Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی انتشار اخباری از نارضایتی برخی از تولیدکنندگان منطقه خلیج فارس از تمدید احتمالی محدودیت عرضه فعلی، کویت اعلام کرد از هرگونه تصمیمی که اوپک و متحدانش درباره سیاست عرضه اتخاذ کنند، حمایت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، عربستان سعودی و روسیه با تمدید محدودیت عرضه در نرخ فعلی ۷.۷ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۱ موافق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشورها به دلیل ضعیف ماندن تقاضا برای سوخت در سراسر جهان که حاصل افزایش شیوع ویروس کرونا و تاثیر منفی آن بر جابجایی و فعالیت اقتصادی بوده، مایل هستند محدودیت عرضه فعلی را حفظ کنند. تمدید محدودیت عرضه فعلی برخلاف توافق اولیه میان اوپک و متحدانش برای افزایش تولید به میزان حدود دو میلیون بشکه در روز در ژانویه خواهد بود.

خالد الفاضل، وزیر نفت کویت در اظهاراتی که توسط خبرگزاری رسمی این کشور منتشر شد، اعلام کرد کویت از تلاشهای مشترک اوپک پلاس برای متوازن کردن بازار نفت به طور کامل حمایت می کند و از هر تصمیم مشترکی که در آینده در چارچوب اوپک پلاس گرفته شود، پشتیبانی خواهد کرد.

منابع آگاه در اوپک پیشتر به رویترز گفته بودند که کویت، امارات متحده عربی و عراق ترجیح می دهند با بازبینی اهداف تولیدشان، راهی برای افزایش عرضه نفت پیدا کنند.

بحث درباره اهداف تولید و نحوه محاسبه آنها، مذاکرات در خصوص سیاست تولید برای متوازن کردن عرضه در برابر تقاضای ضعیف را در نشست آینده اوپک پلاس پیچیده خواهد کرد.

امارات متحده عربی و کویت معمولا از مواضع عربستان سعودی حمایت می کنند اما هر دو بر این باورند که پایین نگه داشتن تولیدشان در سال ۲۰۲۱ از نظر اقتصادی دشوار خواهد بود. هر دو کشور سرمایه گذاریهای بزرگی برای افزایش ظرفیت تولید انجام داده اند.

کاهش تولید برای امارات متحده عربی چالش برانگیز بوده زیرا این کشور باید از شرکتهای نفتی بین المللی که با آنها همکاری دارد بخواهد در کاهش تولید مشارکت کنند. این کشور حدود ۳۳ درصد از ظرفیت فعلی تولیدش را کاهش داده و ۲.۵۹ میلیون بشکه در روز تولید دارد که کمتر از حدود ۳.۹ میلیون بشکه در روز پیش از توافق اوپک پلاس در آوریل است.

کویت هم که پیش از توافق حدود ۳.۱ میلیون بشکه در روز تولید داشت، اکنون ۲.۲۹۷ میلیون بشکه در روز تولید می کند که به معنای کاهش ۲۶ درصدی ظرفیت تولید بوده است.

بر اساس گزارش رویترز، عراق که دومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک است، ملزم شده است تولیدش را حدود ۸۵۰ هزار بشکه در روز کاهش دهد. اما این کشور پس از سالها جنگ و ناآرامیهای داخلی به درآمدهای نفتی برای بازسازی نیاز مبرم دارد و پیش از این با اوپک پلاس مذاکراتی برای معافیت از کاهش تولید در سال آینده داشت. این کشور موفق نشده به اهداف کاهش تولید به طور کامل عمل کند اما نرخ پایبندی به پیمان را بهبود بخشیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک موج دوم کرونا میلیون بشکه در روز محدودیت عرضه کاهش تولید اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۳۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز چهارشنبه یک افزایش قیمت جزئی داشته که می‌تواند نتیجه گزارش کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته باشد. به نظر می‌رسد توجه سرمایه‌گذاران از تنش‌های خاورمیانه دور شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 2 سنت معادل 0.02 درصد کاهش به 88 دلار و 40 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 2 سنت معادل 0.02 درصد کاهش 83 دلار و 34 سنت معامله می‌شود.

مذاکرات بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت شمالاوپک می‌تواند مانع 100 دلاری شدن قیمت نفت شود

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور 3.237 میلیون بشکه در هفته منتهی به 19 آوریل کاهش یافته است. این در حالیست که بسیاری از تحلیلگران انتظار یک افزایش 800 هزار بشکه‌ای را داشتند.
تاجران منتظر اطلاعات رسمی در مورد ذخایر نفت و محصولات نفتی هستند که قرار است امروز منتشر شود.
در این بین، احتمال کاهش نرخ بهره در انگلیس و اتحادیه اروپا در ماه ژوئن افزایش یافته که می‌تواند به رشد اقتصاد و در نتیجه رشد تقاضا برای نفت کمک کند.
کپیتال ایکونومیکس طی یادداشتی اعلام کرد فعالیت تجاری در منطقه یورو و انگلیس در ماه جاری میلادی با بیشترین سرعت طی یک سال گذشته رشد داشته که حاکی از ادامه رشد اقتصاد منطقه است.
از طرف دیگر فعالیت تجاری در آمریکا در ماه آوریل تا پایین‌ترین سطح طی چهار ماه گذشته کاهش یافته است. بدین ترتیب سیاستگذاران قانع می‌شوند که لازم است نرخ بهره را جهت حمایت از اقتصاد پایین بیاورند.
با وجود تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، به نظر می‌رسد توجه تاجران تا حدی از تحولات خاورمیانه در معاملات روز چهارشنبه دور شده است.
انتهای پیام/44

دیگر خبرها

  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • قیمت نفت نزولی شد
  • قیمت نفت کاهش یافت
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد
  • برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد