Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش دائر متخصص پوست اظهار کرد: خیلی از مشکلات پوستی ، ناشی از سبک زندگی ما است. برای اینکه پوست صاف و شفافی داشته باشیم، باید علاوه بر مصرف داروهای پوستی، در مصرف غذاها و نوع سبک زندگی هم دقت کنیم.

دائر گفت: جوش‌های که در نواحی مختلف بدن و صورت ایجاد می‌شوند، عارضه شایعی است که بیشتر افراد در سنین ۱۳ الی ۱۸ سالگی معمولا با آن درگیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در برخی از افراد ممکن است  این عارضه حتی تا سن ۴۰ سالگی نیز ادامه داشته باشد که علت عمده بروز این جوش‌ها بر روی سطح پوست را می‌توان عواملی از قبیل چربی بیش از حد پوست، بسته شدن دهانه غدد چربی، التهاب ها و عفونت‌های پوستی دانست.

او افزود: مطالب منتشر شده در فضای مجازی با این عنوان که بروز جوش در هر قسمتی از بدن می تواند بیانگر یک بیماری باشد، ریشه علمی ندارند؛ برخی بر این باورند که بروز جوش در قسمت هایی از صورت مانند چانه و... می‌تواند ناشی از بیماری‌ها و اختلالات کبدی باشد در صورتی که بروز جوش ها و آکنه را نمی توان ناشی از کم کاری و اختلالات داخلی دانست.

این متخصص پوست ادامه داد: گاهی بروز مشکلات داخلی، التهاباتی را مانند جوش و آکنه  در سطح پوست ایجاد می‌کنند و یا حتی در برخی از موارد می‌توانند عاملی برای تشدید آکنه و جوش باشند اما باز هم تاکید می شود که  این به آن معنا نیست که بیماری های داخلی یکی از علل بروز جوش و آکنه هستند. همچنین مصرف برخی از داروها مانند قرص‌های ضد تشنج، کورتون‌ها و یا حتی مصرف برخی از ویتامین‌ها مانند ویتامین B۱۲  می تواند با عوارضی چون بروز جوش و آکنه همراه باشد.

دائر بیان کرد: در برخی موارد ممکن است آکنه براثر عادات خاصی که فرد در طول روز آن‌ها را انجام می‌دهد، ایجاد شده باشد؛ برای مثال در اکثر مواقع کسانی که  از پوشش‌های خاصی مانند گردنبد‌های طبی برای درمان بیماریشان استفاده می‌کنند ممکن است در کوتاه مدت در ناحیه چانه  به  علت فشار‌های وارده به غدد چربی، آن منطقه دچار جوش و آکنه شوند.

او گفت: گاهی اوقات آکنه براثر استفاده‌ مکرر از لوازم آرایشی و حتی کرم‌های ضد آفتابی که متناسب با جنس پوست  نیستند، بروز می‌کند.

این متخصص پوست ادامه داد: تغیرات هورمونی می‌تواند یکی از عواملی باشد که تا حد زیادی چربی پوست را افزایش می‌دهد. این  تغییرات  هورمونی باعث افزایش میزان چربی پوست  شده و در نهایت تجمع بیش از حد چربی در نواحی مختلف صورت و بدن، باعث بروز جوش و آکنه می‌شود.

او افزود: معمولا پزشک معالج برای درمان جوش‌ها به شدت و گستردگی آنها در سطح پوست توجه می‌کند. در موارد خفیف‌تر از کرم‌ها و پماد‌های موضعی برای درمان و از بین بردن جوش‌ها استفاده می‌شود که می‌توان آنتی بیوتیک،کرم های لایه بردار و  ضدالتهابی برای این دسته از افراد تجویز کرد، اما در موارد شدیدتر پزشک معالج در کنار تجویز کرم های لایه بردار و  ضدالتهابی، استفاده از آنتی بیوتیک‌های خوراکی را برای این دسته از افراد توصیه می‌کند.

این متخصص پوست گفت: بهتر است برای درمان جوش و آکنه از درمان‌های تخصصی و طبی استفاده کنید. بهترین توصیه این است که مرتبا به  شست و شوی صورت با آب سرد بپردازید.

 او در پایان گفت: استفاده از آبلیمو، سرکه و ... برای از بین بردن جوش‌های صورت به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، زیرا استفاده از هرکدام از این موارد می‌تواند به تنهای سبب بروز  و تشدید التهابات  پوستی شود. 

 

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مشکلات پوستی پوست پوست دارو سبک زندگی ویتامین مشکلات پوستی متخصص پوست برای درمان جوش و آکنه بروز جوش کرم ها جوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۳۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معجزه ۳ روغن طبیعی برای رشد مو

تغذیه سالم و سبک زندگی صحیح، دو فاکتور مهمی هستند که می‌توانند به‌صورت ریشه‌ای مشکلات مربوط به مو را کاهش دهند و حتی از بین ببرند.

به گزارش مشرق؛استفاده منظم از مواد ارگانیک می‌تواند در افزایش فرایند رشد مو مؤثر باشد. البته این تنها راه نیست! بلکه باید رژیم غذایی متعادل و سبک زندگی سالمی داشته باشید تا به این هدف دست پیدا کنید.

مطالعات متعددی در مورد ارتباط رشد مو و استفاده از روغن های طبیعی صورت گرفته است. اما هیچ به طور قطعی ثابت نشده که آیا این روغن‌ها همیشه می‌توانند مؤثر واقع شوند یا نه. اما امتحان کردن و پیدا کردن بهترین مورد برای خودتان ضرری ندارد.
در این مطلب سه روغن طبیعی مؤثر در افزایش سرعت رشد مو به شما معرفی می‌شود.

فراموش نکنید که برای دریافت نتیجه دلخواه باید به استفاده مداوم این روغن‌ها در درازمدت بپردازید.

روغن زیتون
روغن زیتون در بسیاری از محصولات مراقبتی پوست و مو به کار رفته و در واقع یکی از در دسترس‌ترین مواد ممکن برای این کار به شمار می‌آید. روغن زیتون پوست سر شما را به خوبی تغذیه می‌کند و موهایتان را نرم و براق نگه می‌دارد.

می‌توانید مقداری روغن زیتون را به پوست سر خود بمالید و ماساژ دهید یا برای نتیجه‌گیری بهتر، آن را با روغن رزماری ترکیب کنید. کافیست یک بار در هفته از روغن زیتون روی موهای خود استفاده کنید تا از فواید آن بهره‌مند شوید.

روغن کرچک
روغن کرچک دارای خاصیت آبرسانی است و همچنین موجب افزایش سرعت رشد مو و مژه می‌شود.

کافیست مقداری از آن را به پوست سر مالیده و چند دقیقه به آرامی ماساژ دهید. اگر هر بار که موهای خود را شستشو می‌دهید، از روغن کرچک استفاده کنید، به بهترین شکل از مزایای آن بهره‌مند خواهید شد.

روغن جوجوبا
روغن جوجوبا هم از روغن‌های طبیعی است که رشد مو را افزایش می‌دهد. روغن جوجوبا یک خاصیت منحصر به فرد دارد و آن این است که این روغن برخلاف دیگر روغن‌ها، به مو نفوذ نمی‌کند. در عوض، فولیکول مو را کاملاً کاور کرده و بدین صورت از شکستن و نابودی آن پیشگیری می‌کند.

این روغن را به صورت مستقیم به موها و پوست سرتان بمالید و بعد از چند دقیقه شستشو دهید. تا چربی باقی‌مانده را از بین ببرید.

همچنین می‌توانید به نسبت ۱ به ۸ روغن جوجوبا را با شامپوی سر خود ترکیب نموده و از آن استفاده کنید.

منبع: خبر آنلاین

دیگر خبرها

  • ۶ دمنوش عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • ۶ دمنوش‌ عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی 
  • علت حادثه در خط انتقال آب به کاشان چه بود؟
  • بهترین درمان یبوست در سالمندان (فیلم)
  • عوامل بروز یبوست در نوزادان چیست چگونه درمان می‌شود؟
  • این ماه حتما چغاله بادام بخورید! / ۱۶ خواص چغاله بادام میوهِ پرطرفدار بهاری
  • روایت رضایت از حمایت!
  • تحقق ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون علیه بیماری لمپی اسکین در شهرستان درگز
  • معجزه ۳ روغن طبیعی برای رشد مو