Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@22:20:41 GMT

استان مرکزی زیر چکمه های کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۰۸۸۹۵

استان مرکزی زیر چکمه های کرونا

ایسنا/مرکزی اکنون عزیزانی در بستر با مرگ دست و پنجه نرم می کنند که اگر کرونا ویروس نبود یا نکات بهداشتی بیشتر رعایت می شد، اکنون در آغوش عزیزانشان بودند، ولی متاسفانه خاک سرد انتظار آغوش شان را می کشد.

اینها سخنان رئیس علوم پزشکی اراک است که به گفته خودش این روزها زمان بیشتری را برای سرکشی و بررسی مشکلات بیماران و پرسنل در بیمارستان ها می گذراند و رفتارهایی ناجوانمردانه از این ویروس دیده است که لرزه بر اندامش می اندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، متاسفانه در حال حاضر تمام شهرهای استان مرکزی در وضعیت بحرانی قرار دارند، تمام بیمارستان ها مملو از بیمار است و در شرایط بحرانی گرفتار شده ایم، آن هم با پرسنلی که ماه هاست، شبانه روز در نبردی فرسایشی و ناجوانمردانه گرفتار شده اند.

ویروس کرونا بر اساس آخرین آمار، جان 859 نفر را در استان مرکزی گرفته و 23 هزار و 143 نفر را مبتلا کرده است و معلوم نیست پس از این با ما چه خواهد کرد.

سن موارد فوتی ناشی از کرونا در استان مرکزی کاهش یافته، زنان خانه دار رکورددار ابتلا و مرگ هستند و مسئولان می گویند تازه باید نگران آذرماه باشیم چرا که کرونا آن روی خودش را در آذرماه نشان مان خواهد داد.

بیمارستان آیت الله خوانساری دوباره سانتر کرونا شد

حالا که هنوز به آذرماه نرسیده ایم، اوضاع در استان مرکزی بدجور بحرانی است، ظرفیت بیمارستان امیرالمونین(ع) اراک که سانتر درمان کرونا بود پر شده و به گفته مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی اراک کرونایی ها راهی بیمارستان آیت الله خوانساری شده اند و این مرکز نیز کاملا تحت پوشش بیماران کرونایی قرار خواهد گرفت.

دکتر علی اصغر فرازی افزود: با توجه به بحران همه گیر کرونا و افزایش بیش از حد بیماران کرونایی، در بیمارستان امیرالمومنین(ع) توان این بیمارستان به حداکثر رسیده بود، بنابراین مقرر شد که کل ظرفیت بیمارستان آیت‌الله خوانساری برای ارائه خدمات به بیماران کرونایی لحاظ شود.

وی بیان کرد: پیرو این تصمیم‌گیری گروه عفونی در بیمارستان آیت‌الله خوانساری مستقر شده و بیماران را در بیمارستان خوانساری ویزیت می کنند، بیمارستان امیرالمومنین(ع) نیز همچنان به ارائه خدمات برای بیماران کرونایی می‌پردازد و گروه طب داخلی در آنجا مستقر هستند.

مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: از آنجاکه در کلینیک امام رضا(ع) شهر اراک انواع خدمات درمانی برای بیماران مختلف ارائه می شود، از این پس بیماران عفونی و کرونایی در کلینیک امام رضا(ع) ویزیت نمی‌شوند و کلینیک عفونی در بیمارستان آیت الله خوانساری مستقر خواهد شد. ارائه خدماتی که برای بیماران عفونی و کرونایی در آن کلینیک صورت می گرفته، در شیفت صبح و عصر به بیمارستان خوانساری منتقل می شود.

وی عنوان کرد: پیرو این امر پذیرش بیماران عفونی و کرونایی در کلینیک بیمارستان آیت الله خوانساری، کوثر و ولی عصر(عج) صورت می گیرد.

دکتر فرازی خطاب به مردم استان مرکزی گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک و مجموعه درمان تمام توان خود را برای ارائه خدمات نوین درمانی در این روزهای کرونایی به کار گرفته و شبانه روز در حال تلاش است، امیدواریم که مردم نیز با رعایت موارد بهداشتی از جمله زدن ماسک، شستشوی دست ها، عدم برگزاری مسافرت ها و مهمانی ها و حفظ فاصله ایمن اجتماعی ما را در کنترل این بیماری یاری کنند.

470 تخت بیمارستانی و ویژه اراک زیر سلطه کرونا

به گزارش ایسنا، در واقع بر اساس آنچه دکتر بهمن صادقی سده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفته بیماران مبتلا به انواع بدخیمی و هماتولوژیک از بیمارستان آیت الله خوانساری به بخشی اختصاص داده شده در بیمارستان امیرکبیر، منتقل شده اند تا بیمارستان خوانساری به کل در اختیار بیماران کرونایی قرار گیرد.

 وی افزود: در کنار بیمارستان امیرالمومنین (ع) با ظرفیت ۲۲۰ تخت، تمام ظرفیت بیمارستان آیت الله خوانساری یعنی ۱۴۰ تخت و ۳۰ تخت ویژه به ارائه خدمات به بیماران کرونایی می پردازد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به مشکلات موجود در اورژانس بیمارستان آیت‌الله خوانساری، اظهار کرد: تا اطلاع ثانوی پذیرش بیماران اورژانسی کرونا در بیمارستان امیرالمومنین(ع) صورت می گیرد.

وی ضمن اشاره به استقرار گروه عفونی در بیمارستان آیت الله خوانساری، گفت: به منظور امنیت خاطر و آسودگی سایر بیماران خدمات گیرنده از کلینیک امام رضا(ع)، بخش عفونی این کلینیک از شنبه دهم آبان ماه به بیمارستان آیت‌الله خوانساری انتقال داده می شود و در دو شیفت صبح و عصر ارائه خدمت می دهد؛ همچنین دکتر علی اصغر فرازی به عنوان مدیر گروه عفونی تمامی معاینات خود را در این مرکز انجام می دهند.

دکتر صادقی تصریح کرد: به دلیل عدم وجود خدمات تخصصی کد ۲۴۷ و اعمال جراحی قلب در سایر مراکز درمانی سطح شهر اراک، بخشی از بیمارستان امیرالمومنین(ع) به ارائه خدمت در این زمینه می پردازد که برای بیماران فوق مسیر جداگانه و مجزا در نظر گرفته شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به افزایش مبتلایان و آمار بستری کرونا در استان مرکزی گفت: در کنار بیمارستان امیرالمومنین(ع) و بیمارستان آیت‌الله خوانساری، تاکنون ۸۰ تخت بخش خصوصی نیز به ارائه خدمات کرونایی اختصاص داده شده است.

دلیجان قرمزتر از همیشه

بر اساس این گزارش، وضعیت دلیجان که در لیست 43 شهر بحرانی کشور قرار دارد، قرمزتر از هر نقطه دیگری در استان مرکزی است و بحران در این شهرستان تا جایی پیش رفته که روز گذشته استاندار مرکزی را برای رصد شرایط راهی این شهرستان کرد.

دکتر عبدالرحیم فردوسی در خصوص نتایج جلسه برگزار شده در دلیجان با حضور استاندار، نماینده مجلس و رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: با توجه به تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر شد به همت دکتر سید محمد جمالیان رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، سه دستگاه تنفس مصنوعی علاوه بر هفت دستگاه قبلی به بیمارستان دلیجان تحویل داده شود که بدین صورت ظرفیت دستگاه های این بیمارستان افزایش قابل توجهی پیدا می کند، همچنین دانشگاه علوم پزشکی اراک پرداخت بخش مهمی از بدهی های دارویی و سایر بدهی های بیمارستان دلیجان را تقبل کرده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان با بیان اینکه پیگیری دستگاه سی تی اسکن در دستور کار قرار گرفته و مقرر شده که نیمی از ظرفیت بیمارستان دلیجان که بلا استفاده بوده است، تامین اعتبار شود تا ظرفیت بستری بیمارستان افزایش یابد، به افزایش بار بستری ناشی از بیماری کرونا اشاره و اظهار کرد: ظرفیت استفاده از درمانگاه تامین اجتماعی به مدیریت شبکه واگذار شده تا در این بحران بتوانیم از ظرفیت این درمانگاه نیز استفاده بهینه کنیم.

دکتر فردوسی تصریح کرد: با هماهنگی مراجع قضایی مقرر گردیده که با متخلفین در این امر، برخورد قضایی و جدی صورت گرفته و با کمک گروه‌های مردمی، بسیج، طلاب، هلال احمر و... آگاهی رسانی و نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی و اماکن و اصناف صورت می گیرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان گفت: در حال حاضر با توجه به افزایش بار بیماری و وضعیت بحرانی شهرستان، تالار باغ ها بسته هستند و برگزاری هرگونه مراسم اعم از مراسم های شادی و عزاداری ممنوع بوده و در صورت مشاهده برخورد قضایی می شود، همچنین در آرامستان این شهر نیز اجازه برگزاری تجمع وجود ندارد.

وی افزایش بار بیماری در شهرستان دلیجان را ناشی از رفتارهای شهروندان دانست و بیان کرد: امیدواریم مردم به منظور کاهش بار بیماری، موازین بهداشتی را به دقت رعایت کرده و از برگزاری هرگونه مراسم و مهمانی پرهیز کنند.

اوضاع در دیگر شهرستان ها هم بحرانی است و قطعا آنچه این بحران را کاهش می دهد رعایت پروتکل های بهداشتی توسط عموم مردم و رفتار هوشمندانه آنها در قبال کروناست.

در غیر این صورت بدون شک اگر با همین فرمان پیش برویم، آذرماه در چاهی خواهیم افتاد که امروز خودمان برای کندنش بیل و کلنگ به دست گرفته ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دليجان کروناویروس بیمارستان ایت الله خوانساری اراک بيمارستان بیمارستان آیت الله خوانساری بیمارستان امیرالمومنین ع دانشگاه علوم پزشکی اراک بیماران کرونایی ظرفیت بیمارستان استان مرکزی برای بیماران ارائه خدمات گروه عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز با ۱۸ تخت مجهز به آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا آماده ارائه خدمات به بیماران کلیوی اطفال در استان آذربایجان شرقی می‌باشد.

 شیوا رئیس بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز اظهار داشت: بخش دیالیز این بیمارستان با هدف ارائه خدمات تخصصی و با کیفیت به بیماران کلیوی اطفال در استان راه اندازی شده است و امیدواریم با راه اندازی این بخش بتوانیم گامی در جهت ارتقای سطح سلامت کودکان مبتلا به بیماری‌های کلیوی برداریم.

وی افزود: این بخش با همکاری اساتید و متخصصان مجرب دانشگاه علوم پزشکی تبریز تجهیز و راه اندازی شده است و از کلیه امکانات و تجهیزات مدرن برای ارائه خدمات به بیماران برخوردار می‌باشد.

رئیس بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری همچنین از خیر محترم حاج کریم مردانی آذر ، استاندار آذربایجان شرقی و همچنین ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز که در تجهیز این بخش کمک کردند قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز
  • لزوم توجه ویژه مسوولان مرکزی به خوابگاه دانشجویان متاهل
  • کلاهبرداری با داروی مرگ
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد