Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری مشترک سران اقلیت‌های دینی (آشوریان، ارامنه، یهودی‌ها و زردتشتی‌ها) در محکومیت توهین رسانه‌های غربی به ساحت پیامبر اکرم (ص) امروز جمعه ۹ آبان‌ماه در کلیسای شرق آشوری تهران برگزار شد.

مارنرسای بنیامین اسقف کلیسای شرق آشوری تهران در این نشست خبری با اظهار گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و تبریک ولادت پیامبر اکرم (ص) گفت: زیبا و دلپسند است که مؤمنان دور هم جمع شوند و امروز رهبران ادیان توحیدی برای هدف متعالی یعنی همدلی و هم‌رایی کنار هم جمع شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: اتحاد ما مؤمنان و شرکت در این اجلاس باعث دلگرمی است، ۱۰ سال پیش کشیشی در آمریکا اقدام به توهین مقدسات مسلمان کرد و گفت که باید کتب مقدس را بسوزانند. اما بسیاری این عمل را توهین‌آمیز و محکوم کرد. سال‌های سال این حرکت‌های زشت و ناپسند متعددا تکرار شد که این حرکت توهین‌آمیز هم عنوان آزادی می‌دانند.

اسقف کلیسای آشوری تصریح کرد: حرکت زشتی از رئیس‌جمهور کشوری سر زده و همه دنیا را به آشوب کشیده است آیا این میوه و نتیجه آزادی است؟ آیا باید از آزادی سوء‌استفاده باید کرد؟ خیر آزادی کامل تنها برای خدا است و آزادی نسبی برای مردم است و وظیفه انسانیت است که همسایه خود را ارج دهد و انسان آزاد است برای احترام و تکریم متقابل. آزادی باید برای بنای یکدیگر باشد نه تخریب.

او درباره نتیجه این توهین و افترا گفت: نتیجه این توهین دعوا بشریت به قتل، ترور و شورش خواهد بود. آقای رئیس‌جمهور فرانسه می‌دانستید نتیجه هرج و مرج در دنیا و قتل‌ها بازخورد این تدبیر و عمل شما است.

او با خوانش جمله‌ای از انجیل متی اظهار کرد: با دیگران همان‌گونه رفتار کنید که دوست دارید ان‌گونه با شما رفتار کنند پیام مسیحیت احترام است نه تخریب.

خاخام یونس حمامی، رهبر مذهبی جامعه کلیمی در ادامه این نشست گفت: پیام ما همیشه محبت و دوستی است که شیوه رفتاری محبت و دوستی و انسانی از ابراهیم خلیل به ما رسیده است، خداوند انسان را از خاک آفرید و از وجود خودش در او دمید از همین رو هر فردی در جایگاه خود با ارزش است. این توهین و اهانت بدون منطق بوده و این به دلیل ضعف او است.

او ادامه داد: جایگاه ادیان توحیدی برای حفظ حرکت انسانی بسیار اهمیت داده شده است و این آزادی بیانی که عنوان می‌شود به عنوان تجاوز به حد و حدود انسانیت است و به دیگران آسیب می‌رساند. آزادی نباید به حرمت انسانیت توهین کند. از همین رو، حرکت رئیس‌جمهور فرانسه از منظر ما پسندیده نبود.

کشیش گریگوریس نرسیسیان کشیش خلیفه‌گری ارامنه در ادامه این نشست گفت: اگر به سنت‌های ادیان مختلف احترام بگذاریم با صلح و دوستی در کنار هم زیست خوبی خواهیم داشت اما اگر احترام نگذاریم این صلح دچار خدشه می‌شود. در درجه بعد آزادی است که باید حد و حدود را حفظ کنیم. در دوره‌ای گروهی از ارامنه نزد امام خمینی رفتند و ایشان فرمودند که هیچ کس حق تجاوز به حقوق ارامنه را ندارند و آنها هم برادران ما هستند. درود بر رهبران ایرانی که آرامش و صلح را برای مردم کشور و منطقه می‌خواهند همچنین حاج قاسم سلیمانی که در برابر تکفیری‌ها جنگید تا مردم کشورش و منطقه در آرامش باشند.

او ادامه داد: ما باید به گونه‌ای زندگی کنیم تا روشنی چهره خداوند را بر یکدیگر ببینیم زیرا خداوند چهره صلح و دوستی است.

بیانیه رهبران ادیان توحیدی در این نشست خبری هم قرائت شد. که مضمون آن درباره خیزش مسلمان در سراسر جهان درباره حرکت توهین آمیز رئیس‌جمهور فرانسه بود و رهبران ادیان توحیدی این توهین و استهزا را محکوم کردند و گفتند که آنها هیچ بویی از صلح و آزادی نبرده‌اند. دولت شرک در نهایت چاره‌ای جز تسلیم ندارد.

کد خبر 5059781

منبع: مهر

کلیدواژه: فرانسه پیامبر اکرم ص توهین به پیامبر رایزنی فرهنگی تازه های نشر معرفی کتاب ترجمه دفاع مقدس تجدید چاپ کتاب و کتابخوانی کتاب انتشارات سروش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ادبیات جهان موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران پیامبر اکرم ص سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران رئیس جمهور فرانسه ادیان توحیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۶۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ

یک سناتور آمریکایی اظهار کرد اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، او نمی‌تواند ادامه کمک‌ها به اوکراین را تضمین کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سناتور جمهوری خواه دن سالیوان از ایالت آلاسکا اظهار کرد او نمی تواند ادامه کمک رسانی به اوکراین را تضمین کند اگر ترامپ بار دیگر در ماه نوامبر به عنوان رئیس جمهور کشور انتخاب شود.

وی در مصاحبه با شبکه سی بی اس در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا او می تواند تضمین کند که آمریکا همچنان در کنار اوکراین می ماند اگر ترامپ بار دیگر به کاخ سفید بازگردد؟ گفت: من نمی توانم هیچ چیزی را تضمین کنم اما به راستی خوب است که رئیس جمهور زلنسکی نگاهی به افغانستان بیاندازد زیرا این کشور چیزهای زیادی را از دست داد.

اشاره سالیوان به اظهارات اخیر ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین پس از تصویب بودجه کمکی حدود 61 میلیارد دلاری در کنگره آمریکا برای این کشور در مقابله با روسیه است. زلنسکی پس از تصویب این بودجه گفته بود: اختصاص بودجه برای کمک به اوکراین، نشان می دهد که کشورش افغانستان دوم نیست و آمریکا در کنار اوکراین ایستاده است.

سالیوان ادامه داد من فکر می کنم ما باید به شرایط اوکراین نگاه کنیم. من قویا معتقدم به دلیل ضعف دولت بایدن، آنها هر ساله هزینه های دفاعی را در بودجه کشور کاهش دادند. سیاست های انرژی آنها نیز منعکس کننده ضعف آنهاست و خروج ناشیانه آمریکا از افغانستان، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را به حمله به اوکراین، تشویق کرد.

این در حالی است که مجلس نمایندگان با 311 رای موافق و 112 رای مخالف در نهایت کمک 60.84 میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کرد.

این لایحه اکنون به مجلس سنا که تحت کنترل دموکرات‌ها است فرستاده خواهد شد و به احتمال زیاد در آنجا مورد تایید متحدان دولت جو بایدن قرار خواهد گرفت.

این طرح ماه‌هاست به دلیل مخالفت شدید برخی قانون‌گذاران جمهوری‌خواه در کنگره بلاتکلیف مانده بود.

این کمک‌ها به معنی تامین مهمات توپخانه و موشک‌های دفاع هوایی خواهد بود. دولت کی‌یف، که به شدت به این کمک‌ها نیاز دارد، بارها از کنگره آمریکا خواسته آن را تصویب کند چرا که این کمک‌ها را مسئله مرگ و زندگی برای اوکراین اعلام کرده است.

همچنین مجلس نمایندگان آمریکا کمک 26.38 میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی را با 366 رای موافقت در مقابل 58 رای مخالف به تصویب رساند. علاوه بر این، 8 میلیارد دلار برای کشورهای دوست و متحد آمریکا در حوزه هند-اقیانوس آرام شامل تایوان، و مبلغی نیز برای کمک های بشردوستانه برای غیرنظامیان غزه و دیگر مناطق درگیر جنگ اختصاص داده شد. همچنین قوانینی مربوط به امنیت ملی آمریکا از جمله ممنوعیت احتمالی شبکه اجتماعی تیک تاک، تصویب شد.

در همین حال سناتور جمهوری خواه ران جانسون از ایالت ویسکانسین، مجلس نمایندگان آمریکا را به دلیل تصویب لوایح کمک های خارجی مورد انتقاد قرار داد و گفت: کنگره پولی را برای این لوایح اختصاص داده که ما نداریم.

وی در جریان یک مصاحبه افزود: آمریکا به جای ارسال کمک های خارجی به کشورهای دیگر باید بر تضمین امنیت مرزهای خود تمرکز کند.

این در حالی است که دونالد ترامپ نیز در ماه های اخیر درباره ارسال کمک ها به اوکراین ابراز تردید کرده  و اظهار داشته که حمایت از اوکراین منافع حیاتی آمریکایی ها نیست. با این حال ترامپ در دیدار با مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان موافقت خود را با اعطای کمک ها به اوکراین به صورت وام، اعلام کرده است.

پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجیپیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده 6 ژانویه برای ترامپبهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی در نشست خبری با رئیس جمهور سریلانکا: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • رئیس‌جمهور فرانسه پا به توپ شد! (عکس)‏
  • آزادی بیان به سبک فرانسه
  • اراده مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان برای پیروزی فلسطین و جایگزینی نظامی عادلانه در جهان قطعاً محقق خواهد شد
  • دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم
  • عامل حمله به کنسولی ایران در پاریس به حبس محکوم شد
  • عامل حمله به ساختمان کنسولی سفارت ایران در پاریس به حبس محکوم شد
  • رئیسی به لاهور سفر کرد
  • تماس تلفنی ماکرون و نتانیاهو درباره وضعیت منطقه
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ