Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@23:01:56 GMT

درخانه بمانید و درآمدزایی کنید!

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۴۲۵۷

درخانه بمانید و درآمدزایی کنید!

به دنبال شیوع کرونا نه تنها صنوف و بخشهای خدماتی و بسیاری از کسب و کارها تحت تاثیر قرار گرفتند؛ بلکه برای مشاغل خرد و کوچک هم مشکلاتی به وجود آمد. بر همین اساس وزارت کار طرح توسعه مشاغل خانگی را با توجه به مزیتهای بالای کسب و کارهای خانگی در دوران کرونا، به شکل ویژه در ۳۱ استان کشور به اجرا درآورد.

به گزارش ایسنا،طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح های اشتغال حمایتی ذیل برنامه اشتغال فراگیر وزارت کار است که با هدف ایجاد اشتغال پایدار و به‌ منظور کمک به رونق اقتصادی خانوارها و تبیین و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در ۳۱ استان در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای این طرح در سه فاز پیش بینی شده که فاز اول شناسایی و اولویت‌بندی مزیت‌ها و ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های اشتغال در حوزه مشاغل خانگی است، فاز دوم به توانمندسازی متقاضیان از طریق مشاوره، راهنمایی، استعداد سنجی، بهره گیری از آموزش‌های کوتاه‌مدت کارآفرینی، شناخت بازار و مسائل مالی و فاز سوم به تعامل با فعالان عرصه فروش محصولات مشاغل خانگی، اتصال به بازار و ارتباط با برندهای معروف بازار فروش می پردازد.

پایین بودن هزینه راه اندازی کسب و کارهای خانگی، امکان رسیدگی به چند شغل به طور همزمان، کاهش هزینه رفت و آمد و اجاره‌بهای محل کار و استفاده از بازار فروش اینترتی از جمله مزایای طرح توسعه مشاغل خانگی است.رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی مشاغل خانگی، توسعه کسب و کارهای خانگی را یک فرصت مناسب در ایام کرونا دانسته و به ایسنا می گوید: در شرایط فعلی تولید ماسک و اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم یک ضرورت اساسی به شمار می رود که به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی، الزام به حضور در منزل و منع ترددها می تواند به پرورش خلاقیت شاغلان خانگی و ایجاد درآمد برای آنها منجر شود.

به گفته وی، وزارت کار اجرای فاز اول این طرح را طی قراردادی به جهاددانشگاهی واگذار کرد که زمینه ایجاد اشتغال پایدار برای ۲۷۰۰ نفر و اتصال آنها به بازار را به دنبال داشته است.

امامدادی توسعه مشاغل خانگی را نیازمند تغییر رویکرد و ایجاد موج جدید دانسته و تاکید دارد که در بحث توسعه اشتغال خانگی ضمن پرداختن به رشته های جدید باید به سمت بروزرسانی رشته های قدیم تر برویم و با نگاه جدیدی برای رشته های قدیمی برنامه ریزی کنیم.

طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح‌های حمایتی حوزه اشتغال، ذیل برنامه اشتغال فراگیر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که با نقش آفرینی موثر سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی به عنوان نهاد واسط، تسهیل‌گر و توسعه‌ای به اجرا در آمده و اجرای آن تاثیر بسزایی در کاهش بیکاری استانها داشته است.

به اعتقاد کارشناسان، مهمترین مزایای طرح توسعه مشاغل خانگی، مدیریت خانواده در حین انجام کار است تا نه تنها خللی به زندگی شخص و وظایف خانوادگی وارد نشود بلکه فرد فضای محیط کاری را مطابق با سلیقه خود ایجاد کند.

پایین بودن هزینه راه اندازی کسب و کارهای خانگی، کاهش هزینه رفت و آمد و اجاره‌بهای محل کار ، امکان رسیدگی به چند شغل به طور همزمان، استفاده از بازارهای فروش اینترنتی برای اتصال به بازار و بهره وری و بازدهی سریع از دیگر مزایای این طرح به شمار می رود.

پیش از این ثبت‌نام متقاضیان مشاغل خانگی در "طرح ملی توسعه مشاغل خانگی" با ظرفیت ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر از ششم شهریور ماه آغاز شد و وزارت کار طی فراخوانی از علاقمندان راه اندازی مشاغل خانگی دعوت کرد تا برای ثبت درخواست و تکمیل فرم اطلاعات به سامانه  http://www.inhb.ir/ مراجعه کنند.شرایط متقاضیان داشتن حداقل ۱۸ سال سن، بومی بودن در استان محل ثبت نام، عدم اشتغال تمام وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی است و افرادی که بیمه خویش فرمایی هستند منعی برای ثبت نام ندارند.

اخیرا معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزیر کار اعلام کرد که ۱۰ درصد بودجه مشاغل روستایی به مشاغل خانگی اختصاص می یابد تا به تحقق اهداف اشتغالزایی طرح و حمایت بیشتر از متقاضیان مشاغل خانگی کمک کند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر کسب و کارهای خانگی به یک منبع مهم اشتغال و درآمد به ویژه برای زنان تبدیل شده است و افراد با کار در خانه علاوه بر آنکه سطح درآمد خود را افزایش و کسب و کارشان را توسعه می دهند، به اقتصاد خانوار نیز کمک می کنند.امروز بسیاری از کشورهای توسعه یافته بخش اعظمی از بازار اشتغال خود را به مشاغل خانگی اختصاص داده و از ظرفیت بنگاههای خرد و کوچک در این خصوص بهره‌ برده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس مشاغل خانگی صنوف خدماتی وزارت کار رفاه و تامین اجتماعی برند كسب و كار درآمد اجاره بهاء خدمات بیکاری کارآفرینی درآمدزایی بازار فروش کسب و کارهای خانگی توسعه مشاغل خانگی وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۴۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۸۰ میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند

سیدمجتبی حسینی در کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان همدان، گفت: روزانه صد‌ها تن زباله در بخش‌های مختلف این استان تولید می‌شود که برای بازیافت و مدیریت این پسماند‌ها با ورود سرمایه‌گذار خارجی برنامه‌ریزی شده و قرار است از این مزیت برای تولید برق استان استفاده شود.

او با اشاره به اهمیت توجه به مسائل زیست محیطی و موضوعاتی همچون دفع اصولی و استاندارد پسماند‌های صنعتی و غیرصنعتی، گفت: این موضوع با توجه به ارزش افزوده خوبی که به همراه دارد می‌تواند در زمینه ایجاد اشتغال‌زایی و کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی نیز نقش بسیار موثری ایفا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه ضرورت دارد از حداکثر توان مرکز برای توسعه و شکوفایی استان بهره گرفته شود و مدیران نباید در این زمینه کوتاهی کنند، گفت: بهره گیری هر چه بیشتر از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی کمک کننده توسعه بهتر اقتصاد و ایجاد اشتغال در استان خواهد بود.

حسینی از ایجاد سامانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری خرد و کلان استان به دستور استاندار همدان خبر داد و گفت: در این سامانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری همدان به مردم و متقاضیان معرفی می‌شود و به مشارکت مردم در این طرح‌ها نیز توجه ویژه‌ای انجام شده است. او با تاکید بر اینکه در سطح اراضی دیم و آبی در هر ۱۰ شهرستان با همکاری کشاورزان و تولیدکنندگان مشغول مبارزه علیه آفات و بیماری‌ها هستیم گفت: در اثر کاهش دمای هوا و برودت منفی یک تا منفی سه درجه سانتیگرادی از ۲۲ تا ۲۵ فروردین ماه دچار خسارت سرمازدگی شدیم.

او گفت: بیشترین خسارت در سطح باغ‌ها و در حوزه درختان میوه از جمله آلو، هلو، شلیل، بادام آبی و دیم، زردآلو و گردو ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • نعل و میخ؛ ابزار یک شغل پردرآمد | روزی روزگاری ۲۱ مغازه پالان‌دوزی در بازار طهران
  • متوسط سن بازنشستگی به ۴۰ سال رسید/ ارسال پیامک تعداد روز‌های اشتغال به بیمه‌شدگان
  • جذب حدود ۵۳ میلیارد ریالی تسهیلات دولتی برای مشاغل خانگی نیشابور
  • صدور ۳۰۰ مجوز مشاغل خانگی در کاشمر
  • اثرات اتوماسیون و هوش مصنوعی بر مشاغل آینده
  • سرمایه گذاری ۸۰ میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند
  • توجه به مشاغل خانگی یکی از ظرفیت‌های تحقق شعار سال است
  • از تعطیلی پلی‌اکریل تا خیاطی در منزل؛ داده‌های اشتغال‌زایی گمرا‌ه‌کننده‌اند