Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@08:07:10 GMT

ممنوعیت هر گونه صید ترال به مدت ۲سال

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۳۵۰۱

ممنوعیت هر گونه صید ترال به مدت ۲سال

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، معین الدین سعیدی  با اشاره به ممنوعیت صید ترال که قرار است از اول آذرماه اجرایی شود، گفت: در ابتدای کار روایت سازمان شیلات با روایت نماینده قوه مقننه درباره این ممنوعیت متفاوت بود اما وزارت جهاد کشاورزی اخیرا به جلسه سران قوا پیشنهادی مبنی بر فراساحلی شدن شناورهای صید ترال ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی تأکید کرد: به امید خدا قرائت ما از صید ترال اجرایی خواهد شد. قرائت ما تعطیلی دو ساله صید ترال در طرح آیش و پایش است. روایت سازمان شیلات صرفا ممنوع شدن صید فانوس ماهی بوده اما اخیرا مقرر شد که همه انواع صید ترال به مدت دو سال ممنوع شود.

نماینده مردم چابهار در پایان گفت: شناورهای صید ترال که در سواحل مکران فعالیت می‌کردند، فانوس ماهی صید نمی‌کردند بلکه ماهی مرکب و یال اسبی صید می‌کردند. وزیر جهاد کشاورزی همه انواع صید ترال در همه انواع و اقسام ارتفاع دریایی و  همه انواع آبزیان را ممنوع کردند. ان شاءالله تا دو سال دیگر صیادی ترال هیچ فعالیتی در خلیج فارس و دریای عمان نخواهد داشت.

سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست چندی پیش در صفحه رسمی توییترش نوشت: «پس از پیگیری‌های بی‌وقفه‌ی فراکسیون محیط زیست و حمایت‌های بی‌دریغ رئیس محترم مجلس، به لطف خداوند متعال ⁧‫صید ترال‬⁩ که ضررهای شدیدی به محیط زیست دریا و اقتصاد بومیان زده بود، از اول آذرماه به مدت ۲ سال ⁧‫ممنوع‬⁩ شد. عرض خدا قوت جانانه به همه‌ی همکاران متخصصم در این امر.»

پربیننده ترین جهش عجیب قیمت برنج ایرانی و تخم مرغ! ماءالشعیر و مالت ۵۰درصد گران شد قیمت جدید مرغ اعلام شد قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز به مرز ۱۴۰هزار تومان رسید عرضه قطره‌چکانی به بازار در گرانی و کمبود روغن چه اثراتی داشت؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کشاورزی مجلس شورای اسلامی شیلات کمیسیون کشاورزی مجلس ماهیگیران صید ترال قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت همه انواع صید ترال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۳۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان، با اعلام خبرثبت تصاویری بزرگترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی افزود: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت تصاویر زیبا از ۴ راس گوزن قرمز (مرال) درارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.
 حمزه عشوری افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه با ارزش در استان است. 
وی تصریح کرد: مرال یا گوزن قرمز یکی از نماد‌های تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی، و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع زیستگاه‌های گیلان است. 
مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان با بیان اینکه مرال به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند گفت: امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه‌ی بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است و محیط بانان با حضور و تلاش شبانه روزی در جنگل‌ها زیستگاه‌ها را برای حیات وحش امن می‌کنند.
حمزه عشوری افزود: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهرماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی جمعیت مرال‌ها می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • لطفا طبیعت را جارو نکنید!
  • اجرای مصوبه کاهش مصرف پلاستیک در قزوین
  • مصوبه کاهش مصرف پلاستیک اجرایی شد
  • صید ماهی در دریاچه سد زاینده‌‍رود ممنوع است
  • ممنوعیت استفاده از کیسه‌های پلاستیکی در گیلان
  • نجات یک بهله دلیجه زخمی با کمک دوستداران محیط زیست
  • حضور آفرود سواران در عرصه های منابع طبیعی ممنوع می باشد
  • ماجرای پرسه توله شیر در خانه باغ چه بود؟