Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@15:26:59 GMT

کاهش اهدای خون در لرستان با شروع موج سوم بیماری کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۱۱۴۷

کاهش اهدای خون در لرستان با شروع موج سوم بیماری کرونا

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا حامدی امروز شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با توجه به شروع موج سوم بیماری کرونا شاهد کاهش اهدای خون در سطح استان لرستان هستیم.

وی، عنوان کرد: این در حالیست که نیاز به خون و فرآورده‌های خونی برای بیماران خاص که بالغ بر دو هزار و ۷۰۰ نفر هستند و سایر مصرف کنندگان د. استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل انتقال خون لرستان، تاکید کرد: در این راستا با توجه به رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی در در مراکز اهدای خون، از همه هم استانی‌های عزیز تقاضا داریم که مانند همیشه یاور سازمان انتقال خون و کمک کننده برای رفع نیاز بیماران باشند.

حامدی، گفت: مراکز اهدای خون در نوبت صبح و عصر در سطح استان فعال هستند و عزیزانی که تمایل و شرایط اهدای خون را دارند برای اهدای خون به این مراکز مراجعه کنند.

کد خبر 5060238

منبع: مهر

کلیدواژه: انتقال خون لرستان ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا توهین به پیامبر بوشهر شهرکرد گرگان کرمانشاه نیروی انتظامی هفته وحدت مواد مخدر اردبیل پدافند غیرعامل اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۱۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم مشهود گفت: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی به صورت مستقیم زالو را از طریق فضای مجازی یا سایر تبلیغات تهیه کرده و بدون بررسی کیفیت، به صورت مستقیم برای بیمار تجویز یا مصرف می‌کنند. این کار خلاف مقررات بوده و همانند دیگر داروها و کالاهای سلامت که هیچ پزشکی اجازه ندارد خود به صورت مستقیم اقدام به تهیه و تجویز و مصرف برای بیمار نماید، زالو هم مانند دارو و سایر ملزومات پزشکی باید از طریق داروخانه تهیه و سپس در زنجیره مصرف قرار گیرد.

وی همچنین در رابطه با خطرات تهیه زالو از مسیرهای غیر قانونی و بی ضابطه افزود: زالویی که خارج از زنجیره سلامت و تأمین سازمان غذا و دارو تهیه می‌شود ممکن است که از زالوهای صید شده در تالاب‌ها و مرداب‌ها بوده و یا زالویی باشد که پس از مصرف بر روی یک بیمار به درستی معدوم نشده و به طبیعت بازگشته باشد، چنانچه بیمار قبلی که زالو درمانی کرده دارای بیماری عفونی مسری مانند ایدز، هپاتیت یا سایر بیماری‌های قابل انتقال باشد، زالوهای صید شده می‌توانند این بیماری‌ها را به افراد دیگر منتقل کند.

مشهود خاطرنشان کرد با توجه به دستورالعمل‌های ثبت شده در سایت سازمان غذا و دارو تنها دو روش استفاده از الکل ۷۰ درصد و فریز کردن در دمای منفی ۲۰ درجه سانتیگراد برای معدوم سازی زالوی مصرف شده قابل قبول است.

رئیس اداره دارو سنتی سازمان غذا و دارو گفت: در مواردی دیده شده که زالوی مصرفی را در آب نمک یا نمک گذاشته و پس از قی کردن زالو به اشتباه فرد استعمال کننده تصور می‌کند که زالو از بین رفته در حالی که این طور نیست و در صورتی که معدوم نشود در طبیعت دوباره به چرخه باز می‌گردد و می‌تواند عامل انتقال بیماری‌ها باشد.

کد خبر 6082924 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نقش توسعه زیرساخت‌های حوزه سلامت در درمان بیماری ها
  • تاثیر کریپتو بر بازار جهانی طلا/ قیمت طلا کماکان صعودی خواهد بود
  • ۴۱ درصد مرگ و میر در قزوین ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی
  • مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی اعلام شد
  • کدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی هستند
  • مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی
  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان به زودی در کشور
  • لایروبی آبشخور‌های مناطق حفاظت محیط زیست لرستان
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان