Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-18@08:22:20 GMT

۳ راهکار ساده برای مبارزه با خستگی

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۰۸۴۵۲

۳ راهکار ساده برای مبارزه با خستگی

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از مردم در برهه زمانی خاصی در طول زندگی خود ممکن است احساس خستگی و بی حالی کنند.

خستگی می‌تواند ناشی از دیر به رختخواب رفتن یا داشتن سبک زندگی استرس زا باشد. با این حال، نباید درباره این موضوع نگران بود، زیرا می‌توان این حالت را به سادگی مدیریت و کنترل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خستگی مفرط می‌تواند به دلیل سبک زندگی، شرایط جسمانی و روانی باشد. اگر افراد بتوانند ریشه خستگی خود را کشف کنند، در نتیجه می‌توانند با یافتن راهکاری موثر، سطح انرژی بدن خود را طی چند رو بالا ببرند.

با گسترش همه گیری کرونا در جهان، سطح انرژی در دسترس بدن بسیاری از مردم به دلیل مشکلات ذهنی، جسمی و حتی مالی به شدت کاهش یافته و مردم احساس خستگی می‌کنند. از این رو، بسیار اهمیت دارد که شرایط روحی خود را تقویت کرده و با قدرت از چالش‌های پیش‌رو عبور کنیم. دانشمندان انگلیسی در این گزارش فراتر از داشتن یک خواب شبانه خوب، پیروی از رژیم غذایی مناسب، و ورزش کردن ۳ راهکار ساده برای مبارزه با خستگی و افزایش انرژی بدن را مطرح می‌کنند.

۱- چای سبز

مصرف زیاد نوشیدنی‌های حاوی کافئین می‌تواند باعث اختلال در خواب شده و حس خستگی را در فرد افزایش دهد. تحقیقات نشان داده است میزان کافئین چای سبز به مراتب از قهوه کمتر است. با این حال، هنوز چای سبز به میزان مناسبی کافئین برای کاهش بی حالی و افزایش هوشیاری را داراست. چای سبز حاوی آمینواسیدی به نام ال تانین است که بهتر از کافئین در بدن عمل می‌کند و سطح انرژی در دسترس را افزایش می‌دهد.

تحقیقات نشان داده است چای سبز نه تنها سطح استرس را کاهش می‌دهد، بلکه می‌تواند کیفیت خواب انسان را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.

۲- جنسینگ

جنسینگ گیاهی است که رشد آرامی دارد و یکی از گیاهان شناخته شده در تب سنتی است که به صورت گسترده تجویز می‌شود. تحقیقات متعدد نشان داده است این گیاه باعث افزایش انرژی در بدن می‌شود. جنسینگ باعث احساس تندرستی شده و با بی رمقی و خستگی در بدن مبارزه می‌کند.

شواهد نشان می‌دهد جنسینگ می‌تواند باعث تعادل هورمون‌ها و مواد شیمیایی تولید شده در بدن شود. زمانی که انرژی فرد تخلیه شود، مصرف این گیاه می‌تواند به طور قابل توجهی انرژی در دسترس بدن را افزایش دهد. آرام بخشی و ایجاد حس آرامش در افراد یکی دیگر از خواص این گیاه است.

۳- کیوی

شاید کمتر کسی نسبت به خواص بی نظیر میوه کیوی آشنایی کافی را داشته باشد. کیوی میوه‌ای دلچسب و خوشمزه است و در عین حال می‌تواند باعث افزایش انرژی بدن شود. برای رفع خستگی و بی حالی افراد باید منیزیم دریافتی خود را از طریق خوراکی افزایش دهند. کیوی یکی از منابع سرشار از منیزیم است.

براساس تحقیقات انجام شده در دانشگاه اوتاگو نیوزیلند مصرف دو عدد کیوی در طول روز می‌تواند باعث سرزندگی و افزایش انرژی بدن شود. می‌توانید این میوه را به طور طبیعی مصرف و یا آن را با میوه‌های دیگر ترکیب کرده و به صورت اسموتی میل کنید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خستگی استرس چای سبز کافئین جنسینگ کرونا تواند باعث افزایش انرژی انرژی بدن چای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۸۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمستان معتدل و کوتاه، بلای جان گندمزارها

به گزارش خبرنگار مهر، عطااله هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران ایران درباره تهدید گندمزارها با آفت‌های سن زدگی و زنگ زرد به مهر گفت: سالانه آفت سن گندمزارهای کشور را تهدید می‌کند اما شدت و حدت آن متفاوت است. معمولاً سال‌هایی که کشور دارای زمستان معتدلی است سن طغیان می‌کند به ویژه مناطقی که زمستان طولانی نداشته‌اند؛ البته این مساله قابل کنترل است.

وی افزود: کشاورزان با توجه به تجربیاتی که دارند و حمایت و راهنمایی کارشناسان در کاشت، داشت و برداشت پیگیر آفات هستند.

وی با بیان اینکه در مناطقی که بارندگی و رطوبت بیشتر است سن زدگی اتفاق می‌افتد، گفت: کشاورزان باید محصولات زمین‌های خود را با سمپاشی و کنترل دفعات آبیاری مدیریت کرد. اگر چنین شود آسیب جدی به گندمزارها وارد نخواهد شد.

هاشمی یادآور شد: در مناطق گرمسیر و سردسیر کشاورزان آماده مبارزه با آفات هستند.

پیش‌بینی خسارت‌ها

رئیس بنیاد ملی گندم کاران در پاسخ به این پرسش که پیش بینی می‌شود بروز سن زدگی و زنگ زرد چقدر به تولید گندم امسال آسیب وارد کند، گفت: این عدد، رقم قابل توجهی نخواهد بود. بر اساس پیش بینی‌هایی که هواشناسی درباره میزان بارش در فروردین و اردیبهشت داشته اگر این میزان بارش انجام شود امسال هم مانند سال گذشته، ۱۳.۵ میلیون تن گندم برداشت خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ کشور در تأمین گندم و آرد مورد نیاز کشور خودکفا شد، افزود: امیدواریم آرام آرام تولیدات نیازهای صنف و صنعت را نیز پوشش دهد.

وی گفت: تقریباً از آمار تولید بین ۲ تا ۲.۵ میلیون تن گندم برای تأمین بذر انبار می‌شود. بخشی هم برای مصارف خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد و باقی هم در خرید تضمینی به دولت فروخته می‌شود.

وی عنوان کرد: سال گذشته از ۱۳.۵ میلیون تن گندم حدود ۱۰.۵ میلیون تن خرید تضمینی و باقی برای سایر مصارف استفاده شد.

توصیه‌های رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران

هاشمی در توصیه به کشاورزان عنوان کرد: با توجه به اینکه فصل برداشت گندم در کشور آغاز شده است و بیش از ۱۵ هزار تن محصول از گندمزارهای هرمزگان، بوشهر، جنوب فارس، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان برداشت شده، تاکید می‌شود نرخ برداشت به وسیله کمباین، قیمت سال گذشته به اضافه درصد افزایش نرخ گندم بوده و این عدد نباید از ۲۰ درصد بیشتر باشد. در صورت افزایش هزینه خدمات کشاورزان مراتب را به بنیاد ملی گندم کاران گزارش دهند.

رئیس بنیاد ملی گندم کاران به موضوع دوم اشاره کرد و ادامه داد: گندم خوراک انسان بوده و ممکن است به دلیل قیمت پایین آن (هر کیلو ۱۷.۵ هزار تومان) به مصرف دام برسد؛ از این رو پیشنهاد می‌شود دولت همچون سال گذشته ۲ هزار تومان جایزه تحویل گندم به کشاورزان اختصاص دهد تا مصارف دامی آن افزایش پیدا نکند.

مبارزه با آفات جدی گرفته شود

مدیرکل دفتر پیش آگاهی و کنترل عوامل خسارت زا در سازمان حفظ نباتات کشور در خصوص پیگیری آفات گندم عنوان کرده، مبارزه در سطح بیش از ۸۰۶ هزار هکتار انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. از این سطح مبارزه، ۲۴۸ هزار هکتار فقط مربوط به بیماری زنگ زرد گندم بوده که به دلیل مناسب شدن شرایط آب و هوایی و بارندگی‌های مناسب در اسفند و فروردین ماه سال زراعی جاری، بیماری‌های گندم و سطح مبارزه با آن افزایش چشمگیری داشته به طوری که در زمان مشابه سال زراعی گذشته ۲۸۰ هزار هکتار مبارزه با بیماری‌ها در سطح مزارع انجام شده بود.

اکبر آهنگران با اشاره به این که حدود ۵۵ عامل بیماری زا زراعت گندم را تحت تأثیر خود دارد، تصریح کرد، از این تعداد حدود ۲۰ مورد از جمله زنگ زرد گندم، جز مهمترین عوامل بیماری‌زا در زراعت گندم به شمار می‌رود.

وی استفاده از رقم مقاوم گندم را یکی از راهکارهای اصولی برای کنترل زنگ زرد گندم عنوان کرد و می‌گوید، در حال حاضر در کشور رقم مقاوم به این بیماری را نداریم و ارقامی که کشت می‌شود درجات متفاوتی از متحمل یا حساسیت به زنگ زرد را دارند. در حوزه گیاهی در صورت فراهم بودن سه فاکتور میزبان حساس، عامل بیماری‌زا و شرایط اقلیمی مناسب، بیماری ایجاد می‌شود.

وی بر مبارزه به موقع با بیماری‌های گندم به ویژه زنگ زرد تاکید کرد و از کشاورزان خواست در حفظ سلامت سه برگ انتهایی که به سنبله منتهی می‌شود، بکوشند زیرا بیش از ۷۰ درصد عملکرد گندم به سه برگ انتهایی مربوط می‌شود.

گفتنی است؛ زنگ زرد گندم در صورت اپیدمی شدن در مزرعه می‌تواند تا ۷۰ درصد عملکرد گندم را از بین ببرد.

روش‌های مختلفی برای مبارزه با بیماری‌های گندم وجود دارد و مبارزه شیمیایی، آخرین روش و ابزار کنترل است. همچنین کشت بذر بیش از حد استاندارد در هر هکتار منجر به افزایش تراکم بوته و فراهم شدن شرایط بروز و گسترش بیماری در مزرعه خواهد شد که توصیه می‌شود کشاورزان فاصله استاندارد را رعایت کنند. ‌

کد خبر 6080071 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • تأکید رئیس جمهور بر مبارزه با قاچاق و رونق تولید
  • ۴۳۰۰ مگاوات صرفه جوی برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی
  • اعتبارات مبارزه با مواد مخدر در خوزستان افزایش یابد
  • زمستان معتدل و کوتاه، بلای جان گندمزارها
  • توجه به تعاونی‌ها و مبارزه با انحصارگرایی در مازندران؛ راهکار اجرایی شدن شعار سال
  • تولید نفت شیل آمریکا در ماه مه افزایش می‌یابد
  • افزایش ۴ برابری معاملات برق در بورس انرژی
  • پیش‌بینی قیمت میلگرد آجدار در سال 1403
  • راهکار‌های کلیدی افزایش فروش با هوش مصنوعی
  • دایره شوم تولید تورم و پیامدهای آن