Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» احمد راستینه هفشجانی در خصوص ضرورت‌های افزایش اختیارات مدیران استانی و شهرستانی، گفت: یکی از مهم ترین موضوعاتی که امروز مجلس باید به سمت آن حرکت کند، ضرورت اصلاح ساختار بودجه کشور است زیرا ۷۰ درصد بودجه متمرکز در اختیار دستگاه‌های بالا دستی و وزارتخانه ها بوده و ۳۰ درصد در اختیار استان ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی، افزود: اختیارات استانداران بسیار کم است در حالی که در نسخه اقتصاد مقاومتی باید ظرفیت‌های بومی و محلی ارتقا پیدا کند و ظرفیت‌های تصمیم گیری و هزینه کردن استان ها با توجه به رشد و توسعه چهل سال اخیر افزایش پیدا کند.

وی با تاکید بر کاهش سرعت پروژه‌ها، اظهار کرد: ما باید از طولانی شدن زمان احداث و تکمیل پروژه‌ها و آسیبی که به خاطر ارتباط مستقیم پروژه‌ها با وزارتخانه‌ها دارند جلوگیری کنیم و افزایش اختیارات استانداران در تصمیم گیری را در اولویت قرار دهیم.

راستینه ادامه داد: اگر اولویت گذاری در استان‌ها بر اساس نیاز استان ها و واقعیت های میدانی ارتقاء پیدا کند و اختیار استانداران افزایش یابد و ساختار بودجه اصلاح شود، وزارتخانه بر اساس سرانه افراد و با توجه به شاخص‌های توسعه و عقب ماندگی فرماندهی مناطق کمتر برخوردار بودجه را توزیع می‌کند لذا ما می‌توانیم رشد و توسعه بهتری را شاهد باشیم.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دولت برای اصلاح ساختار بودجه طبق اصل ۵۲ قانون اساسی مکلف است که بر اساس قانونی که مشخص می‌کند، لایحه بودجه سنواتی را ارئه دهد. از هیمن رو ریاست مجلس بر اساس نامه‌ای به رئیس جمهور از وی خواسته بر اساس این محورها لایحه بودجه را به مجلس بفرستد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درخواست کتبی به تنهایی کفایت نمی‌کند، گفت: باید طرحی تدوین کنیم که چارچوب، اصول و محورهای تشکیل و تنظیم لایحه بودجه مشخص شود و دولت بر اساس چارچوب ها لایحه خود را ارایه دهد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اصلاح ساختار بودجه مجلس ساختار بودجه استان ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۱۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر دولت درباره افزایش تعطیلی آخر هفته

تین نیوز

سخنگوی دولت با اشاره به نظر قوه مجریه درباره افزایش تعطیلی آخر هفته گفت: منتظریم این مصوبه در مجلس نهایی شود تا بتوانیم مقدمات اجرایی آن را هم فراهم کنیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در نشست خبری خود درباره تعطیلی آخر هفته گفت: موضوعی که در دستور کار مجلس است لایحه دولت است. دولت با کارشناسی که انجام داد لایحه ای را سال گذشته تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد پیشنهاد دولت افزایش تعطیلی های انتهای هفته از یک روز به دو روز بود نسبت روز هم پیشنهاد دولت در لایحه روشن است.

وی افزود: نگاه دولت این است که باید بتوانیم در این خصوص تصمیم‌گیری منعطف تری متناسب با اقتضاعات زمانی و فرهنگی و اقتضاعات مختلف داشته باشیم و دست بازتری در انتخاب روز داشته باشیم لذا پیشنهاد دولت این است که ضمن افزایش میزان تعطیلی به دو روز انتخاب روزها در اختیار نظرات کارشناسی بخش های مختلف دولتی قرار بگیرد که منتظریم این مصوبه در مجلس نهایی شود تا بتوانیم مقدمات اجرایی آن را هم فراهم کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی
  • خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • نظر دولت درباره افزایش تعطیلی آخر هفته
  • کاهش ۷۰ هزار میلیاردی درامدهای مالیاتی در بخش دوم بودجه
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا