Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، وبینار مبانی و چالش های دینی و معنوی در مواجهه با بلایا و مصائب در اولین روز کنفرانس با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، آیت الله مرتضی مقتدایی نماینده مجلس خبرگان رهبری، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، مولوی محمد اسحاق مدنی نائب رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، مولوی نذیر احمد سلامی نماینده مجلس خبرگان رهبری، خانم دکترعفت شریعتی نماینده مجلس شورای اسلامی، آیت الله محمد امامی کاشانی نماینده مجلس خبرگان رهبری، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، آیت الله سید کاظم نور مفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان، ابوذر ابراهیمی ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، آیت الله سید مصطفی محقق داماد رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم، عبدالرحمن پیرانی دبیرکل جماعت دعوت و اصلاح برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این وبینار اظهار داشت: در حال حاضر که شاهد استیصال جهانی در مقابل بحران کرونا هستیم دستورات اسلام درباره بهداشت فردی و اجتماعی، تعاون و همکاری، و نوع دوستی میتواند مردم جهان را از خطرات گسترده دور نگه دارد و از بروز یک فاجعه انسانی جلوگیری نماید در شرایط فعلی جهان اسلام علاوه بر مشکلاتی  که درنتیجه دشمنی که با جهان غرب داشته است با ابعاد اقتصادی، بهداشتی و امنیتی بحران کرونا نیز مواجه شده است.

بحران کرونا از یکسو با مشکلات عدیده اقتصادی امنیتی و روانی است و از سوی دیگر البته فرصتی برای نمایش ظرفیت عظیم اسلام برای مدیریت بحران های انسانی و حل مشکلات  جوامع مسلمان فراهم آورده است.

براساس تعالیم نورانی اسلام عزیز اگر فریاد مسلمانی که به کمک نیاز دارد برخواست همه باید دست به دست هم دهند و برای کمک بشتابند بر این اساس بسیج ظرفیت های کشورهای اسلامی برای کمک به براداران مسلمان خود در سایر کشورها اقدامی ضروری و مهم است.

آیت الله مرتضی مقتدایی، نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تبیرک ولادت پیامبر اسلام (ص)‌ و هفته وحدت تأکید کرد: باید همه ما دست به دست هم دهیم و وحدتی بین شیعه و سنی و فرق و مذاهب مختلف ایجاد کنیم تا در بلیه کرونا بتوانیم از امت اسلامی صیانت کنیم.
 
وی افزود: این بلیه کرونا اکنون ما را هم از نظر جانی و هم از نظر مالی مبتلا کرده است. بسیاری از افراد سرمایه خود را از دست دادند و تعداد زیادی نیز هر روز جان خود را از دست می دهند.
 
آیت الله مقتدایی تأکید کرد: ما می توانیم این بلیه را یک آزمایش الهی برای ملت ها بدانیم که از طرف خداوند تحت آزمایش قرار گرفته ایم. چرا که طبق آیات قرآن کریم، سنت الهی بر این قرار گرفته که همه افراد را آزمایش کند.


مولوی محمد اسحاق مدنی، نائب رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ضمن تبریک هفته وحدت به حاضرین در وبینار اظهار داشت: اینکه ما امروز برای مسائلی که جهان اسلامی با آن روبروست چاره ای بیندیشیم اتفاق مبارکی است. 

وی افزود: هر مسلمان باید در فکر امت اسلام باشد؛ مشکلات و ناراحتی ها دامن گیری که در این امت است  بایددغدغه هر مسلمانی باشد.

مولوی اسحاق مدنی خاطر نشان کرد: البته دنیا بدون مصیبت و ناراحتی نیست اما آن چیزی که امروز امت اسلامی که بهترین امت است را تهدید می کند و بسیار خطرناک است توطئه دشمنانی است که می خواهند کار جهان اسلام را یکسره کنند.

وی افزود: جهان اسلام امروز در وضعیت بسیار بدی قرار گرفته است، شما کمتر جایی می بینید که امت اسلامی با یکدیگر درگیر نشود، ما شاهد هستیم چگونه از ما سوء استفاده می کنند و سرمایه های خدادی ما را به یغما می برند؛ دشمنان می خواهند کاری کنند که صدای اسلام را برای همیشه خاموش کنند و یا اصلا امتی به نام امت اسلام وجود نداشته باشد اگر هم وجود داشته باشد در حد ضعیف باشد تا خیالشان راحت باشد.
 
مولوی نذیر احمد سلامی، نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری با ابراز تاسف از اینکه امکان دیدار حضوری با میهمانان کنفرانس وحدت فراهم نشده است اظهار داشت: ویروس کرونا عرصه های مختلف زندگی اعم از فرهنگی اقتصادی و سیاسی را در سطح بین المللی به صورت جدی تحت الشعاع قرار داده است.

وی با بیان اینکه هیچ شر مطلقی در جهان وجود ندارد، گفت: علیرغم تمام مشکلاتی که به خاطر این ویروس به وجود آمده است نباید سایه روشن های حاصل از این ویروس را نادیده گرفت، ضمن اینکه در اندیشه تغییر این وضعیت نامناسب هستیم باید از ظرفیت بالقوه و بالفعل شرایط پیش آمده نیز استفاده کرد و با ساماندهی آن بهره کافی و وافی را از آن در آینده ببریم.

مولوی سلامی تصریح کرد: فرایند درونی سازی فرهنگ تقریب، مستلزم تلاش در دو بعد عملی و علمی است،  باید با ارائه خوراک سالم ذهنی  باورهای آلوده را اصلاح کرد و نگاه درست از زاویه دید اسلام را به مخاطبان عرضه داشت و با التزام به باورهای اسلامی در عرصه عملگرایی هم پیشگام باشیم و با  الگو سازی تقریبی این فرآیند را در دل و قلب برادران و خواهران مسلمان نهادینه کنیم، در این صورت است که قلب هر مسلمان یک نوا را زمزمه می کند و آن برادری و دگر پذیری و وحدت اسلامی است و  این وجه تمایز بین مسلمانان و عموم مردم است و هدف ما به عنوان منادیان تقریب بین مذاهب هم نیز باید معطوف به همین مسئله باشد.

 ابوذر ابراهیمی ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی آموزش به تنهایی برای فائق امدن با مسائلی چون کرونا کافی هست یا خیر، بشر صد سال پیش فکر میکرد که اگر آموزش به خوبی انجام شود همه مشکلات حل خواهد شد ولی بعد ها مشخص شد که آموزش به تنهایی مشکل گشا نیست.

وی افزود: آشنایی با یکسری اصطلاحات در آموزش اتفاق می افتد بنابراین فرق بین آموزش و این که انسان ها بتوانند دارای توانمندی شوند که بر مسائل فائق بیایند، فرق بین داشتن و شدن است. 

 ترکمان در همین خصوص ادامه داد: برخی از افراد به دنبال داشتن هستند، به دنبال متقی شدن؛ این شدن ها باعث میشود آموزش هایی که به فرد داده می‌شود در جان آن رسوخ و‌ نفوذ می‌کند،بنابراین آموزش صرفا با داشتن یکسری علوم،محفوظات و اصطلاحات ممکن است منجر شود به ناآگاهی در عین آگاهی، جهل در عین دانستن.
 


انتهای پیام/
 
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: مجلس خبرگان رهبری نماینده مجلس جهان اسلام امت اسلام آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله نوری همدانی: در مقابل دشمن متحد و همراه رهبر باشید

مرجع تقلید شیعیان گفت: لازم است کشورهای اسلامی خصوصاً علمای جهان اسلام بیش از گذشته وحدت و ارتباط داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله  نوری همدانی مرجع تقلید شیعیان در دیدار آیت الله کعبی نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم وضعیت امروز جهان اسلام را حساس دانسته و با تقدیر مجدد از نیروهای مسلح در پاسخ بجا و قانونی و به موقع نسبت به رژیم صهیونیستی اظهار داشت: لازم است کشورهای اسلامی خصوصاً علمای جهان اسلام بیش از گذشته وحدت و ارتباط داشته باشند تا بتوانند اثرگذار باشند. 

وی با تأکید بر همراهی با رهبری در تصمیمات در مقابل دشمن خصوصاً رژیم صهیونیستی افزود: باید هر گونه اختلاف را کنار گذاشت و با ایشان همراهی کرد، و باید بدانیم امروز دنیای استکبار باهم متحد و آشکارا در یک صف واحد در مقابل ایران و گروهای مقاومت هستند.

مرجع تقلید شیعیان گفت: براین اساس‌ بر وحدت جهان اسلام تأکید می کنم  و امروز لازم است مراکز علمی قم و نجف و الازهر با هم ارتباط عمیق داشته باشند. 

 در ابتدای این دیدار آیت‌الله کعبی گزارش کامل و جامع ای از حوادث اخیر در منطقه و جهان اسلام ارائه کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بقیع گوشه ای از تاریخ اسلام است/ ضرورت شناساندن آن به جهان
  • کارگاه آموزشی مبانی محیط زیست درمدارس رشت
  • آیت الله نوری همدانی: مراکز علمی قم، نجف و الازهر با هم ارتباط عمیق داشته باشند
  • پاسخ ایران غرور جهان اسلام را زنده کرد
  • کشور‌های اسلامی بیش از گذشته وحدت داشته باشند
  • حضرت آیت الله نوری همدانی: امروز لازم است مراکز علمی قم و نجف و الازهر با هم ارتباط عمیق داشته باشند
  • درخواست ویژه آیت الله نوری همدانی از جهان اسلام درباره اسرائیل
  • تاکید آیت الله نوری همدانی بر وحدت بیش از پیش علمای جهان اسلام
  • آیت‌الله نوری همدانی: در مقابل دشمن متحد و همراه رهبر باشید
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است