Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- ادراه کل محیط زیست شهرستان ری نسبت به راه اندازی فاز ۶ کارخانه سیمان واکنش نشان داد.

درپی انتقاد رئیس کمیته میراث شورای شهر تهران از راه‌اندازی مجدد واحد شش کارخانه سیمان تهران همزمان با فصل سرما و افزایش غلظت آلاینده‌ها زهره عبادتی رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری گفت: این واحد فعال و از گذشته مجوز‌های لازم را برای فعالیت دریافت کرده بود، اما به‌دلیل انتشار آلایندگی، فعالیت آن به‌صورت موقت متوقف شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون خروجی دودکش این کارخانه از استاندارد‌های مورد تایید محیط زیست برخوردار است.

عبادتی با اشاره به توقف دو ساله واحد ۶ فعالیت کارخانه سیمان تهران بیان کرد: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری با پیگیری‌ها، شکایت‌ها و اخطاریه‌هایی فعالیت واحد ۶ این کارخانه را به‌علت قدیمی بودن و مشکلات در سیستم فیلتراسیون آن به مدت شش ماه متوقف کرد تا این واحد در جهت بهینه‌سازی سیستم فیلتراسیون جدید اقدامات لازم را انجام دهد البته کارخانه سیمان تهران تا دو سال فعالیت واحد شش را متوقف نگه داشت تا سیستم‌های فیلتراسیون جدید را نصب کند.

وی تاکید کرد: زمانی‌که فعالیت‌ها و خروجی دودکش هر واحد صنعتی در چارچوب استاندارد‌های محیط زیست باشد، فعالیت آن واحد در هر زمان یا فصلی از سال مشکلی ایجاد نمی‌کند البته در صورت تخطی واحد‌ها و کارخانه‌ها از چارچوب‌های استاندارد محیط زیست و در شرایط اضطرار آلودگی هوا براساس تشخیص کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا مبنی بر لزوم توقف فعالیت واحد‌های مختلف از فعالیت تمام واحد‌های آلاینده جلوگیری می‌شود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری درباره برنامه‌های گشت و پایش اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری از واحد‌ها و کارخانه‌های صنعتی گفت: با توجه به وسعت زیاد شهرستان ری و برخورداری آن از بافتی تقریبا صنعتی، کارخانه‌های مختلفی از جمله پالایشگاه‌ها، کارخانه‌های سیمان، شن و ماسه و صنایع نفتی در این شهرستان استقرار دارند. با این حال گشت و پایش و نظارت بر واحد‌های صنعتی به‌صورت روزانه انجام می‌شود به‌ویژه در شرایطی که آلودگی هوا و وارونگی دما اتفاق میفتد و پایش‌های شبانه‌روزی افزایش پیدا می‌کند. درپی این گشت و پایش‌ها اگر واحدی خارج از چارچوب استاندارد محیط زیست فعالیتی داشته باشد با آن واحد برخورد‌های لازم صورت خواهد گرفت.

عبادتی اظهار کرد: دودکش‌های تعدادی از صنایع بزرگ شهرستان ری به سیستم پایش هوشمند لحظه‌ای مجهز شده‌اند و ما می‌توانیم به صورت شبانه روزی خروجی دودکش این واحد‌ها را از طریق اینترنت نظارت و کنترل کنیم. کارخانه سیمان تهران نیز یکی از واحد‌هایی است که خروجی دودکش آن به سیستم هوشمند پایش لحظه‌ای مجهز است.

 باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری کارخانه سیمان تهران خروجی دودکش کارخانه ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»

مدیرکل روابط عمومی و امور رسانه سازمان حفاظت محیط زیست گفت: پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی» با ابتکار سازمان حفاظت محیط زیست و با همکاری اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در کشور راه‌اندازی شد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، میثم سعیدی با اشاره به راه‌اندازی پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»، اظهار کرد: با ابتکار عمل سازمان حفاظت محیط زیست و با همکاری وزارت صمت، شهرداری تهران و اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در کشور راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به اینکه این پویش تا بیست و یکم تیر روز جهانی بدون پلاستیک تداوم خواهد داشت، افزود: این پویش در راستای عملی شدن ماده ۳ آئین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی راه‌اندازی شده است و اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در پیوستن به این پویش و حتی راه‌اندازی آن با ما هم‌فکری و تبادل نظر داشتند.

مدیر کل روابط عمومی و امور رسانه سازمان حفاظت محیط زیست گفت: شعار سال جاری هفته پاک نیز به دلیل اهمیت مسئله پلاستیک‌ها و نقش بسیار مخرب آن در طبیعت، تهدید تنوع زیستی و آثار زیان بار آن در زندگی بشر، «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» انتخاب شده است و این پویش برای دستیابی هر چه سریع‌تر به هدف مهم کاهش مصرف پلاستیک راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به مسئولیت اجتماعی تمام بنگاه‌های اقتصادی درباره کاهش مصرف پلاستیک خاطرنشان کرد: از تمام بنگاه‌های خرد و کلان درخواست می‌کنیم تا برای حفظ سلامت عمومی جامعه مردم و مخاطبان خود را به استفاده هرچه کمتر از کیسه‌های پلاستیکی ترغیب کنند تا آینده روشن‌تری در انتظار محیط زیست کشورمان باشد.

کد خبر 746877

دیگر خبرها

  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور
  • راه‌اندازی پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  • پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲
  • نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود
  •  اجرای طرح از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده در سال جاری