Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-04-25@01:42:22 GMT

تصاویر/دختران فارغ التحصیل فلسطینی کشاورز شدند

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۰۸۴۳۹

تصاویر/دختران فارغ التحصیل فلسطینی کشاورز شدند

سه دختر فارغ التحصیل فلسطینی پس از اینکه نتوانستد شغلی پیدا کنند به کشاورزی روی آوردند. به گزارش جنوب نیوز و به نقل از فرارو، این سه دختر برای تامین هزینه‌های زندگی خود و خانواده هایشان یک زمین ۵۰۰ متری را در حومه شهر خزاعه در شرق خانیونس واقع در غزه اجاره کرده و به کشت نخود مشغول شده اند.  

مدیریت تمام فرایند پخش و توزیع سفارش را به ما بسپارید!

خزاعه از مناطق مشهور برای کشاورزی در فلسطین به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سه دختر به دلیل وخیم شدن اوضاع اقتصادی و کمبود فرصت‌های شغلی تصمیم گرفته اند تا شانس خود را در کشاورزی امتحان کنند.

طبق اطلاعات مرکز آمار فلسطین نرخ بیکاری در غزه به حدود ۴۹ درصد رسیده است که تعداد این افراد بیش از ۲۰۳ هزار نفر اعلام شده است.

اسیل نجار ۲۶ ساله یکی از این دختران فلسطینی می‌گوید که برای به چالش کشیدن پدیده بیکاری و پرش از سد وخیم شرایط اقتصادی این تصمیم را گرفته اند.

او گفت بیش از ۵ سال است که فارغ التحصیل شده ایم، اما پس از اینکه در رشته تخصصی خود شغلی پیدا نکردیم به کشاورزی روی آوردیم.

آن‌ها در زمین اجاره‌ای نخود کشت می‌کنند که مراقبت از آن به زمان و تلاش زیادی احتیاج ندارد.

نجار به تهدید‌های اسرائیل نیز اشاره کرد و گفت در جریان تکمیل شبکه آبیاری نظامیان اسرائیلی به سمت ما تیراندازی کردند که بسیار ترسیدیم و مجبور شدیم کار را به پایان برسانیم.

وی گفت: نظامیان زمین‌ها را سمپاشی می‌کنند تا به نوبه خود آفات را دفع کنند، اما این کار موجب مرگ کل محصول و شکست پروژه ما خواهد شد.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۸۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران جوان در معرض تهدید سندروم «ددی ایشو»!

سندرم مسئله با پدر (Daddy issue) عبارتی جذاب است که بیشتر به صورت تحقیرآمیز برای اشاره به زنانی به کار می‌رود که روابط پیچیده، گیج کننده یا ناکارآمد با مردان دارند و افرادی (اغلب زنان) را توصیف کند که دارای انگیزه‌ها و تکانه‌های ناخودآگاه نسبت به مردان زندگیشان هستند. این تکانه‌ها می‌توانند منفی یا مثبت باشند و ناشی از یک رابطه ناکافی پدری هستند.

معمولاً نشانه های سندرم ددی ایشو زمانی به چشم می خورد که دختر در خلال یک رابطه نیازهایی را حس می کند، اما قادر به تشخیص نوع نیازش نیست و شروع به بهانه جویی یا رفتارهای ناسازگارانه می کند.

این سندرم بیشتر در خصوص دخترانی که نیاز روانی شان به توجهِ پدر به هر دلیلی از جمله طلاق والدین، مرگ یا غفلت برآورده نشده است، اتفاق می‌افتد. آن‌ها به درستی فرصت وقت گذراندن با پدر را نداشته‌اند و از حضور عاطفی او بهره نبرده‌اند، نخستین و مهم ترین نشانه سندرم daddy issue این است که آن ها جذب افرادی با تفاوت سنی زیاد می شوند. آن ها علاقه بسیار به مردان مسن تر از خود نشان می دهند.

جعفر اردبیلی، روانشناس درباره سندروم نوظهور «مسأله با پدر» که عموماً با نام «ددی ایشو» شناخته می‌شود، گفت: نفوذ انواع کلمات روانشناسی به جامعه و فرهنگ ایران، مستلزم کار علمی است.

وی افزود: «ددی ایشو» یا به عبارت فارسی «اختلال مسئله با پدر» نیز از جمله مسائلی است که نیاز به اثبات دارد چرا که در این باره جامعه آماری‌ تهیه نشده و در حد شایعه در ذهن قشری از مردم نقش بسته است؛ این شایعه ممکن است با پدیده «شوگرددی» اشتباه گرفته شود که در هر صورت آمار بالایی ندارد.

علاقه به سن بالا در سه دسته تقسیم می‌شود

استاد دانشگاه هامبورگ علاقه دختران جوان به مردان سن بالا را به سه دسته تقسیم کرد و ادامه داد: این علاقه می‌تواند به خاطر تجربه بیشتری باشد که مرد سن بالا دارد، نوع دیگری از این علاقه به نیاز مالی و علاقه به پول مرد سن بالا برمی‌گردد و در دسته آخر علاقه بر اساس کمبودهایی است که دختر در ارتباط با پدر خود تجربه کرده و حالا در میان همسر سن بالا به دنبال جبران این کمبودها است.

وی با بیان این که این گرایش می‌تواند از چند عامل تشکیل شود، تشریح کرد: به عبارت دیگر انتخاب مرد سن بالا توسط دختران جوان نشان از نیاز دختر به مردی مجرب دارد؛ این احساس نیاز می‌تواند از روابط بد با پدر نشات بگیرد؛ همچنین اگر دختر رابطه خوبی با پدر را تجربه کرده باشد نیز در سنین بالاتر دنبال تکرار آن تجربه می‌گردد. در موارد دیگر ممکن است پول از اصلی‌ترین عوامل به شمار بیاید و در موارد دیگر نیز عوامل ترکیبی دخیل هستند.

این روانشناس با اشاره به برعکس بودن این قضیه گفت: در مورد پسرانی که به سمت زنان سن بالا تمایل دارند نیز دلایل تجربه و مهر مادری بیشتر و حتی نیاز مالی صادق هستند.

فاصله سنی زیاد بیانگر تفاوت نسل‌ها است

اردبیلی با بیان این که یک ازدواج واقعی علیرغم آرزوها و ذهنیت‌ها است، ادامه داد: اگرچه کمبود یا اشتیاق به جایگاه پدری از جمله عوامل این اختلال به شمار می‌آیند؛ اما هیچ یک از این عوامل، عوامل حقیقی یک ازدواج واقعی نیستند؛ اگر هم باشند به طور قطع با یک ناهنجاری مدت دار و دامنه دار یا ناهنجاری موقتی مواجه خواهند شد.

این روانشناس با اشاره به تفاوت نسلی گفت: به طور معمول این ازدواج‌ها مورد تایید علم روانشناسی نیست چرا که فاصله سنی زیاد بیانگر تفاوت فرهنگی، تفاوت نسلی و تفاوت زایش‌ها است، ضمن اینکه تربیت فرزندان نیز دردسرساز خواهد بود.

وی «اختلال ددی ایشو» را به عنوان یک فرضیه روانشناسی مطرح کرد و گفت: قبل از این که یک رفتار مرسوم در جامعه با یک اصطلاح تخصصی زیر سوال رود، باید بار علمی مرتبط با عبارت مربوطه را افزایش داد و بتوان از آستانه تحقیقی انجام شده یک جامعه آماری استخراج کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • پلیس فتا حق۱۷۰میلیاردی کشاورز قلعه گنجی را از یک کلاهبردار گرفت
  • احقاق حق ۱۷۰ میلیاردی کشاورز قلعه گنجی از سوی پلیس فتا
  • ۱۹ بازیکن به اردوی والیبال دختران نوجوان فراخوانده شدند
  • فیلم| تیراندازی به دختر فلسطینی به بهانه تلاش برای حمله
  • خواب عجیب دختر فلسطینی | ببینید
  • سندروم مسئله با پدر در کمین دختران
  • فرماندهی فارغ‌التحصیل از دانشگاه کوچه و بازار
  • بیشترین تغییر کاربری اراضی کشاورز در لرستان مربوط به خرم‌آباد است
  • کاهش تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در آمریکا برای دومین سال متوالی
  • دختران جوان در معرض تهدید سندروم «ددی ایشو»!