیم کرد.

وزیر صمت در خصوص روغن نباتی نیز بیان کرد: وضعیت ذخایر استراتژیک کشور در این حوزه خوب است، ۷۹ هزارتن روغن خام نیز در چند روز گذشته میان کارخانجات تولیدی توزیع شده است.

رزم حسینی اضافه کرد: نگرانی از لحاظ تامین روغن نداریم و مردم نیز نباید نگرانی داشته باشند.

وی همچنین در خصوص نهاده‌های دامی و تاثیر آن بر قیمت مرغ، گفت: با ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده‌های دامی وارد می‌شود و در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار می‌گیرد و شبکه توزیع تا مصرف کننده نهایی در اختیار وزارت جهاد است.

وزیر صمت تصریح کرد: ستاد تنظیم بازار بر اساس شاخص‌های وزارت جهاد و مشورت تشکل‌ها قیمت گذاری مرغ را انجام می‌دهد و امیدواریم با افزایش نهاده‌های دامی به ثبات نسبی در بازار مرغ نیز برسیم.

  بیشتر بخوانید: نگرانی در تامین فرآورده‌های لبنی وجود ندارد   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزیر صمت ارز

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزیر صمت ارز مواد اولیه رزم حسینی وزارت صمت وزیر صمت شرکت ها کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۳۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱

امتداد - بانک مرکزی بنابر ثبت سفارش‌ها و اعلام اولویت‌ها و نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، در طول سال ۱۴۰۲ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد که از رشد ۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ برخوردار است. همچنین تامین ارز کالاهای اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال ۱۴۰۱ حدود  ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از  ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن ( ۱۴۰۱ ) از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است. 

کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه