Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویدئوی نطق یکی از نمایندگاندر انتقاد از وضعیت کشور با نظرت متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:

*شعار دادن هنر نیست، کسی که تشخیص نمی‌دهد که پراید گران نشده است بلکه ارزش پول ملی به دلیلی چاپ پول بدون پشتوانه ده برابر سقوط کرده است، نمی‌تواند علت درد را تشخیص دهد و برای آن راهکار ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*خانم عزیز از اینور فریاد مبارزه با استکبار و دفاع از ارمانهایتان میزنید که به لطف آن از تجارت جهانی محروم میشویم و ارزی وارد کشور نمیشه و از اونطرف فریاد گرانی میزنید.با خودتون چند چندین؟این هیاهوها ..

*(پاسخ به کامنت بالا)متاسفانه در آنسوی دست برداشتن از آرمانها .. و جان فروشی به غربیان که نمونه کوچکی از آن در برجام دیده شد هم اتفاقی نیفتاد که هیچ خیره سر تر شدن .. کلید حل مشکلات در داخل کشور است نه در تجارت جهانی . البته که اگر تولید داخل بهینه شد جهان خود برای خرید محصولت راه تجارت با تو را خواهد یافت

*اینایی که ذهن ملت رو پر کردن از اینکه ریشه مشکلات بر میگرده به تحریم ها به فکرمن و شما نیستن میخوان بی عرضگی های خودشون رو توجیه کنن و از طرفی با فشاری که در اثر گرانی بر مردم میاد مردم رو وادار به همراهی با هدف خودشون یعنی سازش با دشمن خونخوار کنن

*از این حرفها تندتر را هم قبلی ها زدند و هیچ فایده ای نداشت! در ثانی، حرف این خانم هم بی ربط است! دشمن کاری به پراید و نخود و لوبیا ندارد بلکه ساختار اقتصاد را هدف میگیرد و وقتی ساختار اقتصاد در هم شکست پراید بنجل میشود 150 و نخود و لوبیا هم پر میشکد و مرغ میشود 30 هزار! این خانم حتی نمیداند از چه چیز و چطوری انتقاد کند!.. مافیای خودرو را افشا کند، مافیای کنکور را افشا کند، مافیای .. را افشا کند! حرفهای کلی و هیجان انگیز دردی دوا نمیکند و فقط باعث تخریب افکار عمومی است.

*تا وقتی که انحصار در تمام زمینه ها از جمله اقتصاد، رسانه، سیاست و.... وجود دارد چیزی درست نمی شود.

*.. مجلس با کلاس درس انشاء فرق دارد از نظر من نماینده باید طرحی برای حل مشکلی و یا راه حلی برای معضلی داشته باشد ..

*این حرفا خیلی ضعیفه. احتمالا فقط قیمت اهن الات و پلاستیک مصرفی پراید خیلی بیشتر از ۸ میلیون بشه. این حرفای غلط و طرفداری متعصبانه کمکی به صنعت خودرو نمی کنه. اشخاصی که آنقدر .. متوجه نمیشن که هزینه های تولید چقدر هست نباید اصلا وارد مجلس می شدن.

*مشکل همین جاست که برخی پشت تریبون که قرار میگیرند فقط سعی میکنند به اندازه زمانی که دارند حرف بدهند و شعار مردم پسند بدهند تا این زمان پر بشود و به کیفیت و حقیقت بودن حرفها اعتقاد ندارند. وقتی شرایط اقتصادی کشور به سمت بحرانی شدن میرود این افزایش قیمت طبیعی است. به بیان دیگر پراید ۱۶۰ میلیون نشده این ۱۶۰ میلیون است که به اندازه یک پراید بی ارزش شده. برخی هنوز مشکل را پیدا نکرده اند و فقط میگویند چرا پراید ۱۶۰ میلیون شده. کل ساختار اقتصادی نیاز به تغییر اساسی دارد و این معجزه نیاز به اراده و فهم کل مسئولین از اقتصاد دارد.

***

«یا رومی روم یا زنگی زنگ !» عنوان یادداشتی در انتقاد از تناقضات رئیس جمهور بود. برخی از نظرات کاربران الف در این زمینه خواندنی است:

*من اگر 8 سال پیش رئیس جمهور می شدم به تدریج فروش نفت را کاهش داده و امورات مملکت را با چرخش منابع داخلی و صادرات مشتقات نفتی اداره می کردم و هیچ واسطه ای را هم برای پول و ارز قرار نداده و در صورت تحریم بانکی با طلا معامله می کردم و در برجام هم یک کاغذ که شرایط کامل ما باشد جلو آنها پرت کرده و می گفتم یا این یا هیچ.

*ای مردم خودمونیم واسه خودمون سدمشکلات میشیم.اتحادنداریم.هرچی گرون میکنندبیشترمیخریم فکراینده نیستیم.وهرکدوم به فکرخودمونیم.دولت هم برامون موش دوونی میکنه.

*امریکا ضربات سنگینی به اکثریت ملت زده وفقط عده ای خاص ورانتی نه تنها صدمه ای ندیدند بلکه با رانت سرمایه بیشتری کسب کردند

*اگر به موقع به شفاف سازی اقتصاد ، صرفه جویی ، برنامه ریزی برای تولید ، ارتباط با دنیا ، پرهیز از شعار زدگی و ... اقدام کرده بودیم ، اکنون تحریم آمریکا اینهمه فشار وارد نمیکرد که کار بجایی برسد که افرادی در حد رئیس جمهور ضرورت صلح را مطرح نمایند حتی در وضعیت فعلی هم برنامه مشخص و هماهنگی برای مقاومت و برون رفت از این وضعیت و کمک به اقشار ضعیف جامعه نداریم

*معمولا پیروزی مزایایی دارد که موجب شادمانی و غرور است نویسنده محترم بفرمایید این پیروزی ملت چه مزایایی برایشان به ارمغان آورده است البته بجز آنهایی که شمردند مانند گرانی کمر شکن و ناامیدی و ... ؟

*آیا کسی شک دارد که چرا مردم بیش از 25 میلیون به ایشان رای دادند ، رای دادند که با آمریکا به پشتوانه رای خود مذاکره و صلح کامل کند ، هم خودش نتوانست و هم نگذاشتند ، ناراحتی مردم از اینجاست که چرا رای بالای مردم را هدر داد و مذاکره و صلح نکرد

(پاسخ به کامنت بالا)مذاکره با امریکا (برجام) صورت گرفت اما شیطان بزرگ بدعهدی کرد و خباثت خود را نشان داد و ثابت کرد که قابل اعتماد نیست.

*در سطح جهان هیچ کشوری همیشه دوست و هیچ کشوری همیشه دشمن نیست باید بر اساس منافع ملی کشور هر تصمیمی را گرفت. استراتژی یا زنگی زنگ یا رومی روم اشتباه است.

*قطعا دولت فعلی نیز بسیاری از قصورها و تقصیرها را داشته است ولی وقتی پدیده ای مثل گرانی ارز مدام در دولتها تکرار میشود, زمانی که در مقابل اصلاح قانون اساسی و ساختارها مقاومت می‌شود, زمانی که اقتصاد هر روز سیاسی‌تر میشود و از شفافیت دورتر می‌گردد و..., این دیگر فراتر از این دولت و ان دولت و یک ناکارامدی حاکمیتی است.

***

یادداشتی با عنوان «جنجال توییت «ذوالنوری» به روایتی دیگر» از مطالب پربحث الف در هفته گذشته بود. برخی از نظرات مخاطبین الف را می خوانید:

*آنچه که مشخص شد این است که آقای ذوالنور در جایگاهی که قرار گرفته ؛ جایگاهش نیست و مسئول کمیسیون امنیت مجلس اینگونه صحبت کند؟ یا از سر عصبانیت و لج بازی است؛ یا بازی خورده و یا ساده اوح است.مجلسی که خود را انفلابی می داند در مدت 5 ماه دو تذکر صریح و روشن و بدون تفسیر از مقام معظم رهبری گرفت؟ اگر مجلس برمبنای انقالابی گری حرکت می کرد اولا باید حفظ حرمت ها را نگه می داشت که متاسفانه این کار انجام نشده است و در کارهایی که وظیفۀ آن ها نیست دخالت می کنند؟ در حالی که باید قانون گذاری کنند؟

*یک سوال چه اشکال دارد در امور مهم به ارای مردم مراجعه شود و نظر انها را پرسید ایا عقل و خرد مجموع ملت ایران از چند نفر مسئول تصمیم گیر کمتر است که در هیچ موردی به ارای مردم رجوع نمی شود و اصل رفراندوم که در قانون اساسی امده عمدا فراموش می شود

*علیرغم وجود روشهای علمی برای سنجش رای و نظر مردم همه سیاستمدران ما رای و نظر خود را به عنوان رای و نظر مردم مطرح می کنند که در چنین شرایطی بروز این بی اخلاقی ها اجتناب ناپذیر خواهد بود.

*سياست هايي كه در تاريخ اسلام آمده است : سياست هاي مذاكره اي و صلح و آشتي پيامبر اسلام، سياست هاي جنگي پيامبر، سياست ٢٥ سال خانه نشيني امام علي، سياست صلح امام حسن، سياست شهادت طلبي امام حسين، سياست دعايي امام سجاد،سياست فرهنگي و تربيت شاگردان زبده امام صادق، سياست قبول ولايتعهدي مامون از طرف امام رضا سلام الله عليهم اجمعين. نتيجه : نتيجه آن كه هر سياستي تابع مقتضيات و شرايط زمان و مكان خاصي است سياست سيال است ، سنگ خارا نيست تصدقتم

* اگر نظارت و کنترل و بازخواستی در کار بود ، که دولت فخیمه فرصتی برای این همه زرافشانی به پیکر مملکت تو تمام این سالها پیدا نمیکرد. شد یه بار غیر از ماجرای بنی صدر ، یکی یقه دولت رو بچسبه ، بپرسه داری چیکار میکنی ؟ نمونه بارزش تو قضیه گران کردن بنزین و قصه ی صبح جمعه ی روحانی ، کسی چیزی گفت ؟ دولت پاسخگوی کارش شد ؟ حرفا میزنی!

*فرض کنید چنین جملاتی که آقای ذوالنوری خطاب به رییس جمهور گفته رو یکی از سیاسیون به اقای جنتی میگفت چه اتفاقی میافتاد؟

*درست است دولتها به خواست مردم کاری نمی کنند، اما همیشه هم در موارد منفی و هم در موارد مثبت، پای مردم را بمیان می کشند. آقای روحانی چنین کرده است و آقای ذوالنور هم همانگونه رفتار کرده است، در واقع این هردو بنا به دلایلی که خود دارند نظری را اعلام و با چاشنی مردم آنرا تزئین کرده اند. 

*کاش اون روزی که روحانی پشت تریبون لفظ "بی شناسنامه ها" را خطاب کردن به ۱۴ میلیون ایرانی همون هایی که الان جامه ها می درند برای روحانی برای مردم هم جامه می دریدند. این نماینده کم کمش بر اساس منطق روحانی جواب داده.

*حال که مصلحت این است دولت استیضاح نشود لا اقل طرح سوال از رییس جمهور را اجرایی کند و یک مصوبه و قانونی تصویب کنند که بشود دولت ها را پس از سر آمدن مدتشان به خاطر عملکردهای سو و تخلفات و فسادها محاکمه کرد این کمترین کاری است که مجلس باید انجام دهد

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۶۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی از انتشار و رونمایی از کتاب اولویت‌های پیشنهادی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این مرکز خبر داد و با اشاره به اینکه مجلس دوازدهم از چند ماه آینده کار خود را شروع می‌کند، گفت: این مجلس می‌تواند نقشی قابل اعتنا در تحقق اهداف عالیه نظام، سیاست‌های کلان و برنامه‌های توسعه کشور ایفا کند.

وی با بیان اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس به‌عنوان عقل منفصله نهاد تقنین، در این عرصه نقشی تأثیرگذار دارد، افزود: این نقش در صورتی ایفا می‌شود که سازوکار‌های لازم برای بهره گیری از دیدگاه صاحب‌نظران و خبرگان کشور درباره قانون‌گذاری در کشور ایجاد شود.

نگاهداری گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس باید مبتنی بر نظام پژوهشی روش‌مند و قاعده‌مند، اولویت‌های کشور در هر عرصه را مشخص و راهبرد‌ها و رویکرد‌های تحقق این اولویت‌ها را تبیین کند.

وی با بیان اینکه کتاب مذکور در راستای تحقق این نقش مرکز پژوهش‌های مجلس، منتشر شده، افزود: این کتاب با تحقیق و مطالعه دفاتر تخصصی این مرکز در حوزه‌های مختلف کشور منتشر شده است.

تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس بیان کرد: اولویت‌های پیشنهاد شده در این کتاب، حاصل مطالعات انجام شده در طول بیش از ۲۰ سال فعالیت مرکز پژوهش‌ها بوده است. در کنار این تجربیات، از مطالعات انجام شده با عنوان پویایی شناسی ابر چالش‌های کشور نیز بهره گرفته شده‌است.

وی با بیان اینکه در تدوین این کتاب از دانش علمی کارشناسان مرکز استفاده شده، گفت: تلاش کردیم تا ساختاری روش شناختی برای احصا و استنباط مسائل اولویت‌دار کشور تدوین کنیم که از سه منبع نشات گرفته است؛ نظرخواهی از نمایندگان مجلس، نظرات تخصصی کارشناسان مرکز و خبرگان بیرون از مرکز و نظرخواهی عمومی.

نگاهداری ادامه‌داد: در بخش اول پژوهشگران ما با نمایندگان مجلس که در حوزه‌های خاص صاحب‌نظر هستند، مصاحبه کرده و اولویت‌های اظهار شده از سوی آنان را، دسته بندی کردند. در بخش دوم، کارشناسان دفاتر و گروه‌های پژوهشی مرکز با همکاری خبرگان و صاحب‌نظران، در زمینه تخصصی خود، اولویت‌های پیشنهادی را جمع آوری کرده و در بخش سوم ما در قالب فرم نظرخواهی برخط، اولویت‌های مدنظر مردم را گردآوری کردیم.

وی بیان کرد: در انتخاب مسائل فرض بر آن بوده که مسائلی مطرح شود که در صورت عدم اقدام، آسیب جدی به‌دنبال خواهند داشت یا مسائلی را مدنظر قرار دادیم که در صورت توجه به آنها، برای کشور فرصت آفرین هستند.

معیار‌های دسته بندی مسائل کتاب

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس تأکید کرد: دسته بندی مسائل در این کتاب براساس این پیش فرض انجام شده که انتخاب راه‌حل‌ها، با استفاده از فرصت‌های پیشرو و با تکیه‌بر سیاست‌های کلان کشور صورت خواهد گرفت.

وی ادامه‌داد: معیار‌هایی مانند ضرورت و فوریت مسئله، امکان‌پذیری، اهمیت از نگاه مردم و فعالان بخش مربوطه و ضرورت ورود مجلس به موضوع نیز در تعیین اولویت‌های مجلس دوازدهم، مورد توجه قرار گرفته است.

نگاهداری توضیح داد: پس از این مرحله، متخصصان مرکز پژوهش‌های مجلس، ارتباط میان اولویت‌ها و دسته بندی آنها را تحلیل کردند تا به مقولات کلان‌تر برسند. از تحلیل مضمون و رابطه این مقولات، ما به پنج هدف راهبردی دست یافتیم که می‌تواند بازتاب دهنده استراتژی و رویکرد بالقوه مجلس دوازدهم به مسائل کشور راه حل‌های آن باشد.

وی در ادامه اهداف راهبردی مدنظر در کتاب اولویت‌های پیشنهادی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را برشمرد و گفت: اولین هدف ما ناظر به توسعه سرمایه انسانی و عدالت اجتماعی بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس توضیح داد: در دهه‌های گذشته، کشور ما عملکرد خوبی در رشد بهداشت، آموزش و پرورش، آموزش عالی و تربیت نیروی انسانی داشته است، اما به‌دلیل رشد اقتصادی پایین و تحریم‌های دهه گذشته، کیفیت خدمات اجتماعی و رفاهی و سرمایه انسانی آسیب جدی دیده‌است.

ضرورت توجه به کارآمدسازی نظام تأمین اجتماعی

وی بیان کرد: از این منظر، همزمان با اقداماتی در جهت رشد و شکوفایی اقتصادی، نیازمند کارآمدسازی نظام تأمین اجتماعی، توسعه و هوشمندسازی سازوکار‌های رفاه‌بان و اثربخش‌سازی سیاست‌های محرومیت زدایی و رفع فقر هستیم که این اقدامات به‌طور ویژه باید از طریق رفع موانع نهادی، کاهش هدر رفت منابع و شناسایی نظام‌مند گروه‌های هدف، برنامه ریزی و دنبال شود که دستیابی به همه این اهداف، نیازمند رشد اقتصادی و صنعتی سازی کشور است.

نگاهداری به‌ضرورت تقویت هم‌بستگی ملی و افزایش سرمایه اجتماعی براساس واقعیات تاریخی و امروزی جامعه ایران اشاره و اظهار کرد: در کنار اهمیت ذاتی هم‌بستگی ملی و اعتماد برای یک جامعه پویا، باید درنظر داشت که در سال‌های اخیر، دشمنان کشور و نظام تلاش سازمان یافته‌ای با هدف تضعیف عوامل پیونددهنده و هویت بخش ملت ایران داشته‌اند.

وی ادامه‌داد: بنابراین، تلاش مؤثر و غیر نمایشی برای حفاظت و ارتقای هم‌بستگی ملی و سرمایه اجتماعی کشور، از ضرورت‌های استراتژیک کشور در برهه کنونی است.

اهمیت ارتقای آموزش و سلامت در مجلس دوازدهم

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه آموزش و سلامت نیز در این کتاب مورد توجه بوده، گفت: برای توسعه سرمایه انسانی و عدالت اجتماعی، باید اقداماتی برای رسیدن به توسعه و تقویت نظام حفاظت از سلامت جسمی و روانی جامعه داشته‌باشیم.

وی بیان کرد: در حوزه آموزش نیز نیازمند کیفیت بخشی و ارتقای اثربخشی نظام آموزشی هستیم که این سیاست، باید همراه با افزایش سرمایه اجتماعی از یک سوء و رشد و شکوفایی اقتصادی از سوی دیگر، همراه باشد.

نگاهداری دومین هدف راهبردی در این کتاب را رشد و شکوفایی اقتصادی عنوان کرد و افزود: کشور ما به‌عنوان کشوری در حال توسعه و پیشرفت، برای رفع نیاز‌های داخلی و جانماندن از رقابت‌های اقتصادی منطقه‌ای و جهانی، نیازمند تمرکز جدی بر رشد اقتصادی به‌ویژه در حوزه صنعت و دانش بنیان است.

وی ادامه‌داد: همزمان با کاهش ناترازی در حوزه‌های مختلف مانند بودجه عمومی کشور، بانک‌ها و صندوق‌های بازنشستگی، نیازمند استفاده از راهبرد‌هایی کارآمد معطوف به ارتقای ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در اقتصاد کلان، رشد سرمایه‌گذاری و توسعه صادرات با تأکید بر مزیت‌های نسبی هستیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: رفع این نیاز، مستلزم به‌کارگیری بسته‌ای منسجم از سیاست‌ها با هدف حذف مداخلات ناضرور دولت، تعادل بخشی پایدار در بازار‌های مختلف، توسعه تعامل‌پذیر با اقتصاد جهانی، تمرکز بر صادرات غیرنفتی، افزایش بهره وری و تقویت نظام شبکه‌ای تولید و شکوفایی محیط کسب و کار است.

مسئله منابع مشاع در کشور

وی دیگر هدف راهبردی در این کتاب را حفظ سرمایه سرزمینی و محیطی دانست و گفت: مسئله منابع مشاع در کشور، وضعیتی تراژیک و حساس است که این امر در حوزه آب، اهمیتی ویژه دارد.

نگاهداری با بیان اینکه منابع عمومی و مشترک شهروندان به‌عنوان منابع مشاع شناخته می‌شوند، افزود: در صورت عدم تعادل میان بهره برداری و حفاظت از این منابع، رو به فرسایش و نابودی می‌گذارند.

وی با تأکید بر وضعیت بحرانی مدیریت منابع آب در کشور، ادامه‌داد: منابع آب کشور، کیفیت هوا، جنگل‌ها و منابع طبیعی و همچنین کیفیت محیط کالبدی زندگی مردم را می‌توان از جمله منابع مشاع و عمومی دانست که در معرض خطر هستند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: در ادامه راهبرد حفظ سرمایه سرزمینی و محیطی، لازم است علاوه بر توجه به مهاجرت‌های داخلی و خارجی در کشور، تمهیداتی در جهت تعادل بخشی جمعیت و منابع در راستای پراکنش متوازن ثروت‌های کشور در مناطق مختلف را مورد نظر قرار داد.

ضرورت مبارزه نظام‌مند با فساد

نگاهداری به ارتقای کیفیت حکمرانی و تقویت نهاد‌های مدنی به‌عنوان چهارمین هدف راهبردی مدنظر در این کتاب اشاره کرد و گفت: ما از یک سوء نیازمند مبارزه نظام‌مند با فساد در نهاد‌های حکمرانی و ارتقای ظرفیت و کیفیت نهاد‌ها و سیاست‌های عمومی هستیم و از سوی دیگر به تقویت نهاد‌های اجتماعی نیرومندی نیاز داریم که در امور عمومی مشارکت داشته و به پشتوانه حاکمیت قانون، بر امور و نهاد‌ها نظارت کنند.

وی بیان کرد: در خصوص مجلس، تقویت کارکرد‌های پارلمان و ارتقای نظام قانون‌گذاری و تنظیم‌های بخشی در راستای سیاست‌های کلی نظام ضرورت دارد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس ادامه‌داد: در ساختار اداری کشور نیز نیازمند تمرکززدایی و تفکیک امور ملی و محلی با توجه به الزامات تاریخی، وحدت و مصالح ملی و عمومی هستیم.

وی توضیح داد: ضروری است که نقش دولت در امور محلی تا حد امکان به کارکرد قیمومتی تقلیل یابد و از سوی دیگر فرآیند‌ها و سازوکار‌های اداری و محلی در قالبی شفاف و تحت نظارت مردم صورت گیرد تا از شیوع فساد، حامی پروری و رابطه سالاری جلوگیری شود.

نگاهداری به‌ضرورت ارتقای قدرت ملی اشاره کرد و گفت: امنیت ملی از دو منظر داخلی و خارجی باید مورد اهتمام باشد؛ در سطح خارجی نیازمند تقویت بنیه دفاعی و بازدارندگی کشور هستیم که همزمان با آن باید به‌دنبال گسترش و تعمیق روابط خارجی و تسهیل سازوکار‌های بین المللی برای تجارت و کمک به راهبرد توسعه صادرات باشیم.

وی بیان کرد: در کتاب حاضر و براساس این پنج محور کلان، اولویت‌های پیشنهادی برای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در چهار موضوع امور اجتماعی، فرهنگی و آموزش، امور اقتصادی، صنعت، معدن و انرژی، امور زیربنایی، کشاورزی و محیط‌زیست و حوزه حکمرانی، سیاسی، امنیتی و دفاعی دسته بندی شده‌است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خانجانی: توئیت فضائلی درباره تذکر به مسئولان، جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرده/دولت رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • نانسی پلوسی: نتانیاهو باید استعفا کند
  • نانسی پلوسی: نتانیاهو مانع صلح است و باید استعفا کند
  • واکنش میرسلیم به ادعای تذکر رهبری به برخی مسئولان درباره گشت ارشاد /هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است
  • تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم