Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز از پیگیری طرح تونل انتقال آب رودخانه کرج به تهران و دغدغه‌های مردمی در این زمینه از وزیر نیرو خبر داد و گفت: با توجه به نگرانی‌های مطرح شده در رسانه‌ها از زبان مسئولین محترم استان و مردم در مورد به خطر افتادن شرایط محیط زیست رودخانه کرج، این موضوع از طریق وزیر نیرو مورد پیگیری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن مددی گفت: در این خصوص وزیر نیرو اعلام کرد که طرح انتقال آب در دولت‌های قبلی مصوب شده و نحوه تخصیص حقابه  رودخانه و استان البرز نیز در همان مقطع تعیین شده است.

به گزارش ایسنا، دادستان عمومی و انقلاب کرج با اشاره به تعهد وزیر نیرو برای افزایش 20 میلیون متربع مکعبی حقابه استان از سد طالقان بیان کرد: این موضوع از اول آبان اجرایی خواهد شد.

وی اضافه کرد: وزیر نیرو همچنین اعلام کرد که حقابه زیست محیطی رودخانه کرج در نظر گرفته شده و از بهم خوردن شرایط زیست محیطی منطقه پس از انتقال مقدار آب مورد نظر جلوگیری خواهد شد که این موضوع به صورت رسمی توسط مدیر آب منطقه ای تهران اطلاع رسانی می شود.

مددی از مکاتبه رسمی در این خصوص با وزیر نیرو نیز خبر داد و گفت: از وزارت نیرو خواسته شده ضمن در نظر گرفتن شرایط زیست محیطی استان، تدابیر و تعهدات را به صورت کتبی به دادستانی کرج اعلام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی تونل انتقال آب رودخانه کرج به تهران رودخانه کرج وزیر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۳۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا کیفیت آب سد چمشیر مشکلی دارد؟

مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: کیفیت آب سد چمشیر طبق بررسی‌‌ها مشکلی ندارد و نباید عده‌ای به فضاسازی‌های کاذب و غیر علمی ادامه دهند. - اخبار استانها -

آرش مصلح در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوجبا اشاره به اینکه حجم مخزن سد چمشیر در حال حاضر 654 میلیون متر مکعب و EC آب 2018 است، اظهار داشت: قبل از اینکه سد چمشیر اجرا شود، EC رودخانه بیشتر از 3 هزار بود که هم اکنون وضعیت EC آب بهتر  و هم حجم آب رودخانه در وضعیت بهتری است.

وی عنوان کرد: الان رودخانه زهره در جریان بوده و بر اساس آمار و گزارش‌ها، پس از احداث سد چمشیر، رهاسازی آب رودخانه و میزان آب رودخانه در پایین دست بیش از میزانی بوده که رودخانه در سال‌های گذشته در این زمان از سال آب داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: رهاسازی آب بر اساس درخواست کشاورزان و درخواست سازمان محیط زیست انجام می‌گیرد و در حال حاضر سد چمشیر نقش تنظیم دبی آب رودخانه را دارد.

مصلح ادامه داد: منطقه گرمسیر بافت جنگلی ندارد، اما گز در حاشیه رودخانه و جایی که رطوبت وجود داشته باشد می‌روید و اگر الان سد نداشتیم، سیلاب وارد رودخانه می‌شد و همه گز‌هایی که در حاشیه رودخانه سبز شده‌اند با خود می‌برد و آن‌ها را تخریب می‌کرد، اما الان با حضور سد، پوشش گیاهی گز در بیشه‌ها بیشتر شده است و حتی مردم خیرآباد که آب سد کوثر از آنجا عبور می کند، بخاطر وجود گز‌هایی که در منطقه بلند شده‌اند، گلایه می‌کردند.

وی افزود: پایین دست سد چمشیر هیچگونه جنگل و گیاهی وجود ندارد، تنها چیزی که وجود دارد بافت گیاهی گز بوده که عمدتاً در فصل بهار و تابستان رشد می‌کنند، و باید ببینیم در هفته‌های آینده این منطقه چه شکلی می‌شود.

مصلح با بیان اینکه سد چمشیر از بهمن ماه 1402 تاکنون بیش از 309 میلیون متر مکعب سیلاب را کنترل کرده است، یادآور شد: سد‌های استان کهگیلویه و بویراحمد سیلاب را می‌گیرند و کنترل می‌کنند، و در زمان نیاز، کم کم آن‌را آزاد می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه اگر کسی در جایگاه اعتراض باشد، سازمان محیط زیست و منابع طبیعی یا مردم پایین دست سد هستند که تاکنون هیچ اعتراضی نشده است، ابراز کرد: حتی اداره کل محیط زیست اعلام کرده که پرندگان سیبری روی سد چمشیر آمده‌اند، قطعاً شرایط اکوسیستمی خوب بوده که این اتفاق افتاده است، اگر سازمان محیط زیست اعتراضی به‌خاطر وضعیت اکوسیستم منطقه داشته باشد، اعتراض می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود دادستان شهریار به افزایش نجومی اجاره واحدهای تجاری
  • ورود سامانه بارشی به استان از فردا
  • سیلزدگان مراقب تمساح باشند
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • ساخت وساز در حریم رودخانه سوادکوه نگران کننده است
  • آیا کیفیت آب سد چمشیر مشکلی دارد؟
  • چهره شهر تهران از اعتیاد و توزیع مواد مخدر پاک شده است
  • ورود دادستان زنجان به تصرف حریم رودخانه ولیدر
  • تونل‌های انتقال آب چهارمحال و بختیاری را به کویر تبدیل می‌کنند
  • اکنون انتقال آب بین حوضه‌ای در هیچ نقطه‌ای از کشور انجام نمی‌شود