Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-20@08:53:29 GMT

سکوی مسکونی جدید میدان نفتی فروزان نصب شد

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۲۸۰۲

سکوی مسکونی جدید میدان نفتی فروزان نصب شد

خبرگزاری آریا - سکوی مسکونی جدید میدان مشترک فروزان به وزن 680 تن، بامداد امروز (شنبه، دهم آبان‌ماه) در آب‌های خلیج‌فارس نصب شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، ابوالقاسم خدابخش، مجری طرح توسعه میدان فروزان، گفت: سکوی مسکونی جدید میدان فروزان با ابعاد 20 در 14 متر، در چهار طبقه ساخته شده است و با نصب آن، امکانات رفاهی مناسبی برای کارکنان بخش بهره‌برداری میدان فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با توجه به فراهم شدن شرایط و زیرساخت‌های لازم، این سکوی مسکونی که چندی پیش بارگیری شده بود، با تلاش متخصصان نفت فلات قاره و پیمانکار پروژه در نخستین ساعات روز شنبه در محل مورد نظر نصب شد.
مجری طرح توسعه میدان فروزان با اشاره به اینکه نصب سکوی مسکونی فروزان منوط به ایجاد زیرساخت‌های لازم و رفع مشکلات فنی بود، افزود: این سکو پس از پایان عملیات ساخت و تکمیل به یارد DOT در بوشهر منتقل و در مدتی که در آنجا نگهداری می‌شد، ساخت پایه جدید و سازه واسط مورد نیاز در دستور کار قرار گرفت و اواخر سال 97 عملیاتی شد.
خدابخش با بیان اینکه با تخریب سکوی مسکونی قدیمی، محل اسکان کارکنان سکوی فروزان به بارج حفاری منتقل شده بود، عنوان کرد: این موضوع به مانعی برای استقرار دکل حفاری جدید در این محل تبدیل شده بود که با نصب سکوی مسکونی جدید و تغییر محل استقرار همکاران، مشکل استقرار دکل حفاری در مجاورت سکوی F16 نیز برطرف می‌شود.
وی گفت: طرح توسعه میدان فروزان در شرکت نفت فلات قاره ایران یکی از 33 طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت شرکت ملی نفت ایران است که در قالب آن، 13 حلقه چاه جدید در این میدان حفاری خواهد شد و با اجرای این طرح، ضمن تثبیت و نگهداشت تولید کنونی، 12 هزار بشکه به تولید روزانه میدان مشترک فروزان افزوده می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: میدان فروزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۲۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش قهرمانان میهن روی سکوی شهادت

بی‌شک هشت سال دفاع مقدس و رشادت ایرانیان در جبهه‌های حق علیه باطل از این قاعده مستثنی نیست. از سوی دیگر نمی‌توان از نقش مؤثر ورزشکاران در حیطه‌های مختلف چشم پوشی کرد. جالب است بدانید که در طول هشت سال دفاع مقدس مردانی درجه رفیع شهادت را برگزیدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، از دیرباز تاکنون سرزمین ایران در قهرمان‌پروری حرف‌های بسیاری برای گفتن داشته است و در هر عرصه‌ای که سخن از قهرمانی باشد ایرانیان خوش درخشیده‌اند. بی شک هشت سال دفاع مقدس و رشادت ایرانیان در جبهه‌های حق علیه باطل از این قاعده مستثنی نیست. از سوی دیگر نمی‌توان از نقش مؤثر ورزشکاران در حیطه‌های مختلف چشم‌پوشی کرد.

جالب است بدانید که در طول هشت سال دفاع مقدس مردانی درجه رفیع شهادت را برگزیدند که می‌توانستند امروزه سکوهای ورزشی را در عرصه‌های بین‌المللی به خود اختصاص دهند، اما با رشادت‌های خود در جبهه‌ها تا ابد نام خود را به عنوان قهرمان میهن در تاریخ این سرزمین جاودانه کردند.

با وجود اینکه تعداد شهدای ورزشکار کشورمان فراتر از حد تصور است، اما برخی از آن‌ها برای اهالی ورزش نام آشناتر هستند. شهیدانی همچون ابراهیم هادی، محمد قورچانی، حسن غازی، حسن نوفلاح، مهدی رضایی مجد و سعید طوقانی از این دسته هستند. شهدایی که ثابت کردند در هر زمینه‌ای می‌توان قهرمان بود و در تاریخ ماندگار شد، ورزشکارانی که از آرزوهای خود گذشتند تا نام ایران جاویدان بماند.

قهرمان طلایی‌پوش

سردار شهید حسن غازی در سال ۱۳۳۸ در خانواده‌ای مذهبی در اصفهان متولد شد. وی تحصیلات ابتدایی را تا دیپلم با موفقیت پشت سر گذاشت و همزمان با شروع دوران دبیرستان فعالیت‌های سیاسی خود را آغاز کرد. این شهید ورزشکار در جهت فروپاشی رژیم طاغوت شاهنشاهی تلاش بسیاری کرد و بارها نیز به دلیل پخش پیام، اعلامیه و تصاویر حضرت امام خمینی (ره) جان خود را به خطر انداخت.

شاید بتوان گفت آغاز فعالیت‌های ورزشی حسن غازی در سن ۱۶ سالگی بود. چراکه وی عنوان کاپیتان تیم فوتبال جوانان سپاهان را به خود اختصاص داد و در مسابقات قهرمانی کشور نیز به عنوان ورزشکار خوش اخلاق و مستعد خود را به اهالی ورزش معرفی کرد.

این قهرمان کشور به دلیل شرایط فنی و تکنیکی بالا به اردوی تیم ملی جوانان کشور برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا دعوت شد.
با شروع جنگ تحمیلی شهید غازی مسئولیت یکی از آتش‌بارهای توپخانه را بر عهده گرفت. پس از مدتی توانایی‌های وی سبب شد تا این شهید ورزشکار به عنوان فرمانده گردان توپخانه انتخاب شود.

بدون تردید نقش شهید غازی در تشکیل یگان‌های مستقل توپخانه در سپاه را نمی‌توان نادیده گرفت. این قهرمان کشور سرانجام در عملیات خیبر به مقام رفیع شهادت نائل شد. پیکر وی نیز در طلائیه ماند چراکه هرگز از زیر آب بازنگشت.

از زورخانه تا جبهه

سعید طوقانی یکی دیگر از شهدای ورزشکار به شمار می‌رود که در سن پنج سالگی به زورخانه می‌رفت. وی پیش از آغاز هفت سالگی مهارت‌های هفت‌گانه ورزش باستانی را در کنار پدر خود آموزش دید و همچون ورزشکاران حرفه‌ای چرخ زدن را آغاز کرد. هنر چرخ زدن این قهرمان میهن، وی را راهی معروف‌ترین زورخانه‌های تهران کرد. سعید طوقانی در زمان جنگ تحمیلی با دست بردن در شناسنامه خود و تغییر سال تولد از سال ۱۳۴۸ به ۱۳۴۶ در سن ۱۴ سالگی به جبهه حق علیه باطل اعزام شد.

شهیدی از خانواده تکواندو

سردار شهید محمد قورچانی در دوم فروردین ۱۳۳۱ درخمینی شهر به عنوان تنها پسر خانواده متولد شد. در سال ۱۳۴۸ نیز هنگام خدمت در نیروی هوایی، ورزش تکواندو را زیر نظر مربیان کره‌ای فرا گرفت. این شهید ورزشکار برای اولین بار تکواندو را در اصفهان پایه گذاری و کمربند دان یک و دو را دریافت کرد.

وی در سال ۱۳۵۹ به کشور کره اعزام شد و پس از اخذ مدرک بین المللی «کوکی وان» به ایران بازگشت. شهید قورچانی سبک جدیدی به نام «پومسه» را گسترش داد. شهید قورچانی به همراه نیروهای خود به آموزش نیروهای فلسطینی پرداختند و لقب «ابوفاضل» را به خود اختصاص داد. آموزش چریک‌های فلسطینی نیز برعهده این قهرمان میهن بود.

این شهید ورزشکار به دلیل آشنایی با دکتر مصطفی چمران در ستاد جنگ‌های نامنظم همراه با وی به مبارزه با دشمنان بعثی پرداخت. تکواندو کاران اصفهان نیز خواندن سوره والعصر را از وی به یادگار دارند. محمد قورچانی سرانجام در سومین روز از فروردین سال ۱۳۶۱ در عملیات فتح‌المبین در جبهه رقابیه بر اثر اصابت ترکش گلوله مستقیم تانک به شهادت رسید.

قهرمان نام آشنا

شهید ابراهیم هادی یکی دیگر از شهدای ورزشکار ایران به شمار می‌رود. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سازمان تربیت‌بدنی مشغول به کار شد و پس از آن در آموزش پرورش فعالیت خود را دنبال کرد. شهید ابراهیم هادی به ورزش علاقه داشت و فعالیت در این عرصه را نیز با ورزش پهلوانی یعنی ورزش باستانی آغاز کرد. علاوه بر آن، شهید ورزشکار ایران در والیبال و کشتی نیز بی نظیر بود. انتقال مجروحان و شهدا از منطقه به عقب جبهه یکی از مسئولیت‌های شهید هادی به شمار می‌رفت.

شهید ابراهیم هادی در عملیات والفجر مقدماتی به همراه گردان کمیل و حنظله در کانال‌های فکه به مدت پنج روز مقاومت کرد، اما سرانجام در ۲۲ بهمن سال ۶۱ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

شهیدی که از پرسپولیس به جبهه رسید

بدون تردید می‌توان از شهید مهدی رضایی‌مجد به عنوان یکی از ویژه‌ترین چهره‌های فوتبالی ایران یادکرد. کاپیتان تیم فوتبال جوانان ایران که پیراهن پرسپولیس را بر تن می‌کرد می‌توانست همچون هم‌دوره‌ای‌های خود یعنی امیر قلعه‌نویی و محمد پنجعلی به یک اسطوره در فوتبال کشورمان تبدیل شود، اما هدف والاتری را برگزید و برای دفاع از خاک میهن راهی جبهه‌های جنگ شد. این شهید ورزشکار در برهه‌ای خود را با مارادونا مقایسه می‌کرد و قصد داشت خود را به فوتبال اروپا معرفی کند، اما در جبهه‌های حق علیه باطل به مقام رفیع شهادت نائل آمد و به عنوان قهرمان میهن نام خود را در تاریخ ایران جاودانه ساخت.

شهید «مهدی رضایی مجد» در دهم اسفند سال ۶۵ در عملیات تکمیلی کربلای ۵ در منطقه عمومی شلمچه به شهادت رسید. ناگفته نماند که وی کاپیتان وقت تیم فوتبال جوانان جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۶۱ و ۱۳۶۲ بود. همچنین در تیم‌های باشگاهی تهران همچون اکباتان تهران، تهران جوان و پرسپولیس تهران بازی کرد. این قهرمان میهن ۱۵ گل ملی نیز در کارنامه ورزشی خود دارد.

از قهرمانی در واترپلو تا قهرمانی در جبهه

زمانی که سخن از شهدای ورزشکار به میان می‌آید نمی‌توان نام حسن نوفلاح را نادیده گرفت. این قهرمان میهن در اسفند سال ۱۳۴۰ در تهران متولد شد. پدر وی کارگر شرکت نفت بود، شهید ورزشکار کشورمان تا پایان دوره متوسطه در رشته اقتصاد درس خواند و پس از دریافت مدرک دیپلم به عنوان بسیجی در جبهه حضور پیدا کرد. همچنین یکی از قهرمانان و ملی‌پوشان واترپلو و رکوردداران شنا در کشورمان به شمار می‌رفت.

حسن نوفلاح از دوره نوجوانی با برادران خود به استخر شرکت نفت می‌رفت و از آنجا فعالیت ورزشی خود را در رشته شنا آغاز کرد. وی توانست عضو باشگاه نفت شود و پس از انقلاب نیز با توجه به حضور مربیان واترپلو، از سال ۵۹ وارد این رشته شد. حسن نوفلاح پس از دعوت به تیم ملی قرار بود به مسابقات آسیایی هند اعزام شود، اما به دلایل مختلف این اتفاق رقم نخورد.

شهید نوفلاح پس از انقلاب نیز در تیم‌های فجر و فتح به فعالیت خود ادامه داد. با شروع جنگ شهید نوفلاح در اوج ورزش قهرمانی، حیطه ورزشی خود را رها کرد تا به جبهه برود. وی در سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی در فکه بر اثر اصابت ترکش به مقام شهادت نائل آمد.

کد خبر 746069

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستان بر سکوی سوم رقابت کوراش قهرمانی کشور قرار گرفت
  • قهرمانی روی سکوی شهادت
  • درخشش قهرمانان میهن روی سکوی شهادت
  • کاراته کای قمی بر سکوی سوم ایستاد
  • بازدید وزیر ارتباطات از اجرای طرح فیبر نوری شاهرود و دامغان
  • چرا سعودی‌ها بازیگردان بازار نفت جهان هستند؟/ سه «بزرگترین» نفتیِ دنیا در عربستان
  • حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی
  • توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در باخرز
  • تولید دستگاه حفاری زیر دریا، دستاوردی از ایرانیان
  • دستگیری ۴۷ فرد مرتبط با تخلفات میراث‌فرهنگی در البرز