Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، چنور محمدی دختر کارآفرین شهرستان روانسر از توابع کرمانشاه است که با حمایت کمیته امداد و به همراه خواهرانش با کشت زعفران به زمین‌های وطنش رونق بخشید و به‌عنوان کشاورز برتر در استان کرمانشاه شناخته شد.

او با بیان اینکه کار کشاورزی را از سال ۱۳۸۹ آغاز کرده است، به خبرنگار مهر گفت: پس از فوت پدرم به علت مشکلات مالی برای امرار معاش همراه با خواهرانم با کشت سیر کار کشاورزی را شروع کردم و پس از آن دوره آموزش کشت زعفران را در سازمان فنی و حرفه‌ای گذراندم و با حمایت جهاد کشاورزی استان در سال ۹۱ شروع به کشت ۲ هکتار زعفران در روستای جورآباد و نهرابی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در کنار زعفران محصولات دیگری از جمله گوجه فرنگی، خیار، بادام زمینی و هندوانه هم کشت کرده است، گفت: کشت زعفران از نظر کیفیت خیلی عالی بود و درآمد حاصل از کشت آن هم خوب است اما چون در کنار آن کشت‌های دیگرمان ضررهای زیادی داشت از کمیته امداد برای جبران ضررها وام گرفتیم.

محمدی با تاکید بر اینکه در سال ۹۳ با کمک کمیته امداد شهرستان روانسر یک هکتار زمین را دوبار زیر سطح کشت زعفران بردم، اظهار داشت: اواخر سال ۹۵ هم با همکاری کمیته امداد روانسر و استان با وامی که از کمیته امداد گرفتیم، توانستیم زمینی را اجاره کرده و ۳ هکتار سطح زیر کشت زعفران را توسعه دادیم و زمینه اشتغال برای ۵ نفر به صورت مستقیم و ۲۰ نفر به صورت غیر مستقیم ایجاد شد.

این کارآفرین درباره بازاریابی زعفران گفت: در سال ۹۵ مجوز کشت ارگانیک زعفران را گرفتم و کیفیت مرغوب این محصول باعث می‌شود آن را با قیمت خوب و حتی در صورت داشتن محصول زیاد به کشورهای دیگر صادر کنیم، همچنین با دایر شدن نمایشگاه‌های استانی و کشوری می‌توانیم این محصول را معرفی کنیم تا رستوران‌ها و قنادی‌ها این محصول را از ما خریداری کنند.

محمدی با اشاره به حمایت استانداری کرمانشاه از کارآفرینی در کشت زعفران گفت: در سال ۹۵ از سوی جهاد کشاورزی استان به عنوان کارآفرین نمونه برگزیده شدم و سپس در سال‌های ۹۶، ۹۷ و ۹۸ هم از سوی اداره کار و تعاون روستایی، دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه، به عنوان جوان نمونه شهرستان روانسر و کارآفرین برتر انتخاب شدم.

وی با بیان اینکه از سوی کمیته امداد راهبر شغلی در زمینه کشت بادام زمینی، زعفران در شهرستان‌های روانسر، دالاهو و جوانرود است، اظهار داشت: من به دنبال توسعه محصولات هستم و از مسئولین در جهاد کشاورزی می‌خواهم وام توسعه روستایی بدهند تا بتوانیم سطح کشت زعفران را به ۱۰ هکتار ارتقا دهیم.

محمدی اضافه کرد: در سال جهش تولید با حمایت‌های مادی و معنوی ارگان‌های مربوطه در شهرستان روانسر و استان، توسعه این محصول با ارزش می‌تواند زمینه اشتغالزایی روستاییان را فراهم کرده و باعث کاهش مهاجرت آنها به کلانشهرها شود.

کد خبر 5060200 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: کارآفرینی کشاورزی جهش تولید کمیته امداد امام خمینی هفته ناجا شورای شهر تهران ویروس کرونا شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش پلیس راهور آلودگی هوا قوه قضاییه آیت الله سید ابراهیم رئیسی گردشگری وضعیت راهها شهر تهران سازمان تامین اجتماعی شیوع کرونا شهرستان روانسر کمیته امداد کشت زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۱۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ