Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@07:19:38 GMT

کمترین آمار ابتلا به کدام کانون‌های جمعیتی رسید؟

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۳۳۴۲

کمترین آمار ابتلا به کدام کانون‌های جمعیتی رسید؟

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران در حاشیه طرح امنیت و سلامت، با اشاره به وضعیت گرمخانه‌های تهران در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: از روز اول شیوع ویروس کرونا، شهرداری تهران یک تیم نظارتی تشکیل داد که به طور روزانه کانون‌هایی که در آن‌ها افراد بی‌سرپناه نگهداری می‌شوند، مورد رصد قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبق گزارشاتی که به ما می‌رسد خوشبختانه هنوز در کانون‌های نگهداری از افراد بی‌پناه و در گرمخانه‌ها رشد خوشه‌ای این بیماری را نداشتیم. ما از ۱۱ هزار نفر معتاد متجاهری که در کمپ‌ها نگهداری می‌شدند تست پی سی آر گرفتیم و خوشبختانه به دلیل دور بودن آن‌ها از جامعه و نگهداری در کمپ تعداد مبتلایان به این ویروس در این افراد بسیار کم بود.

زالی با بیان اینکه رشد خوشه‌ای و مبتلا شدن دسته جمعی این افراد می‌تواند خطرناک باشد، گفت: طی آخرین بررسی‌های ما در کانون‌های بالقوه خوشه‌ای مثل سرای سالمندان، زندان‌ها، سربازخانه‌ها، گرمخانه‌ها و کمپ‌های نگهداری شاهد فرآیند افسارگسیخته بروز بیماری کرونا نبوده‌ایم، اما به دلیل اینکه همیشه این خطر وجود دارد باید همیشه اقدامات موثر خود را انجام دهیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: علائم کرونا دونالد ترامپ کریم اکبری مبارکه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن زلزله ازمیر علیرضا زالی ستاد مقابله با کرونا معتادان متجاهر علائم کرونا دونالد ترامپ کریم اکبری مبارکه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن زلزله ازمیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۳۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگهداری و نوسازی دیوار‌های صوتی در پایتخت

شهریار افندی‌زاده مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با اشاره به اینکه طراحی و نصب ۴۳۰ مترمربع دیوار صوتی در بزرگراه شهید خرازی و ایستگاه متین در سال ۱۴۰۲ انجام شد گفت: سال گذشته، ۱۸۰ مترمربع دیوار صوتی نیز در بزرگراه‌های شهید حکیم و فضل الله نوری نوسازی شده است.

 مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران افزود: در پی ابراز نارضایتی برخی از ساکنین مجاور ایستگاه سی. ان. جی متین، واقع در محله زمزم تهران، خیابان مجتبی متین، با همکاری دانشگاه تهران، مطالعات و امکان‌سنجی‌های لازم انجام گرفت و در نهایت با طراحی و نصب ۹۰ مترمربع دیوار صوتی به ابعاد ۶.۳۰ در ۱۴.۳۰، آلودگی ایستگاه یادشده به نحو قابل‌ملاحظه‌ای کاهش یافت.  

 افندیزاده با بیان اینکه با طراحی و نصب ۱۲کیلومتر دیوار صوتی در ضلع جنوبی ایستگاه سی. ان. جی متین، ۲۰ دسی‌بل از آلودگی صوتی ساختمان‌های همجوار کاهش یافته است گفت: تاکنون به‌منظور کاهش آلودگی صدا و پیامد‌های ناشی از آن برای شهروندان، ۱۲ کیلومتر دیوار صوتی در مناطق مختلف بویژه بزرگراه‌های پایتخت نصب شده است.

 مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران یادآور شد: دیوار‌های صوتی، سازه‌های محکم و مقاومی هستند که میزان صدا را با ایجاد مانعی بین گیرنده صوت و منبع تولیدکننده آن کاهش می‌دهند.

 افندیزاده همچنین خاطرنشان کرد در سنوات گذشته دیوار‌هایی در مناطق موردنیاز نصب شده که این موانع صوتی باید با استاندارد‌های جدید و شرایط امروز به‌روزرسانی شود و به همین دلیل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با برنامه ریزی انجام شده ضمن نگهداری به نوسازی آنها نیز پرداخته تا شاهد کاهش بیشتر آلودگی‌های ناشی از سر و صدای زیاد در معابر پرتردد به خصوص بزرگراه‌ها باشیم.

 مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با اشاره به اینکه مناطق مسکونی، آموزشی و بیمارستانی واقع در حاشیه بزرگراه‌های تهران همواره از سر و صدای زیاد برخوردار است، گفت: نصب عایق‌های صوتی برای بزرگراه‌های شهر تهران از سال‌های گذشته با توجه به طراحی و  عوامل متعددی از جمله شکل، جنس، ارتفاع، طول، محل نصب و... در دستور کار سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران قرار گرفته است.

افندیزاده در ادامه یکی از چالش‌ها و مشکلات اصلی دیوار‌های صوتی بزرگراه‌ها را سرقت آنها بیان کرد و گفت: بخشی از دیوار‌های صوتی هم به علت تصادفات و برخورد خودرو‌ها از بین می‌روند.

 مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با اشاره به تغییر در طراحی دیوار‌های صوتی برای جلوگیری از سرقت اظهار کرد: در حال حاضر در طراحی این دیوار‌ها تغییراتی ایجاد کرده و از موادی استفاده می‌شود که برای سرقت جذابیت نداشته و نوع اتصال این اقلام به همدیگر نیز به‌گونه‌ای انتخاب شده که در برابر سرقت مقاوم باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی
  • ساخت گرمخانه شهرداری ارومیه در حال اجرا است 
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • خصوصیات کلیدی خانه‌های خلاق کدام است؟
  • جزییات طرح ۱۵ روزه ساماندهی افراد آسیب دیده اجتماعی در سطح شهر | کدام مناطق تهران بیشتر معتاد و متکدی دارد؟
  • نگهداری و نوسازی دیوار‌های صوتی در پایتخت