Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-19@23:16:55 GMT

افزایش عرضه اوپک در پی ازسرگیری تولید نفت لیبی

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۴۰۲۱

افزایش عرضه اوپک در پی ازسرگیری تولید نفت لیبی

بررسی رویترز نشان داد که عرضه نفت اوپک با شروع دوباره تولید لیبی و با افزایش صادرات عراق افزایش یافته است. 

به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، نتایج بررسی‌ها نشان داد که تولید نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه اکتبر برای چهارمین ماه افزایش یافته است، زیرا ازسرگیری فعالیت تأسیسات نفتی لیبی و صادرات بیشتر عراق، پایبندی کامل دیگر اعضا به توافق کاهش عرضه اوپک و متحدانش (اوپک پلاس) را خنثی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، ۱۳ عضو اوپک در ماه اکتبر به‌طور میانگین ۲۴ میلیون و ۵۹۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرده‌اند که ۲۱۰ هزار بشکه در روز نسبت به ماه سپتامبر افزایش یافته و افزایش عرضه بیشتری نسبت به ماه ژوئن که پایین‌ترین سطح تولید این سازمان در سه دهه گذشته ثبت شد، داشته است.

افزایش عرضه اوپک و تضعیف بیشتر تقاضا با افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا بر قیمت نفت تأثیرگذار است که در ماه اکتبر با هشت درصد کاهش به نزدیک ۳۷ دلار برای هر بشکه رسیده است. برخی تحلیلگران معتقدند این مسئله اوپک و متحدانش را زیر فشار قرار می‌دهد تا افزایش برنامه‌ریزی‌شده عرضه در ماه ژانویه ۲۰۲۱ را به تعویق بیندازند.

لیبی یکی از اعضای اوپک است که از توافق کاهش عرضه اوپک معاف شده است.

این بررسی نشان داد که سطح پایبندی کشورهای متعهد اوپک به این توافق ۱۰۱ درصد بوده که نسبت به ماه سپتامبر تغییر چندانی نکرده است.

افزایش تولید ماه اکتبر اوپک حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز بیشتر از ماه ژوئن بود؛ در این ماه کمترین تولید اوپک از سال ۱۹۹۱ ثبت شد.

این بررسی نشان داد که مهم‌ترین عامل افزایش عرضه اوپک در ماه اکتبر افزایش تولید نفت لیبی بود. تولید این کشور در این ماه ۲۵۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت که سریع‌تر از انتظار برخی تحلیلگران و مقام‌های اوپک بود.

دومین عامل بزرگ افزایش تولید اوپک در این ماه مربوط به عراق بود که صادرات پایانه‌های جنوبی خود را افزایش داد. با وجود این، پایبندی این کشور همچنان حدود ۱۰۰ درصد و بالاتر از پایبندی این کشور در توافق‌های پیشین اوپک پلاس بوده است.

در میان اعضای اوپکی که تولید خود را کاهش می‌دهند، بیشترین کاهش مربوط به امارات متحده عربی بود که در ماه اوت بیش از سهمیه خود نفت تولید کرده بود.

منابع صنعتی اعلام کردند که این کاهش نشان می‌دهد امارات همچنان در حال جبران تولید بیش از سهمیه خود در ماه اوت است. 

منبع: شانا

کلیدواژه: اوپک اوپک پلاس توافق کاهش تولید پایبندی به توافق اوپک سهمیه کاهش تولید اوپک هزار بشکه در روز ماه اکتبر افزایش عرضه عرضه اوپک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغ ارزان شد/ قیمت جدید را ببینید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی یوسف‌خانی از پایین بودن مقطعی قیمت مرغ خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت مرغ زنده در هر کیلو به ۵۴ هزار تومان کاهش یافته در حالی که پیش‌تر ۶۰ هزار تومان در هر کیلو بوده است.

وی در گفت وگو با ایلنا افزود: کاهش قیمت مرغ زنده به کاهش قیمت گوشت مرغ و رسیدن آن به ۸۰ هزار تومان در هر کیلو انجامیده و این در حالیست که این قیمت‌ها به سود تولیدکننده نیست و می‌تواند در میان‌مدت به کاهش جوجه‌ریزی و افزایش قیمت مرغ در بازار بینجامد.

یوسف‌خانی ادامه داد: در حال حاضر مرغ با کیلویی ۸۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود و البته فروشندگان مجاز هستند که قیمت آن را تا ۸۵ هزار تومان در هر کیلو بالا ببرند اما از آنجا که این روزها بازار مرغ با مازاد عرضه نسبت به تقاضا روبه‌رو شده این کالا در برخی فروشگاه‌ها با اندکی پایین‌تر از این قیمت نیز فروخته می‌شود.

رییس اتحادیه فروشندگان مرغ گوشتی و ماهی خاطرنشان کرد: به طور معمول در نیمه دوم فروردین هر سال رکود شدیدی برای بازار مرغ حاکم می‌شود که البته موقت است و در ادامه سال با افزایش تقاضا قیمت بالا می‌رود تا تولیدکننده هم متضرر نشود.

وی اظهار کرد: تامین خوراک مرغ به خوبی صورت می‌گیرد و همین موضوع نیز عاملی است که به تقویت عرضه و کاهش قیمت کنونی انجامیده است.

223225

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896874

دیگر خبرها

  • وضعیت شاخص تولید و فروش شرکت‌های صنعتی بورسی
  • مرغ ارزان شد/ قیمت جدید را ببینید
  • قیمت جدید مرغ در بازار
  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند
  • افت قیمت نفت در پی نگرانی‌ها درباره عرضه جهانی
  • کاهش مالیات در کنار مشوق های مالیاتی باعث رقابت‌پذیری تولید و افزایش سرمایه گذاری خواهد شد
  • افزایش ۳۵ درصدی بهره وری آب در سطح مزرعه با سامانه آبیاری قطره‌ای
  • ببینید | روایت رفیق دوست از درخواست موشکی ایران از سوریه و لیبی؛ نقش آیت‌الله هاشمی چه بود؟